Ετήσιο Ωροσκόπιο Σκορπιού 2024

Στις αρχές αυτού του έτους, ο αντίκτυπος του Βόρειου δεσμού μπορεί να φέρει πρόσθετες ευθύνες στο χώρο εργασίας σας. Επίσης, ο αντίκτυπος του Άρη μπορεί να φέρει κάποια περίπλοκα πράγματα. Εάν εργάζεστε, δεν πρέπει να αναλάβετε αδικαιολόγητο κίνδυνο μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Μπορεί να έχετε οικονομικές ευκαιρίες γύρω στο μήνα Φεβρουάριο, αλλά δεν θα αποδειχθούν ελπιδοφόρες όλες οι ευκαιρίες. Ο Δίας ωστόσο δείχνει ότι το εισόδημά σας θα είναι σταθερό, ανταποκρινόμενο στις προσδοκίες σας. Η πολύπλοκη ενέργεια του Νότιου δεσμού δείχνει ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προτείνετε ή να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ωστόσο, εάν αρχίσατε πρόσφατα να βλέπετε κάποιον, θα υπάρξουν ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη της σχέσης κατά τον μήνα Φεβρουάριο. Μπορεί κατά καιρούς να αντιμετωπίσετε άβολες καταστάσεις στην υγεία σας γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου. Να μην ανησυχείς όμως.

Τυχεροί ερωτευμένοι: Το ερωτικό ωροσκόπιο του Σκορπιού ανθίζει με την καλή φάση του Ερμή
Ο Ερμής δείχνει μια ευνοϊκή φάση για τις σπουδές σας από τα μέσα Φεβρουαρίου περίπου. Εάν εργάζεστε, θα είναι υποστηρικτικό να εξερευνήσετε νέα περιοχή ή να λανσάρετε ένα νέο προϊόν γύρω στο μήνα Μάρτιο. Στο μέτωπο της καριέρας, μπορεί να αισθάνεστε πολύ περισσότερο υποστηριζόμενοι τον Απρίλιο. Ο αντίκτυπος του Δία μπορεί να φέρει νέες ευκαιρίες για πρόοδο στην καριέρα σας. Εσείς και ο/η αγαπημένος/νη σας είναι πιθανό να απολαύσετε το μερίδιο αγάπης που έχετε λόγω των ευλογιών της Αφροδίτης γύρω στον μήνα Απρίλιο. Αλλά ορισμένα προσωπικά προβλήματα φαίνεται να δημιουργούν ένα χάσμα στη σχέση σας λόγω της πολύπλοκης ενέργειας του Νότιου δεσμού. Επομένως, πρέπει να παραμείνετε σε εγρήγορση γύρω στο μήνα Μάιο. Λόγω της ισχυρής υποστήριξης του Άρη γύρω στο μήνα Μάιο, θα μπορέσετε να νικήσετε τους αντιπάλους, καθώς και να λάβετε ικανοποιητικά νέα στον εργασιακό χώρο.

Σταδιοδρομία και Οικονομικά
Μπορεί τα πράγματα να φαίνονται λίγο στενά στο οικονομικό μέτωπο γύρω στον μήνα Ιούνιο αλλά καλό θα είναι να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε μακροπρόθεσμες επενδύσεις και αποταμιεύσεις. Μερικά ζητήματα που σχετίζονται με κοινά οικονομικά ή κληρονομικά μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Η ευνοϊκή επίδραση του Δία θα μπορούσε να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Ωστόσο, η περίοδος γύρω στον Ιούνιο φαίνεται επίσης επιρρεπής σε τραυματισμούς, επομένως σας συμβουλεύουμε να μην αναλάβετε κανένα σωματικό κίνδυνο. Επίσης, κάποια λάθος κίνηση μπορεί να διαταράξει την πρόοδό σας στις σπουδές γύρω στον μήνα Ιούνιο. Μην ανησυχείς. Συγκεντρωθείτε και δώστε την πλήρη προσοχή σας στις σπουδές σας καθώς έχετε αρκετή πλανητική υποστήριξη καθώς προχωρά η χρονιά. Κατά το τελευταίο μέρος του έτους, ο αντίκτυπος του Βόρειου δεσμού μπορεί να είναι επιζήμιος για την καριέρα σας.

Ωστόσο, η επίδραση του Δία μπορεί να σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό εν μέσω ορισμένων σκληρών προκλήσεων στο επαγγελματικό μέτωπο. Μην ανησυχείτε λοιπόν, ο Ερμής και ο Δίας θα σας βοηθήσουν γύρω στο μήνα Σεπτέμβριο για την εξέλιξη της καριέρας σας. Εάν εργάζεστε, ο Άρης θα φέρει μερικές καλές προσφορές για να ενισχύσει τις επιχειρηματικές προοπτικές γύρω στον μήνα Οκτώβριο. Η περίοδος γύρω στον μήνα Αύγουστο θα σας βοηθήσει να πάρετε τις εκκρεμείς οφειλές σας και ως εκ τούτου η οικονομική σας ευρωστία μπορεί να γίνει ισχυρότερη. Θα ακολουθήσουν θετικές δονήσεις λόγω της υποστήριξης του Δία και, ως εκ τούτου, θα μπορέσετε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα χρηματικά σας ζητήματα κατά το δεύτερο μέρος αυτού του έτους. Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να αρχίσει να σας ελκύει γύρω στον μήνα Οκτώβριο. Ωστόσο, πρέπει να έχετε υπομονή, καθώς αυτό μπορεί να συμβεί με αργό και σταδιακό τρόπο, προτείνει ο Κρόνος.

Ενισχύοντας το μυαλό και το σώμα σας στην Υγεία σας
Οι ενέργειές σας θα είναι στο όριο γύρω στον μήνα Οκτώβριο και ως εκ τούτου θα είστε πιο άνετοι και σίγουροι για την κατάσταση της υγείας σας. Εάν υποφέρετε από κάποια πάθηση, θα σας βοηθήσει να αναρρώσετε γρήγορα. Πρέπει να είστε προσεκτικοί γύρω στο μήνα Σεπτέμβριο, καθώς το ενδιαφέρον σας για τις σπουδές μπορεί να μειωθεί καθώς ο λήθαργος και η ενασχόληση με τη διασκέδαση θα είναι εμφανής. Αναμένεται μια βουτιά στην απόδοσή σας εδώ. Ευτυχώς, η ψυχική σας θέση και τα επίπεδα συγκέντρωσης όσον αφορά τις σπουδές σας αναμένεται να είναι καλύτερα κατά το δεύτερο μέρος του έτους. Πολλά πράγματα θα συμβούν στην καριέρα σας γύρω στο μήνα Δεκέμβριο. Ο Δίας είναι πιθανό να φέρει θετικά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της. Επίσης, ο ισολογισμός σας θα σημειώσει οικονομικά κέρδη σταδιακά γύρω στο τέλος του έτους. Αν αυτή τη στιγμή δεν ασχολείστε με κανέναν, η αγάπη και ο ρομαντισμός μπορεί να έρθουν στη ζωή σας καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, προτείνει η Αφροδίτη.
ΜΜ
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990