2024 ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Το 2024, δίνονται σε αρκετούς του ζωδίου σας, τάσεις οικονομικής ανεξαρτησίας και ανάπτυξης και σιγά-σιγά ξεπερνιούνται τα οικονομικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο παρελθόν. Σχετικά με την επιδίωξή σας γι’ αύξηση εσόδων και κερδών, θα πρέπει να προσέξετε αρκετά μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες που θα παρουσιαστούν και φυσικά να μην οδηγηθείτε σε υπέρογκες δαπάνες καταναλωτικών αγαθών. 
Ίσως να ξεκινήσετε τώρα μία νέα ζωή, κόβοντας δεσμούς και συνήθειες του παρελθόντος, ανακτώντας και πάλι την προσωπική σας ταυτότητα. Ο δυναμισμός που σας διακρίνει και η ενεργητικότητά σας, δεν θα πρέπει να είναι τα αίτια μιας δεσποτικής συμπεριφοράς απέναντι σε σύντροφο και συνεργάτες, εκτός και αν θέλετε να κλονιστούν σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον.
Τα λάθη που έγιναν, σίγουρα θα σας έχουν αφήσει τα μαθήματά τους για να μην επαναληφθούν και πάλι. Άλλωστε μέσα από τις δυσκολίες τις ζωής αναμορφωνόμαστε, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μαθήματα για να προχωρήσουμε.
Το πρώτο δίμηνο, πιθανόν να περάσετε μία περίοδο δυσκολιών σε θέματα υγείας ή ακόμη και εργασίας, κάτι που θα περιορίσει σημαντικά την παραγωγικότητά σας, παίζοντας έναν υποβοηθητικό ρόλο.
Η παρουσία του Κρόνου απ’ τους Ιχθείς συνεχίζει να φέρνει δυσκολίες και εμπόδια που με σύνεση και προγραμματισμό θα μπορέσετε να ξεπεράσετε και να αντιμετωπίσετε εσείς με επάρκεια και να σας δώσουν πολύτιμη γνώση χειρισμού που θα χρειαστείτε για τα επόμενα χρόνια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Σταδιακά θα περάσετε σε μία διαφορετική αντίληψη στα επαγγελματικά σας, θέλοντας να σταθεροποιήσετε αυτό το χρόνο σχέδια και να υλοποιήσετε τις αποφάσεις σας. Προβληθείτε σε ένα ευρύτερο επίπεδο και κερδίστε μία ανώτερη θέση, που θα σας βοηθήσει να καταξιωθείτε στον χώρο τον Ιανουάριο και παράλληλα φροντίστε κάθε σας κίνηση να είναι νομότυπη.
Ένας ιδιαίτερος δυναμισμός, θα σας διακρίνει από τα μέσα του Φεβρουαρίου και για ένα μήνα, καταφέρνοντας να βάλετε μπρος κάποια δουλειά ή να προωθήσετε την ήδη υπάρχουσα. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή προϊσταμένους και προφυλαχθείτε από την πιθανότητα ενός εργατικού ατυχήματος ή κάποιας απερίσκεπτης κίνησης. 
Οι πρώτες μέρες του Μαΐου, δημιουργούν ακατάλληλες συνθήκες τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στους επαγγελματικούς σας προσανατολισμούς, καθώς η έλλειψη κεφαλαίων δεν θα βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η διατήρηση της υπομονής, θα αποδειχθεί το κλειδί της επιτυχίας ενώ ο Άρης στο Ζώδιό σας από 30/4 ως 9/6 σας κάνει δραστήριους και ιδιαίτερα αποδοτικούς.
Από 4 Νοέμβρη μέχρι και το κλείσιμο της χρονιά με τον Άρη στο Λέοντα γίνεστε περισσότερο δημιουργικοί και δεν διστάζετε σε επιχειρησιακά ρίσκα.   
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή τη χρονιά θα απαιτηθεί σύνεση και προσοχή όσον αφορά τις προσωπικές και αισθηματικές σας σχέσεις και πιθανόν να χρειαστεί να τακτοποιήσετε υποθέσεις που αφορούν τη συντροφικότητα ή το γάμο. Οι προλήψεις για τα δίσεκτα έτη δεν θα πρέπει να επηρεάσουν τη γνώμη σας, ιδιαίτερα εάν σχεδιάζετε να παντρευτείτε το 2024.
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις απαιτήσεις, τις διαθέσεις και τις ανάγκες συντρόφου ή εραστών και κρατήστε τα συναισθήματά σας κρυφά τον Μάρτιο, αποφεύγοντας να γίνετε θύματά τους. Τον μήνα αυτό, ενδέχεται κάποιοι του ζωδίου σας, να αισθανθούν ρομαντική διάθεση για κάποιο πρόσωπο που είναι δεσμευμένο ή έχει πολλές υποχρεώσεις.
Το δεύτερο δίμηνο, η δεσποτική σας συμπεριφορά, δεν θα βοηθήσει στην ανάπτυξη υγιών σχέσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ζήσετε  στιγμές πάθους και ερωτικών δραστηριοτήτων ικανοποιώντας τελικά τα σεξουαλικά σας ένστικτα.
Μία αύξηση στις καθημερινές σας επαφές, με ανάλογες θετικές επιδράσεις και στα αισθηματικά, θα παρατηρηθεί με την διέλευση του Διός απ’ τον 3ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη και το ζώδιο των Διδύμων από 26 Μάη. Οι ιδέες και οι απόψεις σας, θα εντυπωσιάσουν τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου, όπως και η αισιόδοξη στάση σας. Ίσως η γνωριμία με ένα άτομο αλλοδαπό, να οδηγήσει σε μια εφήμερη σχέση αυτό το καλοκαίρι.
Στις διακοπές σας, θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο και οι αδέσμευτοι Κριοί δεν θα μείνουν ασυγκίνητοι από τις γνωριμίες που θα κάνουν, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών τους.

Κώστας Κονδύλης
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990