Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 
Μέχρι τις 22 Νοεμβρίου που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Σκορπιό η ορμή σας συντρίβει τα εμπόδια που προέρχονται απ’ το περιβάλλον όπως και τους φόβους σας.
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον 7ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη, φαίνεται να αυξάνει τις καθημερινές σας συναλλαγές από τις 8 τρέχοντος μήνα.
Εκμεταλλευτείτε την ισχυρή θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό από 11ου για να παγιώσετε τις συναισθηματικές σας σχέσεις μακροπρόθεσμα. 
Μέχρι τις 10 Νοεμβρίου που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού χρησιμοποιήστε τη διαίσθηση σας για να κατανοήσετε τα όσα συμβαίνουν και μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Στο προσκήνιο θα βρεθούν σκέψεις για τον εαυτό σας και τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους.
Εντάσεις και προβληματισμοί θα υπάρξουν στο χώρο της εργασίας σας στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Κατά τη διάρκεια της πρώτης βδομάδας προσπαθήστε να κρατήσετε ένα σύστημα και μια τάξη στη διαχείριση των χρημάτων σας.
Περνώντας ο Ερμής στον Τοξότη την 10η μέρα του μήνα εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε περισσότερο τις γνώσεις σε κάποια πράγματα, ενώ θα έχετε τη διάθεση να φιλοσοφήσετε τη ζωή, αντιμετωπίζοντας πιο εύκολα τις δυσκολίες της. Μία ευνοϊκή περίοδος για να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Κάποιοι από εσάς θα ενδιαφερθούν για την ανάπτυξη του πνεύματός τους, αλλά πιθανόν να τους είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθούν στα πρακτικά ζητήματα της ζωής. Γι’ αυτό καλό θα είναι να μην πάρετε καμία απόφαση η οποία θα είναι για την επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων.
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα από τις 22 που ο Ήλιος θα είναι στον Τοξότη, ενώ θα σας δοθούν αρκετές δυνατότητες για να αναπτυχθείτε τουλάχιστον πνευματικά. Οι τελευταίες οχτώ ημέρες του μήνα, είναι κατάλληλες για ταξίδια αναψυχής, υπογραφή συμβάσεων, επιμορφωτικά σεμινάρια, διασκέδαση με την παρέα σας.
Στις 24 ο Άρης, ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου σας θα περάσει στο επεκτατικό ζώδιο του Τοξότη. Η παρουσία του Άρη σας βοηθά να υλοποιήσετε τις απόψεις σας και να… περάσετε απ’ τη θεωρία στην πράξη! 

ΤΑΥΡΟΣ 
Μην υπερβάλετε μέχρι και τις 22 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Σκορπιό και στον 7ο ηλιακό σας οίκο, νομίζοντας πως μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, γιατί έτσι θα στρέψετε τους άλλους εναντίον σας.
Η παρουσία του Ερμή στο Σκορπιό το πρώτο δεκαήμερο του φετινού Νοέμβρη αυξάνει τις επικοινωνίες με σύντροφο και συνεργάτες κυρίως για οικονομικά θέματα.
Η είσοδος, της Αφροδίτης που είναι Κυβερνήτης του Ζωδίου σας στις 8 του μήνα στον Τοξότη και το 6ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη φαίνεται να γλυκαίνει την καθημερινότητα αρκετών της Ζωδιακής σας Ομάδας, να διευκολύνει την πρόοδο των εργασιών σας, ενώ σε κάποιους Ταύρους θα φέρει ένα φλερτάρισμά απ’ το εργασιακό τους χώρο.
Στους περισσότερους Ταύρους θα συμβούν συνειδητές και ασυνείδητες αλλαγές σε συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο από τις 10 Νοέμβρη που ο Ερμής θα φιλοξενείται απ’ τον 8ο ηλιακό τους οίκο και το ζώδιο του Τοξότη.
Μεταξύ 12 με 19 Νοέμβρη διώξτε κάθε δυσάρεστη σκέψη για τους δικούς σας ανθρώπους και μην βασίζεστε και τόσο στις έμμονες ιδέες σας.
Από τις 22 Νοεμβρίου που ο Ήλιος θα είναι στο Τοξότη οι περισσότεροι από εσάς θα είναι διστακτικοί στο να πάρουν αποφάσεις και αρκετές στιγμές θα θέλουν να απομονωθούν στους δικούς τους χώρους για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους ανάγκες.
Το πέρασμα του Άρη στις 24 στον Τοξότη, ενδέχεται να σας φέρει σε οικονομικές αντιπαραθέσεις με σύντροφο και συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η παρουσία του Ήλιου στο Σκορπιό έως τις 22 και το πέρασμά του από τον 6ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη, θα σας κάνει πιο υπεύθυνους στην εργασία σας, θέλοντας να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες και να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις. Θα πρέπει τώρα να συγκεντρωθείτε στην εργασία σας, προσπαθώντας να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να επαναφέρετε και πάλι την πελατεία σας στα επίπεδα που επιθυμείτε. 
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα αυτή την εποχή και έτσι θα μπορέσετε να αντεπεξέρθετε με σχετική άνεση στις υποχρεώσεις σας.
Στις 8/11 το ζώδιο του Ζυγού θα φιλοξενήσει την Αφροδίτη στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στην αισθηματική σας ζωή, στις δημιουργικές σας δραστηριότητες και σε τομείς που σας βοηθούν να εκφραστείτε.
Το πέρασμα του Κυβερνήτη σας Ερμή στον Τοξότη στις 10/11 φαίνεται να αυξάνει τις επικοινωνίες σας με τους στενούς σας συνεργάτες ενώ παράλληλα σας κάνει ποιο διαλλακτικούς και συζητήσιμους με τον άνθρωπο που σας συντροφεύει.
Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεχτικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και προσεχτικοί στις συναλλαγές σας ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες του μήνα. 
Ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη και τον 7ο ηλιακό σας οίκο από τις 22 και για διάστημα ενός μήνα θα σας κάνει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.
Θα πρέπει επίσης να προσέξετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και ιδιαίτερα στις συνεργασίες από 24/11 που ο Άρης θα βρίσκεται στον Τοξότη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου οι περισσότεροι από εσάς θα ζήσουν ευχάριστες στιγμές.
Νέες γνωριμίες, θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε έναν ευρύτερο κύκλο, όπου και θα καταλάβετε μια καλύτερη θέση. Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα μπορέσετε να προβληθείτε και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας. 
Η παραμονή του Ήλιου στο Σκορπιό μέχρι  τις 22 Νοεμβρίου σας κάνει δραστήριους και αισιόδοξους όσον αφορά επαγγελματικά σχέδια και δραστηριότητες. 
Η διέλευσή της Αφροδίτης από τον 4ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη και το Ζυγό από τις 8 του μήνα, θα προσφέρει στους περισσότερους από εσάς ιδιαίτερες στιγμές με το σύντροφο τους στο σπίτι.
Η φιλοξενία του Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη απ’ τις 10/11ου και μετά, εντείνει κατά πολύ τους καθημερινούς σας ρυθμούς και σας βοηθά να εφαρμόσετε σε πρακτικό πλέον επίπεδο τις γνώσεις που έχετε αποκομίσει από σπουδές και σεμινάρια.
Χρήματα θα πάρετε και θα δώσετε κατά τη διάρκεια των πρώτων δώδεκα ημερών αυξάνοντας αισθητά τα κέρδη και τις δαπάνες σας ενώ πολλοί από εσάς θα ξοδέψουν αρκετά χρήματα στις μετακινήσεις και επικοινωνίες τους.
Τα πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη στις 22/11ου σας κάνει υπεύθυνους και παραγωγικούς στη δουλειά σας. Στα τέλη του μήνα φαίνεται πως το να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας με κάποιον σύντροφο ή σύμβουλο που σας βοηθά να ορθοποδήσετε.  
Ο Άρης από το Ζώδιο του Τοξότη, από τις 24 του μήνα θα αυξήσει τις δραστηριότητές σας, κάνοντας σας αρκετά παραγωγικούς, αλλά είναι πολύ πιθανόν να φέρει συγκρούσεις με συναδέλφους που δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν το ρυθμό σας.

ΛΕΩΝ 
Κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου θα έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τομείς οι οποίοι έχουν στόχο να βοηθήσουν τους άλλους γύρω σας. Παράλληλα στρέφεστε προς την μοναξιά. 
Το ενδιαφέρον σας, μέχρι  τις 22 Νοεμβρίου που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Σκορπιό, θα στραφεί στους οικογενειακούς δεσμούς και στο σπίτι, ενώ πολλοί από εσάς, θα βρουν λύσεις απ’ το παρελθόν στις καθημερινές τους καταστάσεις. 
Περνώντας στις 8 Νοεμβρίου η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού θα αυξήσει στο κατακόρυφο τις κοινωνικές σχέσεις που μέσα απ’ αυτές θα γοητεύσετε τον περίγυρο. Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας προς τον ερωτικό σύντροφο.
Θα είσθε συνεχώς σε αναζήτηση της απόλαυσης και του έρωτα και θα έχετε αρκετές κατακτήσεις μεγαλύτερο μέρος του φετινού Νοέμβρη.
Από τις 10 και μετά ένα επικοινωνιακά ποιο αισιοδοξίας περιβάλλον φανερώνεται απ’ τις συζητήσεις σας με τον Ερμή στον Τοξότη ενώ αρκετοί από εσάς, επικοινωνιακά θα διακριθούν στο φλερτάρισμα. 
Πιθανόν στο δεύτερο δεκαήμερο να χρειαστεί να μιλήσετε με τους δικούς σας και κυρίως με τους γονείς σας για τα οικογενειακά σας προβλήματα και θα αναζητήσετε ένα καταφύγιο για να προστατέψετε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας.
Από τις 22, που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη, το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο θα είναι αυξημένο και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να σέβεστε τον ανταγωνισμό και να έχετε εναλλακτικές λύσεις στα σχέδιά σας.
Από 24/11 που ο Άρης θα βρίσκεται στον Τοξότη, τα φλερτ και ο έρωτας θα σας δώσουν ευχάριστες στιγμές αρκεί να μην αφήσετε την εγωπάθεια να σας αποξενώσει από το άτομο που σας ενδιαφέρει.
  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Εάν νομίζετε πως οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν δεν πειράζει εάν γίνετε περισσότερο μυστικοπαθείς. Αποφύγετε μέχρι  τις 22 που ο Ήλιος θα είναι στο Σκορπιό να εκθέσετε τις απόψεις σας και στραφείτε προς την έρευνα πραγμάτων που σας ενδιαφέρουν.
Ξεπερνώντας πολλά προβλήματα και δυσκολίες που σας βασάνισαν αρκετό καιρό ήρθε η εποχή για να νιώσετε ασφαλείς στις δικές σας δυνάμεις.
Η Αφροδίτη στις 8/11ου θα περάσει στο Ζώδιο του Ζυγού και στον 2ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και θα αυξήσει τα οικονομικά σας, φέρνοντας κάποια τύχη στα εισοδήματά σας ενώ ταυτόχρονα αυξάνει και τις δαπάνες σε προϊόντα που σας δίνουν χαρά.
Η παρουσία του Ερμή στο Σκορπιό μέχρι τις 10 τρέχοντος, σας βοηθά να βρείτε άμεσα λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν.
Το πέρασμα στις 10/11ου του Ερμή στον Τοξότη, αυξάνει τις επικοινωνίες σας με τον οικογενειακό σας περιβάλλον.
Εκφράστε τις ιδέες και τους στόχους σας άφοβα το δεύτερο δεκαπενθήμερο και φροντίστε να είστε ξεκάθαροι και κατανοητοί στους άλλους γύρω σας.
Κάποιες καθυστερήσεις και κάποια εμπόδια, είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν 12 με 16 στα επαγγελματικά σας σχέδια, ιδιαίτερα εάν είχατε σχεδιάσει αυτό το διάστημα να πραγματοποιήσετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι.
Θέματα απ’ το παρελθόν και τη παιδική σας ηλικία, ίσως να περάσουν τις τελευταίες οχτώ ημέρες στη σκέψη σας, ενώ διάφορες αναμνήσεις ευχάριστες, εξαιτίας της διέλευσης του Ήλιου από τον Τοξότη, θα κυριαρχήσουν αυτή την περίοδο.
Από 22/11 που ο Ήλιος θα επισκεφτεί τον Τοξότη η αισθηματική σας ζωή θα γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Θα είστε εκδηλωτικοί με αποτέλεσμα να προκύψει ένα κατάλληλο κλίμα που θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση σας.
Ο Άρης θα εισέρθει στο Ζώδιο του Τοξότη στις 24/11 φέρνοντας αναίτιους διαπληκτισμούς με πρόσωπα που συγκατοικούν μαζί σας.
 
ΖΥΓΟΣ 
Τώρα θα έχετε έντονη την ανάγκη της υλικής εξασφάλισης καθώς ο Ήλιος μέχρι  τις 22 Νοεμβρίου θα φιλοξενείτε από τον 2ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και το ζώδιο του Σκορπιού, κάνοντάς σας να δραστηριοποιηθείτε με κάποια μυστικότητα για την άνοδο του βιοτικού σας επιπέδου.
Τώρα, πολλοί από εσάς, θα ξοδέψουν αρκετά χρήματα για απολαύσεις, θα κάνουν δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και γενικά αυτή την περίοδος θα θελήσουν να ζήσουν ευχάριστα με το σύντροφό τους.
Κάποιες στιγμές θα εμβαθύνετε τόσο πολύ τα πράγματα στην σκέψη σας που ενδέχεται να παρασυρθείτε σε μία χαώδη κατάσταση.
Στο πρώτο μισό του μήνα οι υποχρεώσεις δείχνουν να αυξάνονται. Τα επαγγελματικά ζητήματα σας ζητούν να εργαστείτε ακόμα περισσότερο αλλά και πιο μεθοδικά.
Εάν θέλετε να αυξήσετε κι άλλο τα οικονομικά σας φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 8 Νοεμβρίου στο ζώδιό σας αυξάνει κατά πολύ τις προσωπικές σας δαπάνες.
Προσπαθήστε να βρεθείτε μαζί με τους ανθρώπους που σας αγαπούν, κυρίως από 8/11 και έπειτα.
Στις 20 Νοεμβρίου ο Ερμής θα περάσει στον Τοξότη βοηθώντας σας να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις που αποκομίσατε απ’ τις σπουδές σας ή ακόμη και τις εμπειρίες της ζωής. Εκδηλώστε την αγάπη σας στα αδέλφια σας και διασκεδάστε με φιλικά πρόσωπα τις τελευταίες εφτά ημέρες. 
Οι συζητήσεις, από τις 22 Νοέμβρη που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Τοξότη, θα είναι ευχάριστες και θα διευκολύνουν να βελτιώσετε σημαντικά το προφίλ σας στον περίγυρο.
Ο Άρης, συνεχίζοντας την πορεία του στο Ζωδιακό θα εισέρθει στο Ζώδιο του Τοξότη στις 24/11 κάνοντάς σας περισσότερο παρορμητικούς στο λόγο σας αλλά και στην οδήγηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι καταστάσεις, φαίνεται να εναντιώνονται τώρα στα σχέδιά σας, καθώς κάποιοι θα ενεργούν αντίθετα απ’ την θέλησή σας, και εντελώς  παρασκηνιακά… Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί και χαλαρώνοντας να βρει και πάλι το ρυθμό του, 
Τις πρώτες δέκα μέρες του Νοεμβρίου που ο Ερμής θα φιλοξενείται από το ζώδιό σας οι σκέψεις θα γίνονται βαθμιαία αισιόδοξες. Το διάστημα αυτό θα διαπιστώσετε πως οι συντηρητικές ιδέες συχνά ευνουχίζουν τη φαντασία σας οδηγώντας στην ακαμψία.
Από τις 8 του φετινού Νοέμβρη που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζυγό, θα γοητεύσετε τους άλλους με την εμφάνισή σας και πιθανόν να εκδηλωθούν κάποια κρυφά ερωτικά συναισθήματα για σας ή από εσάς.
Δυναμικοί και υπεύθυνοι, θα εμφανιστούν αρκετοί του ζωδίου σας, καθώς η παρουσία του Ήλιου απ΄ τον 1ο οίκο μέχρι  τις 22/11, θα αυξήσει σημαντικά την δύναμη και αντοχή, απέναντι στις καταστάσεις. 
Το διάστημα του πρώτου δεκαπενθημέρου, θα δεχθείτε εύκολα τη βοήθεια και τη συμπαράσταση φιλικών προσώπων και οι συναντήσεις σας μαζί τους θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε κοινωνικά ζητήματα.
Από τις 10 του μήνα με το πέρασμα του Ερμή στον 2ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου και το Ζώδιο του Τοξότη, οι σκέψεις απασχολούνται κυρίως για θέματα τις οικονομικής σας διαχείρισης.
Στις 22/11ου ο Ήλιος θα εγκαταλείψει το ζώδιό σας, για να επισκεφτεί τον Τοξότη, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε ότι κατέχετε και αρκετές φορές σε υλικά αγαθά. 
Μετά τις 24 ο Άρης απ’ τον Τοξότη φαίνεται να αυξάνει το έξοδά σας έστω και προσωρινά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η μυστικότητα, οι μηχανορραφίες και το ψάξιμο απαντήσεων είναι έντονες. Μην ξεγελιέστε από τα φαινόμενα όσον αφορά ριψοκίνδυνες κινήσεις σχετικά με χρήματα. Η προσοχή πρέπει να είναι το έμβλημά σας κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου που ο Ερμής θα είναι στο Σκορπιό, χρησιμοποιήστε φίλοι μου τη διορατικότητά σας και ανακαλύψτε το ρόλο που παίζουν οι άλλοι. 
Η παρουσία του Ήλιου από το ζώδιο του Σκορπιού και τον 12ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, σας βοηθά να ξεπεράσετε καταστάσεις απ’ το παρελθόν και να αντιμετωπίσετε με επιτυχία κάθε ψυχολογική πίεση. Κάποιες στιγμές, πιθανόν να θελήσετε να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις ή απλώς να τις σκεφθείτε.
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας 3 με 7 Νοέμβρη αν διαπιστώσετε πως κάποιοι εναντιώνονται στα σχέδιά σας και σας χτυπούν …κάτω απ’ τη μέση.
Η παρουσία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού και η διέλευσή της από τον 11ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 8/11 θα στρέψει έστω και προσωρινά το ενδιαφέρον σας σε φίλους και άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.
Από 10 του μήνα ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, εντείνοντας τους καθημερινούς σας ρυθμούς, βοηθώντας σας να πάρετε αποφάσεις και αυξάνοντας τις μετακινήσεις σας.
Φροντίστε τώρα να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα στη δουλειά σας, ώστε να μην σας «πνίξουν» οι υποχρεώσεις και δεν είναι απαραίτητο για όλους και για όλα να δίνετε λύσεις. 
Η αυξημένη αισιοδοξία και η πίστη σας στις προσωπικές σας δυνατότητες καλό θα είναι να μην δημιουργήσουν προβλήματα στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις από τις 22 που ο Ήλιος θα φιλοξενείται από το ζώδιό σας.
Το Ζώδιό σας θα φιλοξενήσει στις 24 τον παρορμητικό Άρη. Η παρουσία του πλανήτη θα σας κάνει δυναμικούς και δραστήριους στην εργασία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Οι πρώτες μέρες του μήνα δημιουργούν ακατάλληλες συνθήκες τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στους επαγγελματικούς σας προσανατολισμούς καθώς η έλλειψη κεφαλαίων δεν θα βοηθήσει όσους από εσάς διαθέτουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 
Μέσα στην πρώτη εβδομάδα θα σας απασχολούν σκέψεις για τον εαυτό σας και τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους. 
Οι παγκόσμιες εξελίξεις δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους. Η συμμετοχή σας στην παρέα και σε κύκλους ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα, θεωρείται απαραίτητη μέχρι τις 22 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Σκορπιό.
Η Αφροδίτη στις 8 του μήνα θα φιλοξενηθεί από το Ζώδιο του Ζυγού και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μία κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση, ενώ παράλληλα είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να παρευρεθείτε σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις.
Από τις 10/11ου και μετά που ο Ερμής θα φιλοξενείται από το ζώδιο του Τοξότη χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να κατανοήσετε τα όσα συμβαίνουν και μην χάσετε την ψυχραιμία σας σε περίπτωση που παρουσιαστούν αντίξοες συνθήκες.
Το διάστημα του δευτέρου δεκαημέρου καλείστε να αντιμετωπίστε με θάρρος κάθε δυσκολία. Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι τα εμπόδια και οι δοκιμασίες τις ζωής υπάρχουν για να μας αναμορφώσουν και να μας τοποθετήσουν σε ένα ανώτερο ψυχικό και πνευματικό επίπεδο.
Ο Ήλιος στις 22 θα περάσει στο Ζώδιο του Τοξότη και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε προβλήματα και φοβίες, εστιάζοντας την προσοχή σας σε θρησκευτικά και φιλοσοφικά θέματα, ώστε να δείτε τη ζωή από μία άλλη όψη.
Στις 24 ο Άρης θα φιλοξενείτε απ’ τον Τοξότη και εσείς θα πρέπει να έχετε τεταμένη την προσοχή σας σε αντίπαλες κινήσεις και χτυπήματα “κάτω απ’ τη ζώνη”.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Φαίνεται πως μέχρι τις 22 Νοεμβρίου που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Σκορπιό να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να κινηθείτε στο κοινωνικό και όχι στο προσωπικό πεδίο. Η συγκεκριμένη περίοδος σας υποβάλλει σε αυτοπεριορισμούς και αυξημένες κοινωνικές υποχρεώσεις.
Η Αφροδίτη, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού από τις 8 Νοεμβρίου και μέσα από τον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, ενδέχεται να δημιουργήσει καινούργιες γνωριμίες ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού αναψυχής, που δεν πρόκειται να σας αφήσουν αδιάφορους. Τώρα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας άνθρωποι με γνώσεις μόρφωση και περιεχόμενο.
Στις 10/11 ο Ερμής περνά στον Τοξότη αυξάνοντας ολοένα συζητήσεις και συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα και ομοϊδεάτες.
Στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου ανοίγει τις πόρτες του ένας νέος κύκλος γνωριμιών για τους περισσότερους Υδροχόους.
Ο Ήλιος στις 22 θα εισέρθει στο Ζώδιο του Τοξότη και για διάστημα ενός μήνα οι δραστηριότητές σας θα σχετιστούν, κατά κάποιο τρόπο, με άτομα από την παρέα σας ενώ ενδέχεται κάποιος φίλος σας να χρειαστεί τη βοήθειά σας. 
Οι αλτρουιστικοί σας στόχοι θα αυξηθούν και ενδέχεται να διαπρέψετε στο φιλικό σας περιβάλλον. Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο σύλλογο που ανήκετε και αναλάβετε κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις.
Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη στις 24/11 θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε αρκετούς στόχους σας, ενώ πολλοί από εσάς θα θελήσουν να εργαστούν και να παλέψουν για μια ιδέα, αδιαφορώντας για το προσωπικό τους όφελος.

ΙΧΘΕΙΣ  
Θα έχετε την ανάγκη να αποδράσετε από τα καθιερωμένα πλαίσια της καθημερινότητας με κάθε τρόπο, μέχρι  τις 22/11 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο φιλικό για εσάς Σκορπιό και στον 9ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη, αλλά είναι πιθανόν να υπερβάλλετε κάποιες στιγμές. 
Εάν σας δοθεί η δυνατότητα για ένα σύντομο ταξίδι, δεν θα πρέπει να αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη μέχρι 10/11 που ο Ερμής θα είναι στο Σκορπιό. Ο τομέας της έρευνας και της ανακάλυψης θα έλξει το ενδιαφέρον το πρώτο δεκαήμερο που ο Ερμής θα φιλοξενείται απ’ το Σκορπιό.
Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζυγό στις 8 του μήνα φαίνεται να ευνοεί κάποιους Ιχθείς στην απόδοση των επενδύσεών τους, ενώ κάποιοι άλλοι της Ζωδιακής σας Ομάδας θα φέρονται κτητικά προς το ταίρι τους.
Στις 10 ο Ερμής περνά στο Τοξότη υποχρεώνοντας τους να κινηθούν στο κοινωνικό και όχι στο προσωπικό πεδίο και αυξάνει επαγγελματικές συζητήσεις και συναντήσεις. 
Αρκετές θα είναι οι συζητήσεις που θα κάνετε 16 με 24/11 για την καριέρα σας και για την ενασχόλησή σας γενικότερα. Κάποιοι, θα δεχτούν προτάσεις συνεργασιών από φιλικά τους πρόσωπα.
Η διέλευση του Ήλιου απ’ το Τοξότη και η παραμονή του στο Μεσουράνημα του ηλιακού σας χάρτη από τις 22/11ου θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις θέλοντας το προφίλ σας να γίνει περισσότερο γνωστό στον ευρύτερο κύκλο. 
Η επαγγελματική σας επέκταση και άνοδο θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας μετά τις 23. 
Από τις 24 του μήνα θα έχετε την ανάγκη να επιβληθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο, εργαζόμενοι ακόμη περισσότερο, λόγω της διέλευσης του Άρη από τον 10ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη και το Ζώδιο του Τοξότη. Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν με εργοδότες και συνεργάτες.

Κώστας Κονδύλης
Τηλ. 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990