Ερωτικά Ταρώ 2/11/2023


Για Πέμπτη 2/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Θα συνειδητοποιήσετε πως η συναισθηματική ταλαιπωρία που περνάτε οφείλετε στις επιλογές σας. Διώξτε τα ακατάλληλα πρόσωπα. 

ΤΑΥΡΟΣ
Μια συναισθηματική αντίθεση ίσως σας χαλάσει προσωρινά τη διάθεση. Η υποψία σας κάνει ν' αρνείστε την αγάπη και τις ευχάριστες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χρειάζεται υπομονή και απ’ τις δύο πλευρές για να διατηρηθεί ο δεσμός σας. Η μέρα σας δημιουργεί συγκινησιακές εκρήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα είναι καλή για να ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση. Η γοητεία που θα ασκείτε στους άλλους δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΛΕΩΝ
Οι περισσότεροι αναζητάτε μία ρομαντική σχέση. Η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι είναι αρκετά ευχάριστη για τους δεσμευμένους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι κτητικές τάσεις του συντρόφου σας, ενδέχεται να σας απομακρύνουν. Μην στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέριες. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα το βράδυ θα βρεθείτε σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα κυριεύσετε τον χώρο με την γοητευτική σας παρουσία και τη σιγουριά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για να ξεπεράσετε τις εντάσεις, συμπεριφερθείτε φιλικά. Κάποιοι από εσάς θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε μία καινούργια γνωριμία. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπαθήστε για έναν ουσιαστικό διάλογο και επικοινωνία που βασίζετε στην αλληλοκατανόηση. Η σχέση σας δοκιμάζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι καταστάσεις και τα συμβάντα της βραδιάς σήμερα σας δημιουργούν προβλήματα αισθηματικής φύσης. Αποφύγετε τις φιλονικίες ή τους καυγάδες με το σύντροφό σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην φορτίζετε αρνητικά την ατμόσφαιρα στο δεσμό σας με περιουσιακά και οικονομικά ζητήματα. Οι διαφορές σας, σας αλληλοσυμπληρώνουν.

ΙΧΘΕΙΣ
Σας δίνονται οι ευκαιρίες που αναζητούσατε να χαρείτε τον Έρωτα και να αποδράσετε με το σύντροφο. Πραγματοποιείστε το!

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990