Ετήσιο Ωροσκόπιο Ζυγού 2024

Η καριέρα σας θα πάρει θετική δυναμική στις αρχές του τρέχοντος έτους. Εάν εργάζεστε, μπορεί να φέρει μεγάλη ώθηση στις επιχειρηματικές προοπτικές λόγω των επιπτώσεων του Άρη. Ο Ερμής υποδηλώνει επίσης μια καλή φάση για την υλοποίηση των επιχειρηματικών σχεδίων.

Ο αντίκτυπος του Δία - οικονομικά
Ο Κρόνος μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε κάποια καλά οικονομικά οφέλη από τις προηγούμενες επενδύσεις σας. Αλλά κάποια απροσδόκητα έξοδα μπορεί επίσης να διαταράξουν τον οικονομικό σας προγραμματισμό σε ένα βαθμό γύρω στα μέσα Ιανουαρίου, δείχνει ο Βόρειος δεσμός. Η Αφροδίτη μπορεί να φέρει περιθώρια για μια ευτυχισμένη συνάντηση με τον αγαπημένο σας. Όμως η περίοδος γύρω στα τέλη Ιανουαρίου μπορεί να φέρει κάποιες σύνθετες καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή. Καθώς η περίοδος προχωρά, η Αφροδίτη μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε παλιές και υπάρχουσες σχέσεις. Το ενεργειακό επίπεδο και η ζωτικότητά σας θα είναι καλά αλλά μπορεί να έχετε διακυμάνσεις στα ενεργειακά σας επίπεδα γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου. Ο Ερμής προτείνει ότι θα είναι καλή στιγμή να περάσετε τα σύνορα του μυαλού διευρύνοντας γνώσεις και δεξιότητες.

Ο αντίκτυπος του Βόρειου δεσμού μπορεί να προκαλέσει κάποιο άγχος στον χώρο εργασίας σας γύρω στο μήνα Μάρτιο. Εάν δραστηριοποιείστε επιχειρηματικά, ίσως μπορέσετε να επεκτείνετε τη βάση πελατών με κάποιες επιπλέον προσπάθειες. Η αβεβαιότητα θα μειωθεί σταδιακά και ο Ερμής θα σας δώσει την ευκαιρία να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε τις προοπτικές της καριέρας σας. Ο αντίκτυπος του Δία μπορεί να σας κάνει να ενδυναμώσετε την οικονομική σας θέση καθώς προχωρά η χρονιά. Ο Άρης θα βάλει τα δυνατά του για να βοηθήσει το οικονομικό σας όραμα. Σταδιακά, θα είστε πιο ξεκάθαροι για το πώς να επιτύχετε τους στόχους σας και ως εκ τούτου ο ρυθμός της οικονομικής σας προόδου είναι πιθανό να αρχίσει να παίρνει θετική δυναμική.

Η επιρροή της Αφροδίτης θα σας κάνει να ερωτευτείτε.
Η περίοδος γύρω στο Μάιο θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα σταθερό οικονομικό σχέδιο και να το εφαρμόσετε σταδιακά για να ενισχύσετε την οικονομική σας κατάσταση. Ο αντίκτυπος της Αφροδίτης θα φέρει την αγάπη στη ζωή σας και αν είστε σε αφοσιωμένη σχέση, η περίοδος από την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου θα είναι ιδανική για να πάει η σχέση στο επόμενο επίπεδο. Θα καταβάλετε όλες τις προσπάθειες για να αυξήσετε το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης και αυτό είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε έναν πιο σταθερό και υγιεινό τρόπο ζωής καθώς προχωρά η χρονιά. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν μικροπροβλήματα υγείας ή κάποια εποχιακά προβλήματα υγείας γύρω στο μήνα Μάιο. Γύρω στον μήνα Ιούνιο, η ψυχική σας δύναμη και το επίπεδο συγκέντρωσης θα είναι καλύτερα και ως εκ τούτου θα είστε σε θέση να αποδώσετε καλά στις σπουδές σας. Εάν δραστηριοποιείστε επιχειρηματικά, θα έχετε αρκετά κεφάλαια για να αναλάβετε δραστηριότητες προσανατολισμένες στην ανάπτυξη κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Ο Βόρειος δεσμός θα σας οδηγήσει στο να αναλάβετε νέους κινδύνους και να δοκιμάσετε νέες ιδέες τον Ιούλιο. Ωστόσο, τέτοιες υπερφιλόδοξες απόπειρες μπορεί να αποδώσουν. Διατηρήστε υπομονή, καθώς μπορείτε να περιμένετε κάποια καλή ευκαιρία να εξερευνήσετε νέες περιοχές για να ενισχύσετε τις πωλήσεις γύρω στο δεύτερο μέρος του Αυγούστου.

Καλές πιθανότητες εισοδήματος υποδεικνύονται μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.
Μπορεί να υπάρξουν κάποιες καλές ευκαιρίες για κέρδη γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου σας υποδηλώνει ότι ο Άρης , αλλά κάποια απροσδόκητα έξοδα μπορεί να εξαντλήσουν ελαφρώς τα οικονομικά σας. Μπορεί να μην υπάρχουν πολλά προβλήματα για να διαχειριστείτε τα χρήματά σας από τον μήνα Οκτώβριο. Μερικές συναρπαστικές ρομαντικές στιγμές μπορεί να επαναφέρουν φρέσκο ​​αέρα χαράς στη ζωή σας γύρω στο μήνα Σεπτέμβριο. Τα θέματα σχέσεων φαίνονται ενθαρρυντικά, καθώς και ομαλά και εύλογα διευθετημένα κατά το δεύτερο μέρος του τρέχοντος έτους. Ωστόσο, ο αντίκτυπος του Νότιου δεσμού υποδηλώνει ότι υπάρχουν πιθανότητες να υποφέρετε από ασθένειες που μεταδίδονται στο νερό ή εποχιακές ασθένειες γύρω στον μήνα Οκτώβριο. Οι συνθήκες θα παραμείνουν καλές για την υγεία σας καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και ως εκ τούτου η υγεία σας μπορεί να παραμείνει καλή γύρω στο τέλος του έτους. Είναι πιθανό να σημειώσετε καλή πρόοδο στην εκπαίδευσή σας και στις σχετικές προσπάθειές σας, καθώς οι προσπάθειές σας θα ευνοηθούν από τον Δία και τον Ερμή από τον Νοέμβριο.
ΜΜ
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990