Ετήσιο Ωροσκόπιο Καρκίνου 2024

Στην αρχή του έτους, η επίδραση του Βόρειου δεσμού μπορεί να μην σας επιτρέψει να σπάσετε τα δεσμά τόσο εύκολα. Εάν ασχολείστε με τις επιχειρήσεις, κάτι μπορεί να πάει στραβά στον προγραμματισμό σας. Ωστόσο, θα υπάρξουν πολλά ανοίγματα για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης καθώς προχωρά η περίοδος. Η αρχή του τρέχοντος έτους μπορεί επίσης να παραμείνει πολύ ευοίωνη για εσάς για να ξεκινήσετε την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η Αφροδίτη μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να επιτύχετε υψηλότερο επίπεδο οικειότητας με την/τον αγαπημένη/ο σας. Ο Ερμής μπορεί να φέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον, αν δεν έχετε ακόμα καμία σχέση. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα παραμείνει εξαιρετικά καλό και ως εκ τούτου δεν θα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα υγείας αυτή τη φορά.

Γύρω στον μήνα Φεβρουάριο, ο Ερμής υποδεικνύει ότι κάποιος θα μπορούσε να σας πλησιάσει με μια ιδιαίτερα εφευρετική ιδέα για επαγγελματική ανάπτυξη. Η Αφροδίτη θα ενισχύσει την οικονομική σας δύναμη μέσω καινοτόμων εγχειρημάτων. Όμως, ο αντίκτυπος του Βόρειου δεσμού θα μπορούσε να φέρει κάποια συναισθηματική απογοήτευση στην ερωτική σας ζωή. Γύρω στο μήνα Μάρτιο, μερικές εξαιρετικές επιλογές καθώς και λογικές λύσεις θα σας κάνουν να βρείτε υψηλότερη θέση στην εργασία σας. Κάποιες καλές ευκαιρίες κερδών θα διευκολύνουν οι ευνοϊκές όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή . Η Αφροδίτη μπορεί να φέρει πλούτο συναισθημάτων και ρομαντισμό στη ζωή σας. Αλλά ο Νότιος δεσμός μπορεί να φέρει κάποιες περίπλοκες συνθήκες και μπορεί να μην σας επιτρέψει να απολαύσετε τα αληθινά χρώματα της αγάπης. Η κατάσταση της υγείας σας θα είναι εύθραυστη αυτή τη φορά. Από τον Απρίλιο, οι πλανήτες θα σας εμπνεύσουν να σκεφτείτε σοβαρά, με προοπτική για το μέλλον.

Η Αφροδίτη μπορεί να φέρει εκπληκτικές ευκαιρίες - Ανάπτυξη σταδιοδρομίας
Η Αφροδίτη μπορεί να φέρει εκπληκτική αρμονία στην ερωτική σας ζωή και σε θέματα σχέσης. Αλλά ο Βόρειος δεσμός μπορεί να γίνει υπερβολικά φιλόδοξος και να σας αναγκάσει να αναλάβετε αδικαιολόγητο ρίσκο, το οποίο μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό για τον οικονομικό σας σχεδιασμό. Η εκπαίδευσή σας πρόκειται να ευλογηθεί από την ευνοϊκή επίδραση του Δία . Αυτή μπορεί να είναι μια καλή φάση και για τη γενική υγεία σας. Ο αντίκτυπος του Βόρειου δεσμού μπορεί να αλλάξει τις εξισώσεις της σχέσης σας, επομένως πρέπει να κάνετε προσεκτικές συναλλαγές γύρω στο μήνα Μάιο. Ο Άρης γύρω στον Ιούνιο υποδεικνύει την ιδανική στιγμή για να κάνετε πραγματικά μια δήλωση στο χώρο εργασίας σας αλλά και στην επιχείρησή σας. Η Αφροδίτη θα δώσει μια ανοδική ώθηση στα οικονομικά σας. Κάποια πρόσφατα ζητήματα μπορεί να προκαλέσουν κάποιες διαταραχές στην ερωτική σας ζωή. Ο Κρόνος θα επικεντρωθεί στη βελτίωση των συνηθειών σας και στη μετάβαση σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Ο Άρης θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό σας, ασχολούμενοι τακτικά με κάποιες σωματικές δραστηριότητες ή άσκηση. Ο Κρόνος θα φέρει μερικές νέες προκλήσεις στο χώρο εργασίας σας και αν κάνετε επαγγελματικές δραστηριότητες, κάποιες δυσκολίες είναι πιθανό να σας απογοητεύσουν γύρω στον μήνα Αύγουστο. Το περιβάλλον φαίνεται ότι θα είναι δύσκολο και για την οικονομική σας κατάσταση. Το καλό είναι ότι η Αφροδίτη θα σας παρέχει αρκετή δύναμη για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά κάποια περίπλοκα θέματα καθώς προχωρά η περίοδος. Ωστόσο, η παρουσία κακόβουλων επιρροών σκιωδών πλανητών μπορεί να σας ανησυχεί για τη σχέση σας.

Η καριέρα θα προχωρήσει εύκολα
Ο Κρόνος υποδεικνύει την ώρα να κάνετε μια παύση στην προσωπική σας ζωή. Η Αφροδίτη θα σας δώσει τις πιθανότητες να έχετε κάποιες συνδέσεις πέρα ​​από τον κοινωνικό σας κύκλο κατά το τελευταίο μέρος αυτού του έτους. Γύρω στο τέλος αυτού του έτους, ο Δίας θα έφερνε μερικές στιγμές διασκέδασης και ευδαιμονίας και θα μπορούσε επίσης να σας οδηγήσει στην ανάπτυξη στο επάγγελμά σας. Ο Κρόνος απαιτεί από εσάς να είστε έτοιμοι να δεχτείτε τις νέες προκλήσεις και τα καθήκοντα στις σπουδές σας. Εάν υποφέρετε από κάποια πάθηση, αυτή η φάση θα σας βοηθήσει να αναρρώσετε γρήγορα. Αυτή η περίοδος μπορεί να σας δώσει τις ευκαιρίες να επιλύσετε ορισμένες εκκρεμότητες εάν δραστηριοποιείστε επιχειρηματικά. Η Αφροδίτη μπορεί να κάνει την περίοδο γύρω από τον Δεκέμβριο μια ιδιαίτερη για αγάπη και σχέση. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία να δείξετε την αγάπη και την αφοσίωσή σας. Ο Άρης θα φέρει ενθουσιασμό και θα νιώθετε ερωτευμένοι και έτοιμοι να ξεκινήσετε μια νέα ρομαντική εμπειρία.
ΜΜ
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990