Ετήσιο Ωροσκόπιο Ταύρου 2024 ♉ Taurus

Ετήσιο Ωροσκόπιο Ταύρου 2024 ♉ Taurus
Οι Ταύροι είναι τυχεροί φέτος ή όχι; (Επιχείρηση)
Η Αφροδίτη θα σας ευλογήσει με επιτυχία και ευημερία στις αρχές του τρέχοντος έτους. Αν ασχολείστε με τις επιχειρήσεις, ο Άρης θα σας κάνει να νιώσετε ένα ξαφνικό κύμα ενέργειας και μπορεί επίσης να έχει πολλές ιδέες για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Κρατήστε υπομονή καθώς η Αφροδίτη θα φέρει μια επιτυχημένη φάση για εσάς και μια καλή στιγμή για να αναζητήσετε επιπλέον εισόδημα γύρω στο μήνα Μάρτιο. Η Αφροδίτη θα σας ευλογήσει με την τέλεια στιγμή για να απολαύσετε την οικειότητα με τον/την σύντροφό σας, αλλά ο Άρης θα σας επιφέρει μερικά σοκ και εκπλήξεις στα μέσα Φεβρουαρίου, επομένως ετοιμαστείτε για μια ξέφρενη βόλτα στην ερωτική σας ζωή.

Από την αρχή της χρονιάς ο Δίας θα μπορούσε να αποδειχτεί ευλογία για εσάς στις σπουδές σας. Η σκληρή δουλειά σας είναι πιθανό να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά σας. Ο αντίκτυπος του Νότιου δεσμού σας προτείνει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην υγεία σας. Από τον μήνα Μάρτιο περίπου, ο καλοπροαίρετος Δίας θα φέρει καλές στιγμές καθώς υπάρχουν πιθανότητες προαγωγής στον χώρο εργασίας σας. Θα έχετε ισχυρή θετική δυναμική εάν κάνετε επαγγελματικές δραστηριότητες. Μια απτή αύξηση των κερδών είναι πιθανή γύρω στα μέσα Μαρτίου. Ο Δίας θα σας φέρει μερικές νέες ευκαιρίες τον Απρίλιο. Θα υπάρξει κάποια παρεξήγηση, αμφιβολίες ή ανασφάλεια στην ερωτική σας ζωή γύρω στο μήνα Μάρτιο. Διατηρήστε τον εαυτό σας ισορροπημένο και θετικό, καθώς κάποιες ευκαιρίες για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα έρθουν μπροστά σας και ο αντίκτυπος της Αφροδίτης μπορεί να ενισχύσει τις προοπτικές αγάπης σας σταδιακά.

Πώς ο Ερμής και η Αφροδίτη επηρεάζουν το μέσο έτος της ζωής σας  
Ο Ερμής γύρω στον Απρίλιο θα φέρει πολλή ισορροπία μέσα σου, κάτι που μπορεί να βοηθήσει τις σπουδές σου. Από τον Απρίλιο περίπου, η επίδραση των αστεριών θα σας κάνει να καταλάβετε πόσο σημαντική είναι η τακτική άσκηση για την υγεία. Ωστόσο, θα είναι πολύ σημαντικό για εσάς να μην το παρακάνετε. Στις αρχές Μαΐου, η επίδραση του Βόρειου δεσμού μπορεί να προκαλέσει κάποιο άγχος στο μυαλό σας. Προσπαθήστε να διαμορφώσετε τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις για να αποφύγετε περιττά προβλήματα στο χώρο εργασίας σας. Μην χάσετε την ελπίδα σας, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα και η Αφροδίτη φαίνεται να σας ρίχνει χρυσή βροχή από το τέλος του Μαΐου. Οι προοπτικές της αγάπης σας φαίνονται συναρπαστικές και υπάρχουν πιθανότητες να βρείτε έναν διασκεδαστικό σύντροφο, αλλά ο αντίκτυπος του Νότιου δεσμού θα οδηγήσει σε σύγχυση και εμπόδια, επομένως πρέπει να καταβάλετε προσπάθειες για να επιτύχετε συζυγική ευδαιμονία, ιδιαίτερα γύρω στον μήνα Ιούνιο. Γύρω στον μήνα Ιούλιο, θα είστε σε θέση να πετύχετε αυτό που θέλατε να πετύχετε στην καριέρα σας. Αν και ο Νότιος δεσμός δεν θα σας δώσει εύκολο πέρασμα.

Πώς θα αλλάξει η ερωτική σας ζωή με βαθμούς Κρόνου
Ο Κρόνος θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή σας, προσωπικά ή επαγγελματικά κατά το δεύτερο μέρος του έτους. Ωστόσο, θα υπάρξουν κάποιες διαταραχές στον οικονομικό σας προγραμματισμό λόγω του αντίκτυπου του Βόρειου δεσμού γύρω στον μήνα Αύγουστο, η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει επίσης να είστε έτοιμοι να κάνετε μια μακροπρόθεσμη δέσμευση με τον/την σύντροφό σας αυτή τη φορά. Καθώς η περίοδος προχωρά, η ερωτική σας ζωή είναι πιθανό να είναι πολύ ικανοποιητική και είναι πιθανό να λάβετε ικανοποίηση από όλους τους τομείς της ζωής. Η περίοδος γύρω στο μήνα Σεπτέμβριο μπορεί να είναι μια σημαντική φάση για τις σπουδές σας και τη μελλοντική σας ανάπτυξη.

Το τελευταίο τρίμηνο εξερευνήστε τις δυνατότητές σας μέσω της επίδρασης του Δία
Ο Δίας κατά το τελευταίο τρίμηνο θα φέρει καλή τύχη στο χώρο εργασίας σας. Μπορεί να έχετε κάποια καλή τύχη σε μια σημαντική επιχειρηματική συμφωνία. Ο Δίας θα φέρει καλή τύχη και θα αναζητήσετε νέες πηγές που θα βοηθήσουν τα οικονομικά σας να αναπτυχθούν και θα τα πάτε πολύ καλά οικονομικά. Πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας γύρω στον Οκτώβριο καθώς ο λήθαργος, ο μειωμένος χρόνος ύπνου και η όρεξη, η μειωμένη διάθεση μπορεί πιθανότατα να είναι οι συνέπειες ορισμένων διαταραχών ή ακατάλληλης διατροφής αυτή τη φορά. Τα πράγματα θα παραμείνουν καλά για την υγεία σας στο τέλος του έτους. Ο Κρόνος θα σας ζητήσει να ενεργήσετε με υπομονή αλλά και με θετική προσέγγιση στις σπουδές σας. Όσο καλύτερα αισθάνεστε, τόσο καλύτερα θα τα πάτε στις σπουδές σας κατά το τελευταίο μέρος του τρέχοντος έτους.
ΜΜ
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990