Axl Rose: μοντέλο του Penthouse τον μήνυσε για σεξουαλική επίθεση

Στην Κοσμική αστρολογία 23/11/2023 η κ. Μαρία Μιχαήλου το προέβλεψε στη ζωντανή εκπομπή της. Θα το δείτε ΕΔΩ στο 26:30

Ένα πρώην μοντέλο κατηγόρησε τον frontman των «Guns N' Roses», Axl Rose, για βίαιη σεξουαλική επίθεση πριν από 30 χρόνια, σύμφωνα με μήνυση που κατατέθηκε στο ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου.

Η Σίλα Κένεντι, πρώην μοντέλο του Penthouse, ισχυρίζεται ότι ο Rose της επιτέθηκε βίαια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Νέα Υόρκη τη νύχτα που συναντήθηκαν το 1989, όταν εκείνη ήταν περίπου 26 ετών και εκείνος 27. Σύμφωνα με την αγωγή, την οποία αναφέρει το «Rolling Stone», η Κένεντι γνώρισε για πρώτη φορά τον Rose σε ένα νυχτερινό κέντρο, όπου την κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για ένα πάρτι, αλλά δεν κάλεσε τη φίλη της, καθώς δεν ήταν «αρκετά καυτή». Η Κένεντι λέει ότι ζήτησε συγγνώμη από τη φίλη της και επέστρεψε στο δωμάτιο του Rose μαζί με τον μελλοντικό παρουσιαστή του MTV, Ρίκι Ράχτμαν.
GettyImages-1463470609
Μόλις επέστρεψε στο δωμάτιο, υποστηρίζει η μήνυση, ο Rose κέρασε τους καλεσμένους κοκαΐνη και αλκοόλ. Όταν η Κένεντι πήγε στο μπάνιο, ο Ρόουζ φέρεται να τοποθετήθηκε έξω από την πόρτα- όταν εκείνη βγήκε, «έσπρωξε την Κένεντι στον τοίχο και τη φίλησε».

«Ο Κένεντι βρήκε τη Ρόουζ ελκυστική και δεν τον πείραξε αυτή η συνάντηση. Ήταν ανοιχτή στο να κοιμηθεί μαζί του αν τα πράγματα εξελίσσονταν», αναφέρει η μήνυση, αν και η ίδια επιμένει ότι δεν συναίνεσε στη βίαιη συνάντηση αργότερα το βράδυ.

Η Κένεντι ισχυρίζεται ότι έφυγε από το δωμάτιο αργότερα στο πάρτι, μόλις ο Rose άρχισε να κάνει σεξ με ένα άλλο μοντέλο, το οποίο ήταν «επιθετικό με τρόπο που φαινόταν επώδυνο για το μοντέλο» και έκανε την Κένεντι να νιώσει άβολα. Αφού έφυγε από το δωμάτιο, άκουσε ήχο από γυαλί που έσπασε και τον Rose να ουρλιάζει στο μοντέλο. Μόλις άκουσε τον θόρυβο, ο Ράχτμαν φέρεται να είπε στην Κένεντι: «Θα χειροτερέψουν τα πράγματα».

Η Κένεντι ισχυρίζεται ότι ο Rose κατέβηκε στον διάδρομο προς το δωμάτιο του Ράχτμαν, την έσπρωξε στο πάτωμα και την έσυρε, προκαλώντας της αιμορραγία. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο, ο Rose φέρεται να την έριξε στο κρεβάτι, άρπαξε το καλσόν και της έδεσε τα χέρια πίσω από την πλάτη.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο τραγουδιστής «βρισκόταν σε σεξουαλική, ασταθή οργή» και διείσδυσε με τη βία στην Κένεντι.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990