Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 2/11/2023

ΠΕΜΠΤΗ 2/11
ΚΡΙΟΣ
Ενδέχεται να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Μην προσποιείστε για να κερδίσετε τις πρώτες εντυπώσεις. Κάποιες κοινωνικές σας υποχρεώσεις φαίνεται πως θα είναι το επίκεντρο της σημερινής σας ημέρας.
ΤΑΥΡΟΣ
Καλό θα είναι να αποφύγετε να πάρετε κάθε είδους απόφαση σήμερα. Κάποιοι από εσάς, ενδέχεται να λάβουν κάποια είδηση που θα τους προξενήσει ανασφάλεια. Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να περνά μία παροδική κρίση. Τα συναισθήματά σας δοκιμάζονται στο κατά πόσο είναι ειλικρινή.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρκετά γοητευτικοί θα είστε κερδίζοντας τα συναισθήματα ατόμων μικρότερών από εσάς που βρίσκονται στον εργασιακό χώρο. Αποφύγετε να αναμιχθείτε σε σχόλια για πρόσωπα που δεν είναι παρόντες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καθώς φαίνεται σήμερα με την πρώτη ματιά ερωτεύεστε! Πετάτε στα σύννεφα, εκφράζεστε και έχετε τη διάθεση να ζήσετε τον Έρωτα. Διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας απέναντι στις προτάσεις κάποιων. Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις επαγγελματικές και κοινωνικές σας γνωριμίες.
ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα σας προτρέπει να δραστηριοποιηθείτε και να ασχοληθείτε με χρονίζουσες υποθέσεις. Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που σας δίνονται, φέρνουν ευχάριστες προοπτικές όσον αφορά τα αισθηματικά σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα εμφανίζεστε εγωιστές στο δεσμό σας και έχετε παράλογες απαιτήσεις. Η στάση αυτή σύντομα θα φέρει προβλήματα. Το να περάσετε με ήπιο τρόπο τις προθέσεις σας στους άλλους θα μπορέσει να γίνει εύκολα σήμερα αποδεκτό.
ΖΥΓΟΣ
Θα κερδίστε την εκτίμηση, το σεβασμό και τα συναισθήματα του ανθρώπου που εδώ και καιρό κινεί το ενδιαφέρον σας. Η σημερινή μέρα με τις πλανητικές τις όψεις προτρέπει τους περισσότερους από εσάς σε υπερβολές εξόδων και δαπανών.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και δοσοληψίες εάν αυτό δεν είναι απαραίτητο. Η διάθεσή σας, επηρεάζεται από έντονα συναισθήματα και ακραίες επιθυμίες που αντανακλούν αρνητικά στη σχέση σας με το σύντροφο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπλοκαρισμένοι και αναποφάσιστοι θα εμφανιστείτε σήμερα. Τα λάθη του παρελθόντος σας επηρεάζουν αρνητικά. Ίσως βρείτε τον εαυτό σας κτητικό προς τον σύντροφο. Αν θέλετε να διατηρήσετε ισορροπίες θα πρέπει να προσέξετε πολύ το πως συμπεριφέρεστε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές. Αδράξτε τις ευκαιρίες οι αδέσμευτοι. Όσο για τους δεσμευμένους, θα απολαύσουν ερωτικές στιγμές. Πιθανόν να λάβετε την υποστήριξη των προϊσταμένων σας αν και θα σας αναθέσουν επιπλέον ευθύνες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διευρύνετε από σήμερα τους ορίζοντές σας σε όλα τα επίπεδα. Η μέρα είναι ευχάριστη για τα αισθηματικά σας. Κάποιες γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, σήμερα θα σας αναστατώσουν.
ΙΧΘΥΣ
Κρατήστε για λίγο τις σκέψεις σας μόνον για εσάς και μην δώσετε δικαίωμα να σχολιάσει κανείς τις αποφάσεις σας. Αποφύγετε τα πολλά λόγια αν πιστέψετε πως ο σύντροφος δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Προσαρμοστείτε με τις διαθέσεις του.
Κώστας Κονδύλης
τηλ: 14990 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990