Taurus 2024 ΤΑΥΡΟΣ

Taurus
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Οι δυσκολίες και τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν αυτή την χρονιά, απαιτούν υπομονή και σύνεση, κάτι που το διαθέτετε και σιγά – σιγά θα συνειδητοποιήσετε πως ο χρόνος εργάζεται με το μέρος σας.
Από το ξεκίνημα της Χρονιά μέχρι 26/5 με τον Δία να συντροφεύει το Ζώδιό σας, σας δίδονται ευκαιρίες ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα, ενώ η κοινωνική και η επαγγελματική σας προβολή, θα βοηθηθούν ιδιαίτερα. Προσέξτε τη δίαιτα σας εάν δεν θέλετε να αποκτήσετε επιπλέον κιλά και ξεκινήστε ένα πρόγραμμα γυμναστικής.
Ίσως οι επαγγελματικές ανάγκες και οι οικογενειακές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν, να στερήσουν ένα μέρος της ελευθερίας σας, φορτώνοντας σας με άγχος και εκνευρισμό 13/2 με 23 Μάρτη που ο Άρης θα διελαύνει τον Υδροχόο.  
Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, ενδέχεται να πραγματοποιήσετε κατά τη διάρκεια τον πρώτον πέντε μηνών, αποκομίζοντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες.
Το δεύτερο εξάμηνο, θα υπάρξουν αρκετές δυνατότητες αύξησης των εσόδων σας και ως οι καλύτεροι οικονομολόγοι του ζωδιακού που είστε, θα μπορέσετε να τα πολλαπλασιάστε τοποθετώντας τα σε επικερδής επενδύσεις καθώς ο Δίας απ’ τους Διδύμους από 26 Μάη θα διελαύνει τον 2ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η χρονιά αυτή, θα φέρει με το πέρασμά της μία σταδιακή και ανοδική πορεία στον επαγγελματικό σας χώρο, ιδιαίτερα εάν ανακαινίσετε τον πάγιο εξοπλισμό της επιχειρήσεώς σας, αντικαθιστώντας τον με σύγχρονα μέσα που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα μειώνοντας το συνολικό κόστος. Ο Δίας από το ζώδιό σας μέχρι 25/5ου, θα ευνοήσει σχέδια και προοπτικές, για επέκταση των επιχειρήσεών σας, ενώ κάποιο επαγγελματικό ταξίδι ή επαφές με επιχειρήσεις του εξωτερικού, θα πρέπει να είναι αναμενόμενες σε αρκετούς του ζωδίου σας. Ενημερωθείτε για προγράμματα επιδοτήσεων και σεμινάρια επαγγελματικού περιεχομένου. 
Κέρδη θα πρέπει να αναμένετε απ’ τη διέλευση του Διός στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και το ζώδιο των Διδύμων από 26 Μάη, ιδιαίτερα εάν ασχολείστε με το εμπόριο, την εκπαίδευση και τις νομικές επιστήμες. 
Κάποιες ανατροπές των επαγγελματικών σας σχεδίων και απρόβλεπτες συνθήκες στη δουλειά ενδέχεται να σας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια του 2024 και ιδιαίτερα 21/1, δοκιμάζοντας πραγματικά τις αντοχές σας καθώς ο Πλούτωνας θα περάσει στον Υδροχόο διελαύνοντας το Μεσουράνημα του Ηλιακού σας Χάρτη μέχρι 1η Σεπτέμβρη επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους Ταύρους που γεννήθηκαν 20-21/4.
Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας απέναντι σε κάποια πρόσωπα και συμβουλευθείτε νομικούς πριν υπογράψετε συμβάσεις ή το καταστατικό κάποιας εταιρίας.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, οι δυσκολίες που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα θα ξεπεραστούν και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποκομίσετε κέρδη κατά τη διάρκεια, αλλά ιδιαίτερα στο κλείσιμο της χρονιάς.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα φλερτ, δεν θα σας συγκινούν με αποτέλεσμα να αποκτήσετε ένα σοβαρό ύφος, που με τη σειρά του, δεν θα επιτρέψει να εμφανιστούν στη ζωή σας, το αναφερόμενο διάστημα.
Τα πράγματα όμως, στον αισθηματικό τομέα, αντισταθμίζονται με την διέλευση του Διός στον πρώτο οίκο του ηλιακού σας χάρτη και στο Ζώδιό σας μέχρι 25 Μάη, χαρίζοντάς σας μια κεφάτη διάθεση που θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε τα άτομα που έλκουν το ενδιαφέρον σας. 
Το δεύτερο εξάμηνο, ενδέχεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσουν για ένα γάμο, που θα εξυπηρετεί τις υλιστικές τους ανάγκες ή τους εξασφαλίζει κοινωνική άνοδο.
Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους και ιδιαίτερα τον Αύγουστο και τα γεγονότα θα ξεφύγουν από τον έλεγχό σας, μια και θα σας κυβερνά το πάθος, έστω και συγκρατημένα.
Από 9 Ιουνίου μέχρι 20/7 που ο παρορμητικός Άρης θα διελαύνει το Ζώδιό σας, θα αναζητήσετε πάθος και ένταση στις σχέσεις σας και ο έρωτας θα αποκτήσει μια εντελώς διαφορετική διάσταση.
Με την Αφροδίτη στο Ζώδιό σας από 29/4 έως 23/5 γίνεστε ελκυστηκότεροι κερδίζοντας τις πρώτες εντυπώσεις του ανθρώπου που κινεί το ενδιαφέρον σας ενώ 5-29/8 που ο Κυβερνήτη σας η Αφροδίτη θα φιλοξενείται απ’ την Παρθένο τα αισθηματικά σας βρίσκονται στο καλύτερο  επίπεδο και οι καλοκαιρινοί έρωτες σας κάνουν ευδιάθετους.
Τις τελευταίες ημέρες της χρονιάς, φαίνεται να ξεκαθαρίζουν αρκετά πράγματα στις σχέσεις σας, μέσω εντάσεων και λεκτικών αντιπαραθέσεων. 
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό 23/9 με 17 Οκτώβρη βελτιώνει την συντροφική σας σχέση καθώς βλέπετε πως το ταίρι σας, σας εκφράζει συναισθήματα και επιθυμίες αρκεί να προσέξετε να μην γίνετε αδικαιολόγητα κτητικοί απέναντί του.

Κώστας Κονδύλης
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990