Ετήσιο Ωροσκόπιο Λέων 2024

Οι εργασιακές προοπτικές 
Στις αρχές αυτού του έτους, η επίδραση των σκιωδών πλανητών καθώς και του Κρόνου δεν προμηνύουν μια καλή στιγμή για την καριέρα σας, αλλά η συνδυασμένη επίδραση του Δία και της Αφροδίτης υποδηλώνει την έναρξη μιας ευχάριστης φάσης από τα μέσα Ιανουαρίου περίπου. Πρέπει όμως να έχεις υπομονή. Ο Ερμής δείχνει ότι μπορεί να έχετε πολλές ιδέες και στρατηγικές στο μυαλό σας για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, αλλά μπορεί να είναι παραπλανητικές. Εάν κάνετε επιχειρήσεις, κάποιες παρορμητικές ενέργειες ή αποφάσεις μπορεί να φέρουν προβλήματα. Η κίνηση του Βόρειου δεσμού δεν θα είναι τόσο ευνοϊκή για εσάς γύρω στο μήνα Φεβρουάριο. Αυξήσεις ή προαγωγές είναι δύσκολο να έρθουν. Επίσης, θα υπάρξουν κάποιες σοβαρές διαφορές με τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας. Κάποιες αρνητικές σκέψεις και άγχος γύρω στο μήνα Φεβρουάριο μπορεί να προκαλέσουν πεπτικά προβλήματα. Ωστόσο, ο Ερμής μπορεί να φέρει εποικοδομητικές αλλαγές από τα μέσα Φεβρουαρίου περίπου.

Θα φέρει πολλά καλά πράγματα να συμβούν στην προσωπική σας ζωή. Θα είναι άκρως ρομαντική καθώς και παθιασμένη φάση λόγω της συνδυασμένης επίδρασης του Άρη και της Αφροδίτης. Καθώς η χρονιά προχωρά, λόγω της ισχυρής υποστήριξης του Δία, θα μπορείτε να εστιάσετε καλύτερα και θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχετε τους στόχους σας στις σπουδές σας. Ο Άρης υποδεικνύει ότι η περίοδος γύρω στα μέσα Μαρτίου θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική για την επαγγελματική εξέλιξη. Εάν είστε στην επιχείρηση, θα παραμείνει καλό για την ολοκλήρωση των έργων που έχουν ξεκινήσει προηγουμένως. Ο Δίας θα σας κάνει να ενδυναμώσετε τη θέση σας, οπότε η περίοδος μέχρι τον Ιούνιο μπορεί να φέρει κάποιες καλές ευκαιρίες ανάπτυξης εν μέσω προβλημάτων που δημιουργεί ο Κρόνος . Οι πλανήτες μπορούν να αποφέρουν πρόσθετο εισόδημα μέσω κληρονομιάς, κοινοπραξιών ή από παλιές επενδύσεις σε ακίνητα ή περιουσιακά στοιχεία γύρω στο μήνα Μάρτιο.

Υγεία 
Εάν φιλοδοξείτε για διεθνείς ευκαιρίες, αυτή η φάση μπορεί επίσης να σας δώσει θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, ο Άρης δείχνει ότι θα βιαστείτε να μπείτε σε ρομαντική σχέση που μπορεί να αποδειχθεί λάθος. Θα υπάρξουν κάποιες άγριες συμφωνίες και διαφωνίες με την αγαπημένη σας ως αποτέλεσμα της επίδρασης του Άρη γύρω στον Απρίλιο. Πάρτε τα πράγματα χαλαρά και διορθώστε όπως χρειάζεται. Η Αφροδίτη δείχνει ότι ο ρομαντισμός και το πάθος θα κυριαρχήσουν στον ψυχικό σας ορίζοντα και πιθανότατα θα σας κάνουν να νιώσετε ευτυχισμένοι γύρω στο μήνα Μάιο. Αλλά κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, η επίδραση των πλανητών μπορεί να γεννήσει παράγοντες κόπωσης. Θα υπάρχει αίσθημα τεμπελιάς και άγχους. Δώστε επαρκή ανάπαυση στο μυαλό και τη σωματική σας διάπλαση και τα δύο για να διατηρήσετε τον εαυτό σας υγιή. Ο Βόρειος δεσμός θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο γύρω στον Ιούνιο. Θα αντιμετωπίσετε και κάποιες δυσκολίες σε οικονομικό επίπεδο.

Επίδραση του Νότιου δεσμού - Αισθηματικά
Ωστόσο, θα έχετε αρκετή υποστήριξη από την Αφροδίτη, οπότε η έκφραση της αγάπης και των συναισθημάτων σας θα γίνει ευκολότερη και αυτό μπορεί να έχει καταπραϋντικό αντίκτυπο στη σχέση σας καθώς προχωρά η χρονιά. Όμως η περίοδος γύρω στον Ιούλιο θα είναι πολύ ευαίσθητη για την ερωτική σας ζωή.

Ο αντίκτυπος του Νότιου δεσμού μπορεί να αλλάξει τις εξισώσεις της σχέσης σας. Επίσης, ο αντίκτυπος του Βόρειου δεσμού μπορεί να φέρει κάποιες ξαφνικές αλλαγές στο χώρο εργασίας σας γύρω στον μήνα Αύγουστο. Κάποια πράγματα θα φαίνονται αβέβαια μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Οι γενικές πλανητικές θέσεις φαίνεται να ευθυγραμμίζονται προς όφελός σας καθώς ξεκινά ο μήνας Οκτώβριος. Θα έχετε την τύχη δίπλα σας στην καριέρα σας. Ο Ερμής θα σας οδηγεί σταθερά προς την οικονομική ανάπτυξη. Η Αφροδίτη δείχνει ότι η ερωτική σας ζωή θα είναι γεμάτη ένταση γύρω στον μήνα Οκτώβριο. Θα έφερνε μερικές στιγμές διασκέδασης και ευδαιμονίας και θα μπορούσε επίσης να σας οδηγήσει σε οικονομικά κέρδη γύρω στο μήνα Νοέμβριο.

Μπορεί επίσης να σας προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για να επιδείξετε τα ταλέντα σας στις σπουδές σας γύρω στον μήνα Οκτώβριο. Αλλά ο Άρης πρόκειται να φέρει μεγάλη αναστάτωση στις σπουδές σας γύρω στο μήνα Νοέμβριο. Ευτυχώς, το αίσθημα ευθύνης και η εστιασμένη προσέγγιση των σπουδών σας μπορεί να σας βοηθήσουν να επιτύχετε γύρω στο τέλος αυτού του έτους. Η υγεία σας μπορεί να παραμείνει καλή, εκτός από κάποιες μικρές διακυμάνσεις στα ενεργειακά σας επίπεδα κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης του τρέχοντος έτους. Ο Κρόνος θα κάνει τις συνθήκες εργασίας σας λίγο δύσκολες, αλλά οι μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξης θα σας απασχολήσουν. Ο Δίας θα φέρει μια αίσθηση παθητικότητας στο τέλος της χρονιάς στο μέτωπο της καριέρας.
ΜΜ
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990