Ετήσιο Ωροσκόπιο Ιχθύων 2024

Πρόβλεψη καριέρας
Στις αρχές του τρέχοντος έτους ο Δίας θα ανοίξει πόρτες για νέες ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη. Εάν είστε σε επιχείρηση, μπορείτε να βελτιώσετε το επίπεδο παραγωγικότητάς σας. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για μακροπρόθεσμο οικονομικό προγραμματισμό και ενίσχυση της οικονομικής σας κατάστασης. Η Αφροδίτη δείχνει ότι θα έχετε μια χαρούμενη σχέση. Σταδιακά, ο Άρης θα φέρει νέες ευκαιρίες για οφέλη μέσω του κοινωνικού σας δικτύου καθώς και νέα συμβόλαια. Αλλά ο Νότιος δεσμός γύρω στα μέσα αυτού του μήνα μπορεί να σας κάνει να νιώθετε άβολα με την υγεία σας. Από τον Φεβρουάριο περίπου, ο Άρης θα είναι ανασταλτικός για την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Η Αφροδίτη μπορεί να φέρει μια ευκαιρία να μπείτε σε μια σχέση. Ο Ερμής θα σας κάνει πολύ συγκεντρωμένους και διανοητικά ευκρινείς στις σπουδές σας. Για τους επιχειρηματίες η περίοδος γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου θα είναι σημαντική καθώς θα υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη σε κάποιες εκκρεμότητες. Ο Δίας θα παραμείνει υποστηρικτικός και το εισόδημά σας θα είναι αρκετά αξιοπρεπές, αλλά μπορεί να τείνει να αισθάνεται κάποια πίεση λόγω κάποιων παλιών δεσμεύσεων. Γύρω στον μήνα Απρίλιο, ο Κρόνος μπορεί να σας ζητήσει να εργαστείτε εκτεταμένες ώρες για να καλύψετε τις δεσμεύσεις που έχετε αποκτήσει. Η Αφροδίτη θα φέρει θετικότητα και αισιοδοξία στην ερωτική σας ζωή. Ο Ερμής δεν θα είναι τόσο συμφέρων για τις σπουδές σας και αυτό θα σας κάνει κάπως τεμπέληδες. Καθώς η περίοδος προχωρά, ο Δίας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε την ανάπτυξη και να εφαρμόσετε ένα μακροχρόνιο σχέδιο για την επίτευξη υψηλότερης ανάπτυξης.

Εξερευνώντας την κινητήρια δύναμη: Η επεκτατική επίδραση του Δία
Ο Βόρειος δεσμός υποδεικνύει πιθανότητα κάποιου μικροτραυματισμού αυτή τη φορά, επομένως πρέπει να λάβετε επαρκείς προφυλάξεις και να μην κάνετε τα πράγματα αμέσως. Γύρω στο μήνα Μάιο, ο Ερμής μπορεί να σας ενημερώσει για τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας. Αυτή η φάση μπορεί να παραμείνει ευνοϊκή εάν δραστηριοποιείστε και επιχειρηματικά. Αναμένονται επίσης πιθανότητες για νέα έργα. Ο Άρης μπορεί να υποδηλώνει καλές στιγμές και για τα οικονομικά και τις επενδύσεις σας. Η Αφροδίτη θα φέρει αρμονικό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί επίσης να φέρει την ευκαιρία για ένα ειδύλλιο ή μια νέα σχέση, εάν δεν έχετε κάτι αυτήν τη στιγμή. Το τελευταίο μέρος του έτους μπορεί να είναι μια πολύ ταραχώδης περίοδος για εσάς. Ο εκτεταμένος αντίκτυπος του Δία μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας και πιθανόν να τονώσει τις προοπτικές της αγάπης σας. Ωστόσο, θα υπάρξουν ορισμένες περίοδοι όπου ο Βόρειος δεσμός μπορεί να διαταράξει την αρμονία της σχέσης σας.

Απελευθερώνοντας τις θεραπευτικές δυνάμεις των Ιχθύων: υγεία
Τώρα θα εστιάσετε περισσότερο στην υγεία σας και θα την θέσετε ως προτεραιότητα που θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα για την υγεία σας. Εάν ασχολείστε με τις επιχειρήσεις, ο Ερμής μπορεί να σας βοηθήσει να στοχεύσετε ψηλά για να χτίσετε την επιχείρηση γύρω στο μήνα Σεπτέμβριο. Οι επενδύσεις που έγιναν στο παρελθόν θα έχουν καλές αποδόσεις, αλλά είναι πάντα καλή ιδέα να λαμβάνετε μια τεκμηριωμένη απόφαση. Η Αφροδίτη θα μπει σε νέες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Ο Δίας προτείνει μια ευοίωνη φάση για την επιδίωξη τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αλλά η αυξημένη πίεση στη δουλειά ή τα ταραχώδη προγράμματα αυτή την περίοδο μπορεί να εξαντλήσουν την ενέργειά σας γύρω στον μήνα Ιούλιο. Υπό την επιρροή του Νότιου δεσμού, κάποια ξαφνικά προβλήματα θα εμφανιστούν στη σχέση σας γύρω στον Αύγουστο, αλλά είναι πιθανό να διατηρήσετε καλή καρδιά και υγιή στάση. Ο Βόρειος δεσμός μπορεί να φέρει κάποιες δύσκολες συνθήκες στο μέτωπο της καριέρας περίπου τον Σεπτέμβριο.

Σχέσεις
Ίσως χρειαστεί να επικεντρώνεστε συνεχώς στα οικονομικά σας θέματα. Η επιθυμία σας να επιφέρετε μερικές δυναμικές και εντυπωσιακές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή θα είναι καρποφόρα. Ο Δίας θα σας παρακινήσει να αποδώσετε καλά στις σπουδές σας. Θέματα που σχετίζονται με τη συνεργασία θα είναι ωφέλιμα, αλλά τα οικογενειακά θέματα θα επιφέρουν έξοδα γύρω στον μήνα Οκτώβριο. Παρατηρείτε μια μικρή έλλειψη οικειότητας και αγάπης στο/στη  σύντροφό σας. Αυτό μπορεί να σας απογοητεύσει κάπως στη σχέση σας αυτή τη φορά. Επίσης, το επίπεδο αντίστασής σας θα είναι καλό, αλλά κάποιο άγνωστο άγχος στο μυαλό σας μπορεί να επηρεάσει το επίπεδο ενέργειάς σας σε κάποιο βαθμό.

Ο Δίας πρόκειται να φέρει ένα νέο φως στη ζωή σας γύρω στο τέλος του έτους. Οι ελπίδες και οι επιθυμίες σας θα πραγματοποιηθούν επίσης και συνολικά, οι προοπτικές καριέρας σας φαίνονται πολύ καλές. Εάν είστε στην επιχείρηση, θα ολοκληρώσετε επίσης συμφωνίες και έργα εντός του απαιτούμενου χρόνου. Ο Άρης δείχνει ότι η οικονομική κατάσταση μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο καθώς μπορείτε να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος. Ο Δίας πρόκειται να φέρει πολλές θετικές αλλαγές στην εκπαίδευσή σας και επίσης θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε οτιδήποτε επιθυμείτε όσον αφορά τις σπουδές σας. Θα έχει επίσης θετικό αντίκτυπο στη διάθεσή σας. Ωστόσο, το να παρακάνετε οτιδήποτε μπορεί να λειτουργήσει κατά της υγείας σας.
ΜΜ
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990