Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 17/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Δεν θα πρέπει να φοβάστε τις οικονομικές αναποδιές που παρουσιάζονται καθώς γνωρίζετε πως είναι προσωρινές. Η ερωτική σας επικοινωνία θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Μια φιλική κουβέντα μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα εποικοδομητική για τη σχέση. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι άλλοι πολύ πιθανόν να μην συμφωνούν με τις σκέψεις ή τον τρόπο που επικοινωνείτε σήμερα.  Αποφύγετε οποιεσδήποτε διευκρινήσεις γιατί υπάρχει πιθανότητα παρεξήγησης. Η διάθεσή σας επηρεάζεται αρνητικά και σε αυτό θα συμβάλλουν οι προσκλήσεις που θα δεχτείτε από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλό θα είναι να μην πάρετε καμία απόφαση καθώς θα είστε αρκετά επηρεασμένοι βλέποντας τα πράγματα μονόπλευρα. Οι βιωματικές εμπειρίες σας που σχετίζονται με την αισθηματική σας ζωή έρχονται στην επιφάνεια δημιουργώντας ανεξέλεγκτες εξελίξεις στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελέγξτε κάθε παρόρμησή σας που μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που θέλετε και μην βλέπετε τα πράγματα όπως εσείς θέλετε. Θα είστε εγκάρδιοι και αισιόδοξοι. Η αισθηματική σας σχέση, πέρασε θύελλες, αλλά άντεξε. Τώρα πια δεν έχετε κανένα λόγο για να ανησυχείτε.

ΛΕΩΝ
Σήμερα, μια παρουσία φαίνεται να αναστατώνει το ενδιαφέρον σας. Το φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις τραβούν το ενδιαφέρον σας. Συζητήστε με τους δικούς σας ανθρώπους τα προβλήματά σας, και να είστε σίγουροι πως θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην απελπίζεστε εάν δεν μπορείτε να αντεπεξέρθετε στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ήρεμη προβλέπεται η μέρα. Εκμεταλλευτείτε την για μια όμορφη βραδινή έξοδο με τον ερωτικό σύντροφο ή μείνετε σπίτι απολαμβάνοντας τη συντροφιά του. 

ΖΥΓΟΣ
Ίσως ο σύντροφός σας να απασχοληθεί αρκετά με τα επαγγελματικά του προβλήματα και εσείς να αισθανθείτε πως τελευταία σας παραμελεί. Το βράδυ θα θελήσετε να ερευνήσετε τα καθημερινά σας ζητήματα, αλλά αποφύγετε να ανακατευτείτε με πράγματα που δεν σας αφορούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Η δεσποτική συμπεριφορά του συντρόφου είναι βέβαιο πως θα σας προκαλέσει μια σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα διαταράξουν τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η παραγωγικότητά σας θα αυξηθεί εάν είστε συνεργάσιμοι και λιγότερο υποκειμενικοί σε κάποια πράγματα. Ίσως βρείτε τον εαυτό σας κτητικό προς τον σύντροφο. Αν θέλετε να διατηρήσετε ισορροπίες θα πρέπει να προσέξετε πολύ το πως συμπεριφέρεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσεγγίστε τις καταστάσεις συνδυάζοντας το συναίσθημα με τη λογική. Τα σκαμπανεβάσματα στην αισθηματική σας ζωή χρειάζονται παρακολούθηση. Πιθανόν να αισθανθείτε απογοητευμένοι απ’ την πορεία της αισθηματικής σας ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα υπάρχει ένταση γιατί κάτι σας λέει ότι τα καλά θα γίνουν καλύτερα και βιάζεστε. Αποφύγετε την υπερβολή ή βιασύνη σε επαγγελματικά θέματα και σε οποιαδήποτε απόφαση. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον χειρισμό σοβαρών θεμάτων σε σχέση με το σύντροφο. 

ΙΧΘΥΣ
Μία ημέρα που θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις ή να φέρετε εις πέρας κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις. Δεν θα είναι ευνοϊκή η μέρα σας για την αισθηματική σας ζωή. Τα λόγια του συντρόφου θα σας θίξουν. Γι’ αυτή την κατάσταση φταίει η συμπεριφορά σας. 

Κώστας Κονδύλης
Τηλ. 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990