Ερωτικά Ταρώ 17/11/2023


Για Παρασκευή 17/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Η αυτοέκφρασή σας συνδυάζεται περίφημα με την συγκρατημένη σας αισιοδοξία χαρίζοντάς σας έναν ακαταμάχητο ερωτισμό που γοητεύει τον περίγυρο σας. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Αποφύγετε συζητήσεις προσωπικού χαρακτήρα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι προσωπικές σχέσεις θα εξομαλυνθούν και θα νιώσετε αισθήματα αγάπης.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Εξαιτίας των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, φαίνεται τελευταία να έχετε αφήσει στην άκρη τα οικογενειακά ζητήματα, δυσαρεστώντας τον σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Ο σύντροφος,σας βρίσκει ιδιαίτερα γοητευτικούς, εκμεταλλευτείτε το και αφήστε τον να σας πλησιάσει ακόμα περισσότερο. Τονίστε τα θετικά σας σημεία!

ΛΕΩΝ
Τη σημερινή ημέρα, η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα και θα τραβήξετε το ενδιαφέρον του ανθρώπου που σας έλκει ερωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η διάθεσή σας για γλέντι, ψυχαγωγία και διασκέδαση θα βρει ανταπόκριση σήμερα από τον αγαπημένο/η σας που θα μπορέσετε να τον προσεγγίσετε εύκολα.   

ΖΥΓΟΣ 
Η αισθηματική σας ζωή θα είναι σήμερα ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Δείξτε με οποιοδήποτε τρόπο την εμπιστοσύνη σας στο σύντροφο και εκφράστε την αγάπη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Εμφανίζεστε εκδηλωτικοί προς το σύντροφό σας έχοντας την διάθεση να ξεπεράσετε τυχόν αντιπαραθέσεις και οποιοδήποτε πρόβλημα κλόνισε τη σχέση σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αισθηματική σας ζωή σήμερα θα ευνοηθεί. Οι περισσότεροι από εσάς θα θέλουν να απολαύσουν τον έρωτα και θα θέλουν να προσφέρουν στο σύντροφό τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και προτείνετέ του για το βράδυ. Μαζί του είναι σίγουρο πως θα περάσετε ευχάριστα.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ιδανική μέρα για να δώσετε ένα πάρτι για φίλους μαζί με τον αγαπημένο σας. Αναδείξτε τον καλύτερο εαυτό σας, ανανεώστε τον έρωτά σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Κάποια «πρέπει» που έχουν εισβάλλει στη ζωή σας, τα οποία δεν μπορείτε να τα αποβάλλετε, φαίνεται να επηρεάζουν αρνητικά το σύντροφό σας. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990