Ετήσιο Ωροσκόπιο Παρθένου 2024

Η χρονιά φαίνεται προοδευτική για εσάς, αλλά στην αρχή αυτού του έτους, τα θέματα που σχετίζονται με την καριέρα θα φαίνονται αβέβαια λόγω του πολύπλοκου αντίκτυπου του Νότιου δεσμού. Τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους σταδιακά λόγω της υποστήριξης του Ερμή. Η κίνηση της Αφροδίτης θα δώσει ανοδική ώθηση στα οικονομικά σας. Αλλά μπορεί να υπάρχουν ορισμένα ζητήματα όπου μπορεί να έχετε συγκρούσεις με τον σύντροφό σας και ενοχλήσεις λόγω της επίδρασης του Νότιου δεσμού που μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σας. Ο Κρόνος θα σας ζητήσει να συνεχίσετε να ελέγχετε τα ενεργειακά σας επίπεδα και να υιοθετήσετε την απαραίτητη πειθαρχία για να διατηρήσετε τον εαυτό σας υγιή. Μπορεί να είστε κάπως τεμπέληδες και να τείνετε να αγνοείτε την αυτοπειθαρχία σε θέματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα υγείας σας. Από τα τέλη Ιανουαρίου περίπου, οι επιδόσεις σας στις σπουδές θα αρχίσουν να παίρνουν θετική τροπή σταδιακά, αλλά ίσως χρειαστεί να παλέψετε σκληρά για να πάρετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Επιχειρήσεις και Οικονομικά
Ο θετικός αντίκτυπος της Αφροδίτης θα αρχίσει να γίνεται αισθητός σταδιακά γύρω στο μήνα Φεβρουάριο και ως εκ τούτου μια επένδυση που κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης θα αρχίσει να σας προσφέρει καλές ανταμοιβές καθώς η χρονιά προχωρά. Η προσωπική σας ζωή είναι πιθανό να είναι ένα τρενάκι λόγω των αναταραχών που προκαλούνται από τον αντίκτυπο του Νότιου δεσμού σε θέματα ρουτίνας μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Ο μήνας Μάρτιος είναι πιθανό να φέρει πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη και κέρδη. Ο Δίας θα διευκολύνει τα κέρδη και τα νέα εγχειρήματα καθώς προχωρά η χρονιά. Θα έχετε άφθονη υποστήριξη από την Αφροδίτη για να ενδυναμώσετε και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα οικονομικά σας. Στις υπάρχουσες στενές σχέσεις, μπορεί να αναπτυχθούν κάποιου είδους όρια ή τοίχοι λόγω της επίδρασης του Νότιου δεσμού. Αλλά η Αφροδίτη μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφέρετε τη σχέση στο επόμενο επίπεδο κατανόησης και ικανοποίησης από την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου. Από το τέλος Φεβρουαρίου, πρόκειται να σημειώσετε πρόοδο και προς τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης.

Η ευνοϊκή επίδραση της Αφροδίτης της Αγάπης
Η περίοδος γύρω στα μέσα Απριλίου μπορεί να είναι μια πολύ σημαντική και ευαίσθητη φάση της ερωτικής σας ζωής. Ο Βόρειος δεσμός μπορεί να είναι επιζήμιος. Ευτυχώς, η ευνοϊκή επίδραση της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη σχέση σας και να φέρετε ευχαρίστηση και ικανοποίηση γύρω στο μήνα Μάιο. Εδώ, ο Δίας είναι πιθανό να ανοίξει νέους δρόμους για να βρει υψηλότερο υψόμετρο στην καριέρα σας. Εάν κάνετε επαγγελματικές δραστηριότητες, θα μπορέσετε να επιλύσετε κάποιες εκκρεμότητες. Η περίοδος μέχρι τον Ιούλιο θα είναι μια περίοδος τύχης για να πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους. Στις σπουδές σας, είναι πιθανό να εντείνετε τις προσπάθειές σας και να αποδείξετε τα ταλέντα σας γύρω στον Ιούνιο. Εδώ, θα βιώσετε μια εντελώς νέα ενέργεια και ανανέωση στον εαυτό σας, προτείνει ο Ερμής. Έτσι, μπορεί να υπάρξουν πολλές θετικές εξελίξεις στις σπουδές σας

Η υγεία με τη βοήθεια του Ερμή και της Αφροδίτης
Η περίοδος από τον Μάιο θα είναι καλύτερη για την υγεία σας και ο Ερμής δείχνει ότι οι αντοχές και η φυσική σας κατάσταση θα βελτιωθούν σημαντικά. Εάν υποφέρετε από κάποια πάθηση, αυτή η φάση γύρω στον Ιούνιο θα σας βοηθήσει να αναρρώσετε γρήγορα. Θα υποστηριχθείτε από τον Ερμή και την Αφροδίτη και ως εκ τούτου είναι πιθανό να σημειώσετε καλή πρόοδο στην καριέρα σας. Αλλά καθώς ο μήνας Σεπτέμβριος προχωρά, φαίνεται μια δύσκολη περίοδος για εσάς. Εάν κάνετε επιχειρηματική αμέλεια σε επαγγελματικά θέματα δεν θα πήγαινε καλά σε αυτή τη φάση. Η περίοδος από τον Σεπτέμβριο μπορεί να είναι μια πολλά υποσχόμενη φάση για να βελτιώσετε την κατάσταση της υγείας σας. Επίσης, μπορεί να υπάρχει μια καλή ευκαιρία για εσάς να αναπτύξετε κάποιες δεξιότητες στις σπουδές σας. Η παραγωγικότητα και η απόδοσή σας θα είναι άριστες και ως εκ τούτου μπορείτε να κερδίσετε καλύτερη θέση και εκτίμηση στις σπουδές σας.

Θα υπάρξουν πολλές θετικές εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή γύρω στον μήνα Οκτώβριο. Λάβετε όμως υπόψη ότι μια λανθασμένη απόφαση μπορεί να διαταράξει την οικονομική σας σταθερότητα, ιδιαίτερα γύρω στα τέλη Οκτωβρίου. Λόγω της άφθονης υποστήριξης του Δία, θα είστε σε θέση να προωθήσετε τα πράγματα γύρω στο τέλος του έτους. Μπορεί να είναι μια καλή περίοδος για να πραγματοποιήσετε τα επιχειρηματικά σχέδια και να επικοινωνήσετε τις νέες ιδέες και να λανσάρετε νέα προϊόντα για την ανάπτυξη της επιχείρησης. Μερικές θετικές αλλαγές που φέρνει η Αφροδίτη στην ερωτική σας ζωή μπορεί να ζωντανέψουν τη διάθεση σας γύρω στον μήνα Οκτώβριο. Αν περιμένετε να πάρετε ένα νεύμα από το άτομο της επιλογής σας, μπορεί να το κάνετε γύρω στο μήνα Δεκέμβριο. Ως εκ τούτου, η χρονιά μπορεί να κλείσει με θετικό τόνο.
ΜΜ
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990