Ερωτικά Ταρώ 28/10-29/10/2023


Για Σαββατοκύριακο 28/10-29/10/2023 

Για Σάββατο 28/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα θα κάνει τους περισσότερους Κριούς να αισθανθούν πως ο σύντροφός τους, τους βγάζει μια αντιπαλότητα και μία εριστική διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα. Θα περάσετε ευχάριστα με το σύντροφό σας και θα έρθετε ο ένας κοντά στον άλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φροντίστε να μην έχετε ψευδαισθήσεις με τη συμπεριφορά του συντρόφου. Τον «πυροβολείτε» αναίτια και γίνεστε άδικοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συναισθηματική αρμονία και κάποια ικανοποίηση θα αποτελέσουν ένα σύντομο αλλά ευχάριστο γεγονός σήμερα. Αναζητάτε πάθος και το βρίσκετε!

ΛΕΩΝ
Γίνεστε ελκυστικότεροι προκαλώντας το ενδιαφέρον του περίγυρου. Η μέρα, ανοίγει νέους ορίζοντες στην αισθηματική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια παλιά ερωτική φλόγα φαίνεται να προσθέσει ένα νέο άρωμα. Η συνάντησή σας με κάποιο πρόσωπο απ’ το παρελθόν δεν φαίνεται να είναι …τυχαία!

ΖΥΓΟΣ
Είστε σε καλή φόρμα στα αισθηματικά και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί Ζυγοί να ενδιαφερθούν για κάθε είδους ερωτική περιπέτεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα συμβάντα ευνοούν τα αισθηματικά σας. Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να γνωρίσετε τον άνθρωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο σύντροφός σας θα είναι σε θέση να καταλάβει τις διαθέσεις σας. Πολύ γλυκιά και ρομαντική θα είναι η ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο/η σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο εγωισμός θα φέρει προβλήματα στη σχέση σας. Ίσως νιώσετε μόνοι και απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά του συντρόφου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το κυριαρχικό στοιχείο θα είναι το συναίσθημα. Αν έχετε ένα κρυφό έρωτα, σήμερα θα βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να έρθει στο φως. 

ΙΧΘΕΙΣ
Εκμεταλλευθείτε τις περιστάσεις για να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Η μέρα φέρνει θετικά αποτελέσματα στα αισθηματικά σας.


Για Κυριακή 29/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Η επικοινωνία σας με τον αγαπημένο/η σας θα είναι άριστη. Έχετε και οι δύο την ανάγκη να χαλαρώσετε και να εκφραστείτε!

ΤΑΥΡΟΣ
Για τους αδέσμευτους, το δίλημμα θα είναι η υπέρβαση του εγωκεντρισμού και της ανεξαρτησίας με αντάλλαγμα την ανάπτυξη δεσμών.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα κυριαρχηθείτε από τα συναισθήματα σας που θα είναι έντονα και θα επηρεάσουν τις προθέσεις σας προς το σύντροφό σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσοχή! αν συμβιώνετε με τον αγαπημένο/η σας. Ο τρόπος που θα συμπεριφερθείτε  ενδέχεται να είναι απόλυτος και απότομος.

ΛΕΩΝ
Ενδέχεται να σας κυριεύσουν ανασφάλειες. Το σίγουρο είναι πως θα έχουν αντίκτυπο στην αισθηματική σας ζωή. Μην πάρετε αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καινούργιες αισθηματικές γνωριμίες δημιουργούνται στους αδέσμευτους. Γοητεύεται και όλα δείχνουν πως κάτι αρχίζει να εξελίσσετε…

ΖΥΓΟΣ
Το άγχος σας για τα επαγγελματικά σας ζητήματα, σας απομακρύνει από το σύντροφό σας και σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συγκυρίες της μέρας, σας δημιουργούν προβλήματα αισθηματικής φύσης. Αποφύγετε τις φιλονικίες ή τους καυγάδες με το σύντροφό σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην είστε αθεράπευτα ρομαντικοί και υπερβολικοί όταν εκφράζετε το θαυμασμό σας και μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την επιλογή εραστή. Διασκεδάστε με την παρέα σας και συναντήστε τον έρωτα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα σας δίνονται οι ευκαιρίες που αναζητούσατε εδώ και καιρό, να αποδράσετε με το σύντροφο για να χαρείτε τον έρωτα και την αγάπη σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Κατά τη διάρκεια της μέρας αισθάνεστε αισιόδοξοι και κοινωνικοί. Η διάθεσή σας, κερδίζει και τον σύντροφό σας και σας παροτρύνει να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990