Για σεξουαλική επίθεση κατηγορείται ο ηθοποιός Jamie Foxx

Στην Κοσμική αστρολογία 23/11/2023 η κ. Μαρία Μιχαήλου το προέβλεψε στη ζωντανή εκπομπή της. Θα το δείτε ΕΔΩ στο 26:30

Κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και σωματική βλάβη αντιμετωπίζει ο ηθοποιός Τζέιμι Φοξ μετά από αγωγή που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το 2015 στο Catch NYC, ένα δημοφιλές εστιατόριο της Νέας Υόρκης. Η ενάγουσα, που δεν έχει δηλώσει το όνομά της (προσδιορίζεται ως Jane Doe), ισχυρίζεται στην αγωγή ότι ο Φοξ «σκόπιμα και χωρίς συγκατάθεση χρησιμοποίησε βία για να την αγγίξει προσβλητικά», μεταξύ άλλων ψηλαφίζοντας το στήθος και τα γεννητικά της όργανα. 

Όπως αναφέρεται στην αγωγή, ο Φοξ έμοιαζε μεθυσμένος. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, η γυναίκα υπέστη και συνεχίζει να υφίσταται «σωματικές και συναισθηματικές βλάβες, άγχος, σύγχυση, ντροπή και οικονομική ζημία» και διεκδικεί απροσδιόριστο χρηματικό ποσό. Η ενάγουσα μηνύει επίσης τη μητρική εταιρεία του εστιατορίου, Catch Hospitality Group, και διάφορες συναφείς επιχειρηματικές οντότητες ως κατηγορούμενους για αμελή πρόσληψη, εκπαίδευση και εποπτεία. 

Η αγωγή κατατέθηκε βάσει νόμου της πολιτείας της Νέας Υόρκης που τέθηκε σε ισχύ στα τέλη Νοεμβρίου του 2022, έχει ισχύ ενός έτους, και επιτρέπει στα ενήλικα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης να μηνύουν τους κακοποιητές τους στη Νέα Υόρκη - ακόμη και αν έχει λήξει η προθεσμία παραγραφής των αξιώσεών τους. Η ισχύς του συγκεκριμένου νόμου λήγει την Παρασκευή 24/11. 

Ο Τζέιμι Φοξ πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του φέτος, έχοντας νοσηλευτεί σε νοσοκομείο στην Ατλάντα για μια αδιευκρίνιστη ιατρική κατάσταση. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την ανάρρωσή του τον περασμένο Ιούλιο.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990