Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης 24/11/2023 και ώρα 12:15 μ.μ. περνά στο Ζώδιο του Τοξότη όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 4/1/2024 και ώρα 16:59.
Αναλυτικά η επίδρασή της στα 12 Ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το πέρασμα του Κυβερνήτη σας Άρη στο φιλικό προς εσάς Ζώδιο του Τοξότη επεκτείνει τους στόχους σας και φέρνει αυτοέκφραση μέσα από περιπέτειες, ταξίδια και ευνοεί δράση στο εξωτερικό.

ΤΑΥΡΟΣ
Φίλοι Ταύροι, θα πρέπει να είσαι προσεχτικοί στη διαχείριση κεφαλαίων και χρημάτων που έχετε από κοινού με άλλους. Η σεξουαλικότητά σας αυξάνεται!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εσείς, έχοντας τον Άρη στο απέναντι Ζώδιο απ’ το δικό σας, ενδέχεται να προκύψουν ένταση και διαφωνίες με σύντροφο και συνεργάτες. Ελέγξτε να μην προκύψουν παρορμητικές σχέσεις και συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Χαλαρώστε. Η ένταση που προκύπτει σε σχέση με την καθημερινότητά σας και θέματα της εργασίας σας, φέρνει ένταση. Διοχετεύστε την επιπλέον ενεργεία σας στην εργασία αυξάνοντας το παραγόμενο αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ
Με τον Άρη στον 5ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου είναι δεδομένο να προκύψουν παρορμητικοί έρωτες με πάθος αλλά ενδέχεται να υπάρξουν και συχνές συγκρούσεις με ερωτικά πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλοι Παρθένοι, ο Άρης στον 4ο Οίκο το Ηλιακού σας Ωροσκοπίου φαίνεται να φέρει τριβές και εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα και πιθανές βλάβες και ζημιές στο σπίτι.

ΖΥΓΟΣ
Εσείς με τον Άρη να διελαύνει τον 3ο Οίκο γίνεστε αποφασιστικοί, μετακινήστε γρήγορα και κάποιες στιγμές νευρικά οπότε ας είστε προσεχτικοί στην οδήγηση, ενώ ενδέχεται να προκύψουν εντάσεις στο στενό σας περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διέλευση του Άρη στον Τοξότη και τον 2ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη αυξάνει τα έξοδα και τις δαπάνες σας, σας κάνει ανυπόμονους απέναντι σε όσους σας χρωστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η παρουσία του Άρη στο Ζώδιο σας, σας κάνει δραστήριους, θαρραλέους, αυξάνει τις αντοχές σας και τη σεξουαλικότητά σας αλλά γίνεστε επιθετικοί, ανυπόμονοι και βιαστικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φροντίστε για τις διακοπές σας και την ξεκούρασή σας αυτή την περίοδο που θα αισθάνεστε συχνά κόπωση. Ίσως κάποιοι να εποφθαλμιούν, να επιβουλεύονται τα σχέδιά σας και τη θέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την περίοδο αυτή, δράτε για κοινωνικά, πολιτισμικό θέματα, αδιαφορείτε για το προσωπικό σας όφελος καθώς μεγαλύτερη σημασία έχει το κοινό συμφέρον. Πιθανές τριβές με φιλικά πρόσωπα.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Θα παρουσιαστείτε ιδιαίτερα δυναμικοί για να επικρατήσετε στην επαγγελματική σας θέση, δύσκολα συνεργάσιμοι, ανυπόμονοι για ανέρθετε και σε ένταση με σύντροφο και οικογενειακά πρόσωπα που θα πιστέψουν πως δεν αφιερώνετε το χρόνο σας σ’ αυτούς.

Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις του Άρη απ’ τον Τοξότη θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. 
Καλέστε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990