Ετήσιο Ωροσκόπιο Κριού 2024

Στις αρχές του τρέχοντος έτους, θα έχετε αρκετή υποστήριξη από τον διερχόμενο Δία και ως εκ τούτου θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας, αλλά ο Κρόνος θα σας ζητήσει να δουλέψετε σκληρά. Πρέπει να μειώσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Επίσης, μπορεί να αισθάνεστε ότι τα οικονομικά σας έχουν μείνει στάσιμα και σε μια ελαφρά πτωτική τάση. Ωστόσο, πρέπει να διατηρήσετε τον εαυτό σας παρακινημένο καθώς ο θετικός αντίκτυπος της Αφροδίτης θα αρχίσει να γίνεται αισθητός και θα αρχίσει να σας προσφέρει καλές ανταμοιβές καθώς προχωρά η χρονιά.

Πώς θα επηρεάσει το μέλλον η σύνοδος Ήλιου-Άρη;
Στην αρχή του έτους, η σύνοδος του Ήλιου-Άρη μπορεί να μην σας επιτρέψει να απολαύσετε την ερωτική σας ζωή και η νωθρότητα μπορεί μερικές φορές να σας απογοητεύσει. Καθώς όμως η χρονιά προχωρά, η σύνοδος Αφροδίτης-Ερμή θα σας βοηθήσει να κάνετε αμέσως ένα μεγάλο ρομαντικό βήμα. Λόγω της επίδρασης της συνόδου Αφροδίτης-Άρη, ο αισθησιασμός σας θα είναι πολύ στο προσκήνιο από τον Φεβρουάριο περίπου. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα καυτό ειδύλλιο.

Στην αρχή της χρονιάς η θετική ενέργεια του Άρη θα σε βοηθήσει σε ό,τι αφορά την υγεία σου. Θυμηθείτε ότι και να πει το μυαλό σας, το σώμα σας θα ακολουθήσει. Επομένως, κρατήστε το μυαλό σας ισορροπημένο και θετικό. Τα ταραχώδη προγράμματα μπορεί να κάψουν την ενέργειά σας. Τα γενικά θέματα υγείας θα υπάρχουν συχνά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έως τα τέλη Μαρτίου.

Σύνοδος Αφροδίτης και Ερμή - Σταδιοδρομία
Θα έχετε καλή πλανητική υποστήριξη από τη σύνοδο της διερχόμενης Αφροδίτης και Ερμή στις αρχές αυτού του έτους. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε καλά στις σπουδές σας, να αποδώσετε καλά και στις εξετάσεις σας και να ανεβείτε σε καλά επίπεδα. Επίσης, υπάρχουν πιθανότητες για μια ευνοϊκή εξέλιξη εάν σκοπεύετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας στο εξωτερικό.

Η ευνοϊκή επίδραση της Αφροδίτης , του Άρη και του Ερμή θα φέρει ανάπτυξη στην καριέρα σας από τα μέσα Φεβρουαρίου περίπου. Τώρα μπορείτε να επιτύχετε τα πιο ευνοϊκά αποτελέσματα. Ωστόσο, θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας ζητήματα από τα μέσα Μαρτίου, καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Βόρειο δεσμό μπορεί να είναι πολύ περίπλοκη.

Εάν είναι δυνατόν, πηγαίνετε σε κάποιες κατασκηνώσεις διαλογισμού ή γιόγκα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ηρεμία για μερικές ημέρες και η περίοδος γύρω στον Απρίλιο θα είναι καλή για αυτό. Η περίοδος από τον Απρίλιο περίπου θα είναι επίσης μια καλή φάση για να συμμετάσχετε σε βραχυπρόθεσμα μαθήματα που θα σας δώσουν επιπλέον γνώσεις εκτός από τις κανονικές σας σπουδές. Ο αντίκτυπος των σκιωδών πλανητών μπορεί να είναι πολύ περίπλοκος γύρω στο μήνα Μάιο, επομένως δεν πρέπει να εμπλακείτε σε μια αμφίβολη ή επικίνδυνη περιπέτεια για γρήγορο κέρδος. Η σκέψη σας θα θολωθεί από την επίδραση του βόρειου δεσμού. Επίσης, τα επίπεδα ενέργειάς σας μπορεί να μην είναι στο όριο, επομένως πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί όσον αφορά την υγεία.

Σύνοδος Δία-Άρη, Πώς θα επηρεάσει τη ζωή 
Από τον Ιούνιο περίπου, ο καλοπροαίρετος Δίας θα φέρει ευκολία και καλή τύχη. Ορισμένες προηγούμενες επενδύσεις μπορεί επίσης να φέρουν υψηλότερη απόδοση και σημαντικές οικονομικές συναλλαγές μπορεί να έχουν ισχυρό θετικό αντίκτυπο γύρω στον μήνα Αύγουστο, δείχνει η σύνοδος Δία-Άρη. Ο αντίκτυπος του Νότιου δεσμού γύρω στο μήνα Σεπτέμβριο θα σας υπενθυμίσει ότι η ισορροπία και η μετριοπάθεια είναι το κλειδί για μια υγιή και ικανοποιητική ζωή. Λόγω της ισχυρής υποστήριξης της διερχόμενης Αφροδίτης, η περίοδος μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου φαίνεται καλή υποστηρικτική περίοδος για την ανάπτυξη κάποιων εκκρεμών σχεδίων για την επίτευξη υψηλότερης οικονομικής κατάστασης. Ο Ύψιστος Ερμής θα λειτουργήσει υπέρ σας και μπορεί να συμβούν κάποια σημαντικά γεγονότα σχετικά με το εκπαιδευτικό σας θέμα γύρω στο μήνα Σεπτέμβριο.

Σύνοδος Αφροδίτης και Ερμή - Γεγονότα για τον ερωτευμένο Κριό
Υπό την επίδραση της σύνοδο Αφροδίτης-Ερμή, θα αναζητήσετε υψηλότερη έννοια αγάπης και αίσθηση σκοπού στις σχέσεις σας γύρω στον μήνα Οκτώβριο. Πηγαίνετε για αυτό που θέλετε στη ζωή τώρα, καθώς οι ευκαιρίες θα υπάρχουν για εσάς αυτή τη φορά. Θα έχετε άφθονη πλανητική υποστήριξη για να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας και να βρείτε θετική δυναμική στην καριέρα σας το τελευταίο τρίμηνο. Η ισχυρή υποστήριξη της Αφροδίτης θα ενισχύσει επίσης την οικονομική σας δύναμη γύρω στο τέλος του έτους. Ο αντίκτυπος του Άρη στην Αφροδίτη μπορεί να είναι αναζωογονητικός και πιθανόν να φέρει θετικότητα και αρμονία στην ερωτική σας ζωή γύρω στο μήνα Δεκέμβριο.
ΜΜ
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990