Ετήσιο Ωροσκόπιο Τοξότη 2024

Επιρροή διέλευσης μεταξύ Ήλιου και Άρη:
Ο αντίκτυπος του διερχόμενου Ήλιου και Άρη μπορεί να σας βοηθήσει να αποδώσετε καλά και να ενισχύσετε τη θέση σας στο χώρο εργασίας σας στις αρχές του τρέχοντος έτους. Εάν κάνετε επιχειρήσεις, θα είστε σε θέση να αρπάξετε σημαντικά έργα. Η περίοδος γύρω στα τέλη Ιανουαρίου θα είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε επενδύσεις για οικονομική ασφάλεια, υποδεικνύει ο Ερμής. Αλλά μπορεί να υπάρξουν κάποιες έντονες διαφωνίες με τον σύντροφό σας υπό την επιρροή του Άρη και θα επικρατήσει κάποια αναταραχή εάν είστε σε μόνιμη σχέση. Το σύστημα υποστήριξής σας θα είναι ισχυρότερο και η βοήθεια φίλων ή συμβούλων θα είναι αρκετά χρήσιμη στις δουλειές σας.

Ο Δίας μπορεί να παραμείνει ως επί το πλείστο υπέρ σας και ως εκ τούτου είναι πιθανό να έχετε καλή κατάσταση υγείας. Καθώς η χρονιά προχωρά, ο ρυθμός προόδου είναι πιθανό να αρχίσει να επιταχύνει θετικά λόγω της υποστήριξης του Δία και του Άρη . Η περίοδος γύρω στο μήνα Μάρτιο μπορεί να είναι μια καλή περίοδος για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που μπορεί να έχετε και εάν είστε επιχειρηματικοί, ίσως μπορέσετε να εφαρμόσετε τον προγραμματισμό σας που μπορεί να αυξήσει τρομερά την ανάπτυξη. Ωστόσο, ο Κρόνος θα απαιτήσει αυστηρή οικονομική πειθαρχία. Αν κάνετε το λάθος να σπαταλήσετε τα χρήματά σας, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε τα αποτελέσματα.

Πρόβλεψη της υγείας 
Η περίοδος γύρω στο μήνα Μάρτιο θα παραμείνει ευνοϊκή για εσάς αν είστε σε δεσμευμένη σχέση. Μπορείτε να συνεχίσετε τις σπουδές σας με ενδιαφέρον γύρω στο μήνα Μάρτιο. Ωστόσο, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε ορισμένες απαιτητικές καταστάσεις λόγω των δυσμενών επιπτώσεων του Νότιου δεσμού. Ευτυχώς, από τα μέσα περίπου του Απριλίου, ο Ερμής μπορεί να σας κάνει να καταλαβαίνετε πολύπλοκα θέματα πολύ αποτελεσματικά. Ωστόσο, κάποιο άγχος γύρω στο μήνα Μάρτιο μπορεί να επηρεάζει την υγεία σας συχνά που και που. Αλλά η καλή πλανητική υποστήριξη μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την αντοχή και τη φυσική σας κατάσταση μετά τα μέσα Απριλίου. Γύρω στα τέλη Μαΐου, ο αντίκτυπος του Άρη θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην καριέρα σας.

Μπορεί να φέρει και κάποια καλή προσφορά. Ο Δίας θα σας κάνει να επιτύχετε μερικά σημαντικά ορόσημα στην καριέρα σας καθώς η χρονιά προχωρά. Ο Κρόνος θα σας ζητήσει να κάνετε υπομονή γύρω στον Ιούνιο και, αν χρειαστεί, συμβουλευτείτε έναν ειδικό, πριν κάνετε μια σημαντική οικονομική κίνηση. Υπό την επιρροή του Άρη κατά τον μήνα Μάιο, ενδέχεται να ξεσπάσουν διαφωνίες στη σχέση σας. Θετικά, οι πλανήτες θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη βασική αιτία των προβλημάτων και τη δυναμική της σχέσης σας. Ο Ερμής θα μπορούσε να αποδειχθεί ευλογία για τις σπουδές σας γύρω στο μήνα Μάιο. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για εμφάνιση και για τυχόν αγωνιστικές εξετάσεις.

Κάντε το τρόπο ζωής 
Είναι πιθανό να σημειώσετε σημαντική βελτίωση στη δύναμη και την αντοχή σας γύρω στο μήνα Μάιο. Εάν υποφέρετε από κάποια πάθηση, ο μήνας Ιούνιος θα σας βοηθήσει να αναρρώσετε γρήγορα. Εάν είστε σε επιχείρηση, το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου ανάπτυξης και κέρδους. Ωστόσο, ο αντίκτυπος του Νότιου δεσμού δείχνει πολλά εμπόδια, επομένως, ως θέμα προσοχής, αποφύγετε να λάβετε οποιαδήποτε απόφαση που σχετίζεται με μια σημαντική οικονομική ανάμειξη με βιασύνη μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Επίσης, ο αντίκτυπος του Νότιου δεσμού μπορεί να φέρει προκλήσεις στον δρόμο σας γύρω στον μήνα Οκτώβριο και η πίεση για απόδοση μπορεί να αυξηθεί. Ο Κρόνος κατά το δεύτερο μέρος του έτους θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τις αδυναμίες σας και θα σας βοηθήσει να μάθετε τι ακριβώς σας λείπει στη σχέση σας. Να είστε έτοιμοι να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας καθώς θα ευλογηθείτε από την Αφροδίτη γύρω στο μήνα Σεπτέμβριο.

Η περίοδος γύρω στα τέλη Νοεμβρίου θα μπορούσε να είναι μια ανατρεπτική φάση και ως εκ τούτου απλά φροντίστε να μην ρισκάρετε τη σχέση σας. Ο Δίας θα φέρει μια ευνοϊκή στιγμή για εσάς με πολλές περισσότερες ευκαιρίες να δείξετε τις ικανότητές σας στην καριέρα σας καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της. Η δημιουργικότητά σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, αλλά η παράξενη προσέγγισή σας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα γύρω στον μήνα Οκτώβριο. Ο Ερμής είναι πιθανό να σας παρακινήσει να σπουδάσετε και ως εκ τούτου η χρονιά μπορεί να τελειώσει με θετική νότα. Είναι πιθανό να είστε πιο προσεκτικοί για την υγεία και την ευημερία σας καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την υγεία σας.
ΜΜ
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990