Ο Άρης στον Τοξότη


Η δράση επεκτείνεται προς πάσα κατεύθυνση
Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990

Συνεχίζοντας ο δυναμικός Άρης το ταξίδι του στον Ζωδιακό, περνά στις 24/11/2023 και ώρα 12:15 μ.μ. στο Ζώδιο του Τοξότη όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 4/1/2024 και ώρα 16:59.
Ο Άρης απ’ το Ζώδιο του Τοξότη χαρίζει μία επέκταση στη δράση προς πάσα κατεύθυνση, δίνει συνεχείς αλλαγές σχεδίων και στόχων, ενισχύει τον ερωτισμό, φέρνει δράση επιχειρησιακή σε τόπου σε απόσταση απ’ την έδρα, ενισχύει τα σπορ και αθλήματα ενώ ενδέχεται να φέρει ένταση σε σχέση με αλλοδαπά πρόσωπα.
Απ’ αυτή τη θέση ο Άρης θα ευνοήσει πρωτίστως Κριούς, Λέοντες και Τοξότες αλλά και Ζυγούς και Υδροχόους ενώ θα αυξήσει και τη σωματική τους ενέργεια και τη σεξουαλική τους διάθεση. Όλα αυτά ακούγονται θετικά, αρκεί να μην αισθανθούν αντίσταση και αντίδραση στα «θέλω» τους, γιατί τότε δε θα διστάσουν να επιβληθούν με όποιο αποτέλεσμα ή διένεξη προκύψει.
Αρνητική θα αποδειχθεί η παρουσία αυτού του μαχητικού πλανήτη απ’ τον Τοξότη για : Δίδυμους που θα διαπιστώσουν ένταση στις σχέσεις τους, Παρθένους που θα έχουν επαγγελματικές αντιπαραθέσεις και Καρκίνους όπου αναμένεται μία «πολεμική ατμόσφαιρα» στο ίδιο τους το σπίτι.


Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις του Άρη απ’ τον Τοξότη θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. 
Καλέστε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990