2024 ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Κάποια προβλήματα και διάφοροι περιορισμοί θα λάβουν χώρα στους περισσότερους του ζωδίου σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο με τον Κρόνο απ’ τους Ιχθείς και τον 10ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου και λάθη που κάνατε στο παρελθόν, θα σας προβληματίσουν τώρα, όπως και διάφορα άτομα απ’ τον χώρο που περιορίζουν τις δυνατότητες και την εφαρμογή των επαγγελματικών σας σχεδίων. Δοκιμασίες ενδέχεται να υποστείτε και από ηλικιωμένα πρόσωπα ή άτομα που κατέχουν ανώτερη θέση απ’ τη δική σας, που θα αρνηθούν πεισματικά να κατανοήσουν τη στάση σας, παρεξηγώντας την.    
Ο Δίας μέχρι 25 Μάη απ’ τον Ταύρο είναι χείρα βοηθείας σε κάθε πρόβλημα για να το ξεπεράσετε με σχετική άνεση και βοήθεια από εκεί που δεν περιμένατε.
Το πέρασμα του Διός στο Ζώδιο σας στις 26/5 σας φέρνει χαρά και αισιοδοξία ενώ λόγω του ότι είναι Κυβερνήτης του 7ου Ηλιακού σας Οίκου θα αισθανθείτε την πραγματική προσέγγιση συνεργατών και συντρόφου παίζοντας καθοριστικό ρόλο υπέρ σας.
Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος, θα είναι μήνες εξόδων και απρόσμενων δαπανών, που εύκολα μπορεί να δημιουργήσουν άγχος στους περισσότερους του ζωδίου σας και οικονομικές αντιδικίες.  
Το δεύτερο εξάμηνο του 2024, η διάθεσή σας θα βελτιωθεί σημαντικά, δίνοντάς σας ευκαιρίες ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα. Καινούργιες γνωριμίες, καλές σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον και μία αισιόδοξη στάση, καθώς από μόνοι σας θα συνειδητοποιήσετε πως τα περισσότερα προβλήματα ξεπερνιούνται, θα κυριαρχήσουν στο δεύτερο μισό της χρονιάς.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Δυσκολίες και επαγγελματικά προβλήματα, καλείστε να αντιμετωπίσετε σε γενικές γραμμές αυτή τη χρονιά καθώς ο Κρόνος θα βρίσκεται στους Ιχθείς και απαιτείται από εσάς, συνέπεια, προγραμματισμός και υπευθυνότητα. Αν έχουν προκύψει σφάλματα στο παρελθόν, ενδέχεται να αποκαλυφθούν όπως και πιθανές παράνομες κινήσεις σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και φερθείτε υπεύθυνα.
Ο Άρης απ’ τον Καρκίνο 4/9-3/11 ενδέχεται να σας οδηγήσει σε αδικαιολόγητα έξοδα και βεβιασμένες οικονομικές αποφάσεις.  
Γενικά, στον επαγγελματικό τομέα, μην περιμένετε άλματα πριν τις 26 Μάη που ο Δίας θα περάσει στο Ζώδιό σας, αυξάνοντας συναναστροφές, σχέδια και εμπορική δραστηριότητα. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της χρονιάς, προβλέπεται εποικοδομητικό για τους περισσότερους Διδύμους και κάποιοι απ’ αυτούς θα πραγματοποιήσουν επαγγελματικά ταξίδια και επαφές με άτομο του εξωτερικού. Χρησιμοποιείστε τις γνώσεις που αποκομίσατε από σπουδές και σεμινάρια και φροντίστε κάθε σας κίνηση να είναι μετρημένη, χωρίς να υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες της επιχειρήσεώς σας, ούτε και τις δικές σας.
Συγκρατημένα σχέδια και ανάληψη περισσότερων ευθυνών, σας περιμένουν στους 4-5 τελευταίους μήνες αυτής της χρονιάς.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κατά τη διάρκεια του 2024, ο αισθηματικός τομέας θα περάσει από διάφορα στάδια, αντίθετα πολλές φορές μεταξύ τους, κάτι που είναι χαρακτηριστικό της γενικότερης συμπεριφοράς σας. Οι σχέσεις εξομαλύνονται τον πρώτο μήνα του έτους και οι παντρεμένοι του ζωδίου σας θα ζήσουν και πάλι ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό τους όπως και 17/10-11/11 με την Αφροδίτη στον Τοξότη.
Το καλοκαίρι, προβλέπεται ευχάριστο και οι διπλές εμπειρίες φαίνεται πως δεν θα λείψουν απ’ τη ζωή σας, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Φαίνεται πως η διέλευση του Διός από το ζώδιό σας σε συνδυασμό με την Εκλείψη του Σεπτέμβρη θα επηρεάσουν τις προσωπικές σας σχέσεις, αφού με ευκολία θα προσεγγίσετε τους άλλους και θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς, ζεστούς και πρόσχαρους, αλλά με δυσκολία θα περιοριστείτε αισθηματικά με έναν σύντροφο.
Εγκεφαλικές σχέσεις και καινούργιες γνωριμίες, πιθανόν με άτομα μικρότερης ηλικίας μπορεί να προκύψουν στους περισσότερους του ζωδίου σας το τελευταίο τετράμηνο και κάποιες στιγμές θα προσπαθήσουν να εκλογικεύσουν τα συναισθήματά τους και να τα θέσουν σε κάποιον έλεγχο.      

Κώστας Κονδύλης
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990