ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

ΚΡΙΟΣ 
Συνεχίζοντας τη διέλευσή του ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 23/10 σας δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθείτε τον εαυτό σας μέσα από την αποδοχή ή ακόμα και από την επιδοκιμασία των άλλων.
Τα καλά αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από το άμεσο περιβάλλον θα σας δώσουν καλή διάθεση τις μέρες αυτές.
Συμβουλευτείτε το λογιστή σας για την πορεία της επιχειρήσεως που έχετε και φροντίστε να τακτοποιήσετε το συντομότερο τα χρέη σας προς το Δημόσιο.
Το δεύτερο δεκαήμερο δραστηριοποιηθείτε στα επαγγελματικά σας και αρχίστε να προσεγγίζετε τους στόχους σας. Θα έχετε την ανάγκη να διακριθείτε για να επιβεβαιώσετε την υπεροχή σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Οι σχέσεις σας με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας, προβλέπονται αρκετά ήρεμες σε γενικές γραμμές και ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες δέκα ημέρες του φετινού Οκτώβρη.
Η παρουσία του Ήλιου στο Σκορπιό τις τελευταίες εφτά μέρες στρέφει το ενδιαφέρον σας σε πράγματα που σας προκαλούν δέος εντύπωση και διάθεση για έρευνα.
Στις 23 ο Ήλιος θα επισκεφτεί τον 8ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη και το ζώδιο του Σκορπιού. Η παρουσία του θα στρέψει για ένα μήνα το ενδιαφέρον σας σε θέματα επενδύσεων, κεφαλαίων και απόδοσης συνεργασιών.

ΤΑΥΡΟΣ 
Αυτό το μήνα φαίνεται πως θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα καθημερινά σας προβλήματα και θα θέλετε να αντεπεξέλθετε στην εργασία και στις καθημερινές σας ασχολίες. Συνεχίζοντας τη διέλευσή του ο Ήλιος από τον 6ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και απ’ το ζώδιο του Ζυγού μέχρι  τις 23/10ου στρέφει το ενδιαφέρον σας στη βελτίωση της καθημερινότητας και στη διεκπεραίωση κάθε σας υποχρέωσης. Προσπαθήστε να διώξετε το άγχος της καθημερινότητας και βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα που σας εκτιμούν και χαίρονται με τη συντροφιά σας.
Με το ξεκίνημα του μήνα είναι φανερή η προσπάθειά σας να οδηγήσετε τη συναισθηματική σας ζωή σε υψηλότερα επίπεδα ποιότητας. Δεν σας αρκεί η έλξη του σώματος θέλετε επειγόντως τη φιλική επικοινωνία τις κοινές αντιλήψεις και την ουσιαστική συμπόρευση.
Η προοπτική της καριέρας σας συμπορεύεται με την ευστοχία σας και στον τομέα συνεργασίες - συμμαχίες.
Στα μέσα του μήνα ελέγξετε τους συνεργάτες σας και μην διστάσετε να ζητήσετε απόδοση των εξόδων που έχουν πραγματοποιήσει.  
Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού και τον 7ο ηλιακό σας οίκο μετά τις 23 και για διάστημα ενός μήνα θα σας κάνει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.
Τις μέρες μετά τις 23 θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατανοήσετε τη θέση σας απέναντι στους άλλους και το ενδιαφέρον σας θα στραφεί προς τον σύντροφό σας και με όσους συνεργάζεστε.
  
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Τον Οκτώβριο θα έχετε την ανάγκη να εκτονωθείτε και να ξεφύγετε από δυσχέρειες και προβληματισμούς της καθημερινότητας. 
Εάν η δουλειά δεν έχει προλάβει να σας γίνει ρουτίνα και μπορείτε να εκφράσετε όλη σας τη δημιουργικότητα τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά.
Επιτέλους θα κατανοήσετε πως είναι απαραίτητο τώρα να είστε συνεργάσιμοι στην δουλειά σας για να αντιμετωπιστούν οι αυξανόμενες υποχρεώσεις της. Ίσως μετά τις 22 να είναι αναπόφευκτες κάποιες συγκρούσεις με τα παιδιά σας ιδιαίτερα εάν προσπαθείτε να περάσετε τις απόψεις σας.  
Τις πρώτες έξη μέρες φαίνεται να προκύπτουν κάποια έξοδα και οικογενειακές δαπάνες.
Τα φλερτ ο έρωτας και οι διασκεδάσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στους περισσότερους του ζωδίου σας και ιδιαίτερα στους αδέσμευτους.
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές συνεργασίες στα μέσα του μήνα. Διορθώστε τυχόν λανθασμένους οικονομικούς χειρισμούς 13 με 16 Οκτωβρίου.
Το τελευταίο δεκαήμερο σας απομακρύνει από την οικογένεια λόγω των πολλών υποχρεώσεων και φυσικά και απ’ τον αισθηματικό σας σύντροφο. Θα ήταν καλό να αναζητήσετε ισορροπίες ανάμεσα στην Δημόσια και την ιδιωτική σας ζωή.
Μια καλή περίοδος ξεκινά για τα επαγγελματικά σας με την είσοδο του Ήλιου στις 23 στο Σκορπιό.  
Η τύχη αρχίζει να σας περιβάλλει και με μεγάλη ευκολία παίρνετε τώρα τις σωστές αποφάσεις.  Γρήγορες και αποδοτικές γνωριμίες εμφανίζονται στη ζωή σας.  Μια υπόθεση σχετικά με μια υπογραφή για κάτι δημιουργικά καινούργιο και στενή σχέση με τη δουλειά σας, παίρνει τον δρόμο του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Το κλίμα σας προδιαθέτει για οικογενειακές συγκεντρώσεις και προσκλήσεις φίλων στο σπίτι σας θέλοντας να δείξετε για άλλη μία φορά το πόσο φιλόξενοι και διαχυτικοί είστε.
Μην παραμελήσετε μια επαγγελματική ευκαιρία τις πρώτες δέκα μέρες που προϋποθέτει όμως περισσότερη εκπαίδευση.
Μετά από μία περίοδο στερήσεων που σύντομα περάσατε φαίνεται να έρχεται τώρα η οικονομική άνεση. Οι καταστάσεις θα σας επιτρέψουν να χαλάσετε και εσείς κάποια χρήματα όπως επιθυμείτε. Άλλωστε είναι φυσικό κανείς δεν μπορεί να αντέξει συνεχώς τη λιτότητα που κάποιοι μας επιβάλλουν.
Για σας τους Καρκίνους η περίοδος του τρίτου δεκαημέρου είναι αρκετά καλή.  Είναι καλή για εμβάθυνση στις φιλοσοφικές και πνευματικές γνώσεις.  Ο κόσμος με πολλούς τρόπους ανοίγεται μπροστά σας.  Τέλος κι αρχή.  Σε αυτήν τη φάση της αυξανόμενης αυτοπεποίθησης μπορείτε να δείτε τα όνειρά σας να απογειώνονται.  Τώρα θα πρέπει να σκέφτεστε θετικά για το μέλλον.  Μην σπαταλάτε χρόνο στα ασήμαντα.
Τις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού θα προβάλλετε με τον καλύτερο τρόπο το επιχειρηματικό σας πνεύμα και με τίποτε δεν θα διστάσετε απέναντι στις προκλήσεις του ανταγωνισμού.

ΛΕΩΝ 
Η αμφιλεγόμενη αλλά και παράλληλα έντονη προσωπικότητά σας μέχρι τις 23 Οκτωβρίου υποστηρίζεται απ’ την ηλιακή ακτινοβολία. Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο που διεκδικούσε την ανεξαρτησία του επανέρχεται τις πρώτες τέσσερις μέρες του σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα. 
Είναι σχεδόν βέβαιο πως αυτή την εποχή αρκετοί του ζωδίου σας θα βρίσκονται στο σημείο Ζενίθ των δραστηριοτήτων τους αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.
Θα έχετε επιτυχία γενικά στις συναναστροφές σας αυτό το μήνα και σε κάθε εμπορική δραστηριότητα, όπως και πνευματική εργασία.
Βρισκόσαστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή για να γράψετε να ταξιδέψετε να επισκεφθείτε συγγενείς. Η δημιουργική σας φαντασία δουλεύει για σας είτε γράφετε ένα ερωτικό γράμμα είτε ακόμα και ένα μυθιστόρημα. 
Φροντίστε να αξιοποιήσετε την ευκαιρία, τακτοποιώντας εκκρεμότητες, που αφορούν ακίνητα και γονείς. Πρόκειται για μια θαυμάσια περίοδο, για εκείνους που σχεδιάζουν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια. 
Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας προς τον ερωτικό σύντροφο.
Συναντήσεις κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες με πρόσωπα που κινούν το ενδιαφέρον σας ή ακόμη και σκέψεις σε θέματα αισθηματικά που δεν θα θελήσετε να αποκαλυφθούν φαίνεται να προκύπτουν μεταξύ 12 με 18/10ου.
Καλό θα είναι να μην εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες σας, ιδιαίτερα από τις 23 του μηνός που ο Ήλιος θα εισέρθει στο Ζώδιο του Σκορπιού και στον 4ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Οι αναμνήσεις θα κυριεύσουν τις επιθυμίες του παρόντος και θα τις τροποποιήσουν σε κάποιο βαθμό.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Για σας τους Παρθένους η περίοδος αυτή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με μόνη εξαίρεση μερικές δυσκολίες.  Μια περίοδος που η βασική σας κατεύθυνση στη ζωή δοκιμάζεται ιδιαίτερα και κάτω από περίεργες συνθήκες.  Οι σχέσεις σας με τους άλλους αλλάζουν ριζικά και η πιθανότητα αλλαγής κατοικίας ή και δουλειάς είναι μεγάλη.  Την ένταση δεν θα μπορέσετε να την αποφύγετε τώρα αλλά το αν θα είναι θετική ή αρνητική θα εξαρτηθεί πάρα πολύ από την στάση σας.  
Η προσοχή σας, από τις 23 με τον Ήλιο στον Σκορπιό, θα στραφεί στις συναλλαγές σας με γνωστά πρόσωπα και στους συγγενείς και τα αδέλφια σας. Επίσης θα αναπτύξετε κάποια περιέργεια για τον περίγυρό σας.
Στη διάρκεια του τρίτου δεκαημέρου, είναι σημαντικό να αναπτύξετε τη δική σας δημιουργικότητα και να εστιάσετε τις ιδέες και τις φιλοδοξίες σας, κυρίως, προς την κατεύθυνση του να ευεργετηθούν και άλλα άτομα μαζί με σας. Αν οι στόχοι σας είναι ανθρωπιστικοί, τότε είναι δυνατόν να αναπτύξετε μια ισχυρή πνευματική αντίληψη.
 
ΖΥΓΟΣ 
Μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου που ο Ήλιος θα φιλοξενείται από το ζώδιό σας θα έχετε την ανάγκη να προβάλλετε με κάθε τρόπο τους στόχους σας. 
Οι περισσότεροι από εσάς εκπλήσσουν το περιβάλλον τους με τις δυνατότητες και τη ζωτικότητά σας από τις 5 μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου.
Η προσωπικότητα και η εμφάνισή σας είναι στο επίκεντρο. Θα μπορείτε εύκολα να ερωτευτείτε ή να προσελκύσετε νέους θαυμαστές.
Ξεπερνώντας πολλά προβλήματα και δυσκολίες που σας βασάνισαν αρκετό καιρό ήρθε η εποχή για να νιώσετε ασφαλείς στις δικές σας δυνάμεις.
Οι δυνατότητες σας να καθοδηγείτε είναι πολύ μεγάλες, δείξτε τα σχέδιά σας αλλά ξανακοιτάξτε τις λεπτομέρειες.
Όσοι σκέφτεστε να εκφράσετε το δυναμικό σας στον επαγγελματικό στίβο θα βρείτε πρόσφορο έδαφος το πρώτο και κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο. 
Ίσως τις μέρες του δευτέρου δεκαημέρου να αισθανθείτε κάπως ανικανοποίητοι στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά μην βιαστείτε να καταλήξετε σε λάθος συμπεράσματα, καθώς σύντομα θα δείτε την πραγματική όψη του έρωτα.
Ετοιμαστείτε να εισπράξετε περισσότερα κέρδη μετά τις 23 του μήνα που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Σκορπιό και θα διελαύνει απ’ τον 2ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και ενδιαφερθείτε για τη σταθεροποίηση του εισοδήματός σας.  
Κέρδη μετά από επίμονες προσπάθειες πραγματοποιούνται από τις 23 έπειτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η νοοτροπία σας σταδιακά κατά τη διάρκεια των ημερών του φετινού Οκτώβρη αλλάζει. Μια σειρά από συμπτώσεις θα σας οδηγήσουν πιο κοντά σ’ αυτή την καινούργια συνειδητότητα.
Βαθιά όνειρα παρέχουν απαντήσεις και διαίσθηση για να σας βοηθήσουν δυναμικά να επιτύχετε έναν απώτερο σκοπό. Οι έξυπνες κουβέντες θα βρίσκονται στην άκρη της γλώσσας σας όταν χρειαστούν τις οχτώ πρώτες ημέρες.
Είναι προτιμότερο να παίξετε έναν υποβοηθητικό ρόλο στην εργασία, παραμένοντας για λίγα στα παρασκήνιο, δείχνοντας με έμμεσο τρόπο πως η δύναμη κρύβεται πίσω απ’ το θρόνο.
Θα βρείτε τον εαυτό σας κάπως πιο ρομαντικό αυτές τις μέρες ή σε μια αναζήτηση συγκινήσεων με όλες τις μορφές.  Θα έχετε μια έλξη για το αντίθετο φύλο κάτι που θα γίνει ιδιαίτερα έντονο μετά τις 12 Οκτώβρη.
Το τελευταίο δεκαήμερο φαίνεται να αυξάνονται αισθητά οι δαπάνες σας για διασκέδαση και ψυχαγωγία.
Ζωτικότητα και ενέργεια μετά τις 23 που ο Ζωοδότης Ήλιος θα βρίσκεται στο Ζώδιό σας θα σας βοηθήσουν να ξανάρθετε στο προσκήνιο και να ενδιαφερθείτε για τη βελτίωση του χαρακτήρα σας. Η προσωπικότητά σας θα ενισχυθεί και οι άλλοι θα πιστέψουν ότι είσθε ιδιαίτερα εγωπαθείς τώρα. Τώρα θα έχετε την εσωτερική δύναμη για να αλλάξετε ότι θεωρούσατε φθαρτό μέχρι τώρα και να δημιουργήσετε κάτι νέο που θα ανταποκρίνεται στις τωρινές ανάγκες και προσδοκίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Αμφισβητείτε τώρα, όποια παλιά κριτήρια είχατε στο παρελθόν που δεν σας οδήγησαν σωστά και αναζητάτε σε βάθος τις πραγματικές αιτίες όλων των καταστάσεων.
Αναγνωρίστε μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη τις αξίες του συντρόφου σας και γενικά όσων συνεργάζονται μαζί σας και προσπαθήστε να δείτε τους άλλους φιλικά.
Οικονομικά το ένστικτό σας είναι δυνατό μετά τις 11 αφήστε το να σας οδηγήσει.
Προσπαθήστε να θέσετε κάτω από κάποιο έλεγχο τις παρορμήσεις σας και μην βιάζετε τις καταστάσεις γιατί θα στραφούν εναντίον σας. Αποφύγετε όμως να αφήσετε εκτεθειμένα τα αισθήματά σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να σας εκμεταλλευτούν οι άλλοι.
Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας φιλικά αυτό το διάστημα και προάγετε μαζί τους επαγγελματικούς στόχους.
Η αισιοδοξία και η πίστη γενικότερα στον εαυτό σας το δεύτερο δεκαπενθήμερο βοηθούν για κάθε είδους δραστηριότητες φέρνοντας επιτυχία στην επίτευξη στόχων συλλογικών σκοπών και προγραμμάτων. Η
Ένα διακεκριμένο και επιτυχημένο φιλικό πρόσωπο σας βοηθά να προαγάγετε τους επαγγελματικούς σας στόχους μέχρι και τις 22 του μήνα. 
Ίσως μετά τις 23 να αισθανθείτε κάπως κουρασμένοι και εξαντλημένοι και να θελήσετε για λίγο να περιοριστείτε από την έντονη ζωή και κοινωνικότητα. Τώρα πιθανόν να κατανοήσετε περισσότερο τους άλλους και ενδέχεται να συμβουλέψετε το σύντροφο σας για την εργασία του. Αποφύγετε να συζητήσετε τα μυστικά σας ακόμη και με τους φίλους σας.
Τις τελευταίες εφτά μέρες αισθάνεστε πιεσμένοι ψυχολογικά.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις θα σας ωθήσουν να διδάξετε και να διδαχθείτε. Να οδηγήσετε τα πράγματα στον σωστό δρόμο και να χαρίσετε ευτυχία και ασφάλεια στους ανθρώπους που αγαπάτε.
Είναι πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς και ιδιαίτερα οι αδέσμευτοι να αναπτύξετε στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου με αρχές του δευτέρου κάποια ερωτική σχέση που θα σας χαρίσει έντονες συγκινήσεις και συναισθήματα.
Ιδέες ανθρωπιστικού χαρακτήρα σας γεμίζουν ενέργεια. 
Τον Οκτώβριο θα επωφεληθείτε από την καριέρα και τις φιλοδοξίες σας καθώς και από ανθρώπους που κατέχουν εξουσιαστική θέση. Θα δείτε πιο καθαρά το μονοπάτι του μέλλοντός σας μετά τις 11.
Αυξημένες θα είναι και οι επαγγελματικές σας μετακινήσεις καθώς και κάποιες επισκέψεις που θα κάνετε σε διάφορες κοινωνικές - επαγγελματικές εκδηλώσεις. 
Το δεύτερο δεκαήμερο φέρνει στους περισσότερους από εσάς βαθιές αλλαγές στη ζωή τους και αναθεωρήσεις στις απόψεις τους.
Στις 23 του μηνός, ο Ήλιος θα  φιλοξενηθεί από τον Σκορπιό και για ένα μήνα θα υπάρξουν ανταλλαγές απόψεων με τους φίλους σας και κάποιο αυξημένο ενδιαφέρον για κάποιους από αυτούς. Η δραστηριότητά σας, πιθανόν να συνδεθεί με αλτρουιστικούς στόχους και κάποιοι από εσάς ενδέχεται να ενδιαφερθούν για να ασχοληθούν με συλλόγους ή λέσχες που ανήκουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Το διάστημα αυτό θα διατηρείτε μια οπτική συλλογική και μια οικουμενική αντίληψη των πραγμάτων χωρίς να απορροφάστε ποτέ από την Ομάδα. Η επιθυμία σας για συνένωση σας κάνει να επιδιώκετε την ομοιογένεια λειτουργώντας ταυτόχρονα και ανεξάρτητα. 
Εκμεταλλευθείτε την εποχή αυτή που σας ευνοεί για τη σύναψη και την υπογραφή συμβάσεων την σύσταση εταιρειών και την διαχείριση κεφαλαίων.
Μην διστάσετε να σχεδιάσετε τα επιχειρησιακά σας προγράμματα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο. Αν είναι ήδη έτοιμα να τα θέσετε κιόλας σε εφαρμογή στα μέσα Οκτωβρίου. Κάτι τέτοιο άλλωστε θα σας τοποθετήσει ένα βήμα πιο μακριά απ’ τον ανταγωνισμό.
Το δεύτερο δεκαήμερο προσπαθείτε να ανακαλύψετε τις άγνωστες πτυχές της ύπαρξής σας καθώς για εσάς μετράει αυτή την εποχή να γίνετε Κύριοι του Πεπρωμένου σας ... Κάποιοι από εσάς πιθανόν να έχουν αλληλογραφία με το εξωτερικό. Καλή περίοδος για να ξεκινήσετε κάποια σπουδή ή ένα επαγγελματικό σεμινάριο.
Οι περισσότεροι από εσάς θα ζήσουν μοναδικές στιγμές με τον ερωτικό τους σύντροφο το δεύτερο δεκαήμερο.
Με ιδιαίτερη άνεση θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας στα μέσα του Οκτώβρη και θα επιδιώξετε συναντήσεις με φίλους και εραστές.
Από τις 23 που ο Ήλιος θα φιλοξενείται απ’ τον Σκορπιό, θα στρέψετε την προσοχή σας στα επαγγελματικά, αποφασίζοντας δραστικές ανακατατάξεις για να σας κάνουν και πάλι ανταγωνιστικούς.

ΙΧΘΕΙΣ  
Στο φιλικό σας περιβάλλον εισέρχονται νέα και σημαντικά πρόσωπα. Άτομα προικισμένα με απόψεις και ιδέες προωθημένες θα αποτελέσουν τους πνευματικούς σας συντρόφους για αρκετά χρόνια στο μέλλον. Πολλά θα διδαχτείτε από την σχέση σας μαζί τους. Και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι και καλύτεροι.
Φαίνεται να επεκτείνονται οι δραστηριότητές σας μέσα στο πρώτο δεκαήμερο και να υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. 
Θαυμασμό στο πρόσωπό σας θα δείτε αυτό το μήνα απ’ τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ιδιαίτερα απ’ τον ερωτικό σας σύντροφο, που θα ενδιαφερθεί για τους προσωπικούς σας στόχους. 
Θα επωφεληθείτε από δώρα, επενδύσεις και χρήματα άλλων ανθρώπων. Οι συνέταιροι πιθανόν να είναι πιο δυναμικοί, δραστήριοι, ακόμα και πιο έτοιμοι για διαφωνίες, αλλά η ευγενική σας κατανόηση αφοπλίζει τις διαφορές.
Είναι περίοδος "εξάπλωσης", προσωπικής ανάπτυξης και, γενικά, καλής τύχης οι μέρες μετά τις 23/10ου με τον Ήλιο απ’ τον Σκορπιό. Θα νοιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τη σφαίρα των ενδιαφερόντων σας πέρα από εκείνη που είναι οικεία σε σας. Ο ιδεαλισμός σας θα είναι αυξημένος και θα νοιώθετε ισχυρή έλξη για τη θρησκεία, τη φιλοσοφία, το νόμο, τη μεταφυσική και τις ανώτερες επιστήμες.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990