Ερωτικά Ταρώ 7-8/10/2023


Για Σάββατο 7/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Φλογερά πάθη και έντονα αισθήματα ίσως ξυπνήσουν σήμερα μέσα σας. Οργανώστε ένα ρομαντικό γεύμα για δύο και αφεθείτε στη μαγεία.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι καταστάσεις σήμερα σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αποφύγετε να δώσετε μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ αυτές που πραγματικά έχουν κάποια λόγια του συντρόφου. Προτιμήστε έναν ουσιαστικό διάλογο μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν υπάρχουν πράγματα που θέλετε να εξομολογηθείτε στο σύντροφό σας, σχετικά με τη σχέση σας, αλλά δεν τολμάτε σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα.

ΛΕΩΝ
Η μέρα είναι μοιραία για εσάς. Χωρίς να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις, φαίνεται πως τα πράγματα στην αισθηματική σας ζωή αλλάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα συναισθήματα του συντρόφου, σε συνδυασμό με τις εκπλήξεις του, επαναφέρουν την αισθηματική σας ζωή και πάλι σε καλά επίπεδα..

ΖΥΓΟΣ
Στη σχέση σας, προβάλλονται εμπόδια. Τα εμπόδια εμφανίζονται από εσάς που πιστεύετε πως ο αγαπημένος μπορεί να μην είναι αποδεκτός από το περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συζητήστε με το σύντροφό σας για τα προβλήματα που αντιμετωπίσετε και αισθανθείτε υποστήριξη. Αν σας απασχολεί η εξέλιξη ενός δεσμού, υπάρχει εύνοια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη σημερινή μέρα, η κύρια φροντίδα σας θα είναι η αισθηματική σας ζωή. Οι ευκαιρίες που σας δίνονται για να την βελτιώσετε δεν είναι και λίγες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει κάποια ερωτική περιπέτεια. Τα αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από το περιβάλλον θα σας δώσουν καλή διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επηρεάζεστε έντονα απ’ την στάση τους συντρόφου σας και οδηγείστε σε ακραίες συμπεριφορές που με τη σειρά τους θα φέρουν προβλήματα στη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, αρκεί να παραμερίσετε κάθε εγωιστική τάση.

Για Κυριακή 8/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Αισθάνεστε ανανεωμένοι και η διάθεσή σας γίνεται αντιληπτή. Η σημερινή μέρα δημιουργεί ένα ερωτικό σκηνικό και εσείς είστε πρωταγωνιστές.

ΤΑΥΡΟΣ
Ίσως βρείτε τον εαυτό σας κτητικό προς τον σύντροφο. Αν θέλετε να διατηρήσετε ισορροπίες θα πρέπει να προσέξετε πολύ το πως συμπεριφέρεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το ερωτικό σας πάθος και η τάση σας για επιβεβαίωση σας οδηγεί στη σύναψη εφήμερων σχέσεων και όχι σε περαιτέρω δεσμεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα συναισθήματα που θα προβάλλετε εγγυώνται πως η σχέση σας θα διατηρηθεί επί μακρόν, αρκεί να στηρίζετε σε υγιείς βάσεις.

ΛΕΩΝ
Εκφράστε την αγάπη σας. Το βράδυ συναντήστε τα πρόσωπα που αφυπνίζουν τα συναισθήματά σας και αφεθείτε στις ευχάριστες στιγμές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δοκιμασίες, προβλήματα και δυσκολίες φαίνεται να προκύπτουν στην αισθηματική σας ζωή. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα εισπράξετε κομπλιμέντα, για την εξωτερική σας εμφάνιση. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις ζώντας ευχάριστες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφύγετε την επίδειξη ισχύος προς το σύντροφο σας. Το αποτέλεσμα οποιασδήποτε προστριβής -ακόμα και ασήμαντης- θα φορτίσει τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο σύντροφος δυσαρεστημένος απ’ τη συμπεριφορά σας πιθανόν να κρίνει τις φιλίες και τους στόχους σας. Μην δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι εντάσεις που θα έρθουν διαταράσσοντας τα νερά της ήρεμης σας ζωής με το σύντροφό σας, σύντομα θα αποδειχθούν εποικοδομητικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας και κάντε το σύντροφο να αισθανθεί ασφαλείς στο πλευρό σας. Η ρομαντική σας διάθεση τον καλύπτει.

ΙΧΘΕΙΣ
Αντλώντας δύναμη από το σύντροφό σας που κέρδισε τελικά την εμπιστοσύνη σας, αναθεωρείτε τις μακρόχρονες αντιλήψεις σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Μαρία Μιχαήλου
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990