Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 6/10


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/10/2023
ΚΡΙΟΣ
Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας πίσω από τα γεγονότα που παρουσιάζονται και δείτε λίγο πιο μακριά για να αντιληφθείτε το παιχνίδι που παίζεται. Τα έντονα συναισθήματα και η ακραία σας συμπεριφορά φαίνεται σήμερα να σας οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με το σύντροφο.
ΤΑΥΡΟΣ
Καλή ημέρα για υπογραφή συμβολαίων ή συμβάσεων καθώς και για κάθε είδους συναλλαγή. Η διάθεσή σας σήμερα θα είναι ερωτική. Δεν θα πρέπει κανένα πρόβλημα της καθημερινότητας να χαλάσει τη διάθεσή σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διαίσθησή σας θα αποδειχθεί σήμερα πολύτιμος βοηθός για τους περισσότερους του ζωδίου σας. Η καλή σας διάθεση αντικατοπτρίζεται και στη σχέση σας. Το βράδυ ζήστε ευχάριστες στιγμές και εκφράστε τα συναισθήματά σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέσα από τις επιφανειακές δυσκολίες που παρουσιάζονται θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε το νέο νόημα της ύπαρξής σας. Έχετε επιτυχία στις συναναστροφές σας και αν είστε αδέσμευτοι καλό θα είναι να πάρετε θάρρος και να πλησιάσετε τον άνθρωπο που επιθυμείτε.
ΛΕΩΝ
Η μέρα επιδρά αρνητικά στην ψυχοσύνθεσή σας και τα αποτελέσματα θα φανούν και στην ερωτική σας ζωή με την γκρίνια σας. Θα πρέπει να συμβιβαστείτε, αν και είστε απ’ τη φύση σας, ανεξάρτητα άτομα που θέλουν πάντα να είναι αρχηγοί σε κάθε τους κίνηση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην είστε βιαστικοί. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και εσείς θα νικήσετε κάθε εμπόδιο που υπήρχε στο παρελθόν στη σχέση σας. Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες και οι εργασιακές σας απαιτήσεις σήμερα επεκτείνονται σε νέες κατευθύνσεις.
ΖΥΓΟΣ
Εάν η εργασία σας έχει σχέση άμεση με το κοινό, θα υποστηριχτούν οι προσπάθειές σας και θα αποδώσετε περισσότερο από όσο πιστεύετε. Σήμερα οι πλανητικές θέσεις και όψεις σας επηρεάζουν δημιουργώντας ένα αίσθημα ανησυχίας για τη σχέση σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αυτοπεποίθηση σας, σας κάνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας «ανοιχτά» προς τον άνθρωπο που επιθυμείτε δίχως αναστολές. Συγκεντρωθείτε στην επέκταση των ορίων στη δουλειά σας. Νέα εργαλεία έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν την παραγωγικότητα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα θέλετε να ‘δώσετε‘ περισσότερα στο σύντροφό σας. Η διάθεση αυτή θα πρέπει να ελεγχθεί για να μην γίνει αποπνικτική και καταπιεστική. Περιορίστε τα έξοδα σε σχέση με τη διασκέδασή σας και προσπαθήστε να εφαρμόσετε ένα οικονομικό πρόγραμμα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι βιωματικές σας εμπειρίες που σχετίζονται με την αισθηματική σας ζωή έρχονται στην επιφάνεια δημιουργώντας σας ανεξέλεγκτες εξελίξεις. Καλή ημέρα για να σταθεροποιήσετε κάποια πράγματα στη ζωή σας αρκεί να μην εκνευριστείτε με τις ενέργειες κάποιων.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πραγματοποιείτε ορισμένες μυστικές επαφές που αφορούν τη σταδιοδρομία ή τη δημόσια εικόνα σας. Σήμερα θα είστε εγκάρδιοι, φιλικοί και αισιόδοξοι. Η αισθηματική σας σχέση, πέρασε θύελλες, αλλά άντεξε. Τώρα πια μην ανησυχείτε.
ΙΧΘΥΣ
Η διαίσθησή  σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Όσον και να μην πιστεύατε στο παρελθόν πως η ζωή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο, οι απανωτές εκπλήξεις του συντρόφου σας, σας το διαψεύδουν.
Κώστας Κονδύλης
τηλ: 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990