Ετήσιο Ωροσκόπιο Υδροχόου 2024

Η χρονιά θα παραμείνει προοδευτική, αλλά ο Άρης υποδεικνύει μια ταραχώδη φάση στην αρχή για θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας. Η αρχή αυτού του μήνα μπορεί να φέρει αναταραχές και μπορεί να μην είναι καλός οιωνός για τη συσσώρευση πλούτου. Επίσης, ο Ερμής μπορεί να φέρει κάποιες άβολες στιγμές στη σχέση σας. Ωστόσο, η επίδραση των αστεριών μπορεί να παραμείνει ευνοϊκή για την υγεία σας. Η επίδραση του Κρόνου θα σας αναγκάσει να γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα οικονομικά θέματα. Ο Δίας και ο Ερμής είναι πιθανό να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας στις σπουδές. Καθώς η χρονιά προχωρά, ο Δίας φαίνεται να υποστηρίζει την αύξηση των κερδών γύρω στο μήνα Φεβρουάριο.

Ωροσκόπιο αγάπης
Ο αντίκτυπος των αστεριών μπορεί να συνεχίσει να είναι ευνοϊκός
Η συνδυασμένη επίδραση του Ερμή και της Αφροδίτης θα τονώσει την ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, ο Κρόνος δείχνει ότι η χαμηλή σας αντίσταση μπορεί να σας κάνει επιρρεπείς σε κάποια εποχιακά προβλήματα υγείας. Εάν ασχολείστε με τις επιχειρήσεις, θα μπορούσατε να κάνετε μερικές εντυπωσιακές προόδους γύρω στο μήνα Μάρτιο. Ο αντίκτυπος της Αφροδίτης γύρω στο μήνα Μάρτιο θα σας κάνει να συναντήσετε μερικούς από τους παλιούς σας συνεργάτες ή φίλους. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά, αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναζητήσετε μια νέα δουλειά. Ο αντίκτυπος του Άρη και του Ερμή προμηνύει ευτυχισμένες στιγμές για επαγγελματικές δραστηριότητες γύρω στον μήνα Απρίλιο. Τα οικονομικά ενισχύονται με τη βοήθεια οικογενειακών και κοινωνικών σχέσεων. Αλλά πρέπει να προσέχετε για υπερβολικά ευαίσθητες αντιδράσεις ενώ ασχολείστε με ορισμένα σημαντικά ζητήματα της σχέσης. Μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα στις σπουδές σας. Όποια ελαττώματα υπάρχουν στον οικονομικό σας σχεδιασμό. Ο Κρόνος θα εμφανιστεί αυτή τη φορά. Αυτή η φάση μπορεί να τονώσει τις προοπτικές της αγάπης σας, αλλά, πρέπει να έχετε κατά νου ότι κάποια απροσδόκητα ζητήματα μπορούν να αλλάξουν τις εξισώσεις της σχέσης σας.

Ο Κρόνος δείχνει ότι η ροή χρήματος θα είναι αργή γύρω στο μήνα Μάιο. Μπορεί να υπάρχουν κάποια δύσκολα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε στην προσωπική σας ζωή. Επίσης, δεν φαίνονται καλές στιγμές αν ακολουθείτε τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η επίδραση του Κρόνου μπορεί να μην είναι πολλά υποσχόμενη και για την υγεία σας. Ο Δίας γύρω στο τέλος αυτού του μήνα δείχνει σταδιακή βελτίωση στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Ο Άρης και η Αφροδίτη φαίνονται πολύ ωφέλιμοι για την καριέρα σας τον Ιούνιο. Αλλά αν είστε ήδη σε μια αφοσιωμένη σχέση, μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις "να δέσετε τον κόμπο" υπό την επιρροή του Άρη.

Μεγιστοποίηση των οικονομικών ευκαιριών
Ο ευνοϊκός Δίας θα δώσει ανοδική ώθηση στα οικονομικά σας. Η ευαισθητοποίησή σας για την υγεία και τη φυσική κατάσταση θα είναι αξιοσημείωτη. Θα υπάρχει τόσο ρομαντισμός όσο και αισθησιασμός στη σχέση σας γύρω στον μήνα Ιούλιο. Αλλά ο Άρης και ο Βόρειος δεσμός θα φέρουν πολλά εμπόδια και αναστάτωση στις σπουδές σας. Ο αντίκτυπος της Αφροδίτης και του Ερμή θα είναι ευνοϊκός για εσάς και τις επαγγελματικές προοπτικές και θα είναι χαρούμενη και άκρως ευεργετική φάση καθώς προχωρά η χρονιά. Η επαγγελματική σας ανάπτυξη θα είναι εκπληκτική. Μπορείτε να περιμένετε προαγωγές ή ανταμοιβές για τη σκληρή δουλειά σας. Θα είναι ιδιαίτερα καλό αν κάνετε επιχειρήσεις. Αλλά η σχέση σας θα επηρεαστεί από τον Βόρειο δεσμό και μπορεί να νιώσετε κάποια απόσταση στη σχέση σας.

Επίτευξη ισορροπίας και ζωτικότητας στην Υγεία 
Ο Άρης δείχνει ότι τα ταραχώδη προγράμματα εργασίας μπορεί να αυξήσουν τα επίπεδα άγχους γύρω στο μήνα Σεπτέμβριο. Θα είναι μια δύσκολη φάση, επομένως πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την επέκταση της πίστωσης ή την πραγματοποίηση σημαντικών οικονομικών συμφωνιών. Εάν προσπαθείτε να εισέλθετε σε κάποιο φημισμένο κολάζ, είναι πιθανό να πετύχετε αυτή τη φορά. Τα αστέρια θα είναι ευνοϊκά για εσάς και θα είναι μια απολαυστική φάση και για την υγεία. Ο αντίκτυπος του Άρη θα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικός για τις προοπτικές καριέρας καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της. Είναι εξίσου καλή φάση αν κάνετε επιχειρήσεις. Τα αστέρια για τα οικονομικά υποδηλώνουν εξαιρετική ροή χρημάτων. Η αγάπη θα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Γύρω στο τέλος αυτού του έτους, ο αντίκτυπος του Άρη προμηνύει μια υπέροχη περίοδο για ανθρώπους που προσανατολίζονται στην καριέρα. Θα είναι μια εξαιρετικά υποστηρικτική περίοδος για την πραγματοποίηση επενδύσεων και επίσης για όσους ασχολούνται με εμπορικές δραστηριότητες. Ο Ερμής μπορεί να σας κάνει να προχωρήσετε στις σπουδές γύρω στο τέλος του έτους. Θα είναι μια καλή φάση για τον μελλοντικό προγραμματισμό του εκπαιδευτικού σας ταξιδιού, συζητώντας μερικές φρέσκες ιδέες με τους μέντορές σας. Η χαλάρωση θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την καλή σας υγεία.
ΜΜ
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990