2024 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Οι διεύρυνση των κοινωνικών και φιλικών σας σχέσεων θα είναι τονισμένη μέχρι τις 25/5ου καθώς η αίσθηση της συντροφικότητας και της συμμετοχής σας σε μια ομάδα με κοινή ιδεολογία και ενδιαφέροντα, θα είναι σημαντική για τους περισσότερους του ζωδίου σας. Ο Δίας από τον Ταύρο και τον 11ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στην κοινωνική άνοδο και στην επέκταση των στόχων σας.
Δυσκολίες θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν και σε θέματα επενδύσεων, κεφαλαίων και κοινής διαχείρισης με το πέρασμα του απόμακρου Πλούτωνα στο Υδροχόο και στο 8ο Ηλιακό σας Σπίτι, ενώ τα οικονομικά του συντρόφου σας θα παρουσιάζουν διακυμάνσεις και αστάθεια. Περιορίστε τα έξοδά σας και τακτοποιήστε τα χρέη σας. Κάποιοι από εσάς, ενδέχεται να αναθεωρήσουν ιδέες ή ακόμη και να υποστούν την απομάκρυνση ενός φιλικού τους προσώπου.
Το 2024, σας δίνει δυνατότητες αναθεώρησης των θέσεων και των στάσεών σας στην εργασία, με σημαντικά οφέλη στο άμεσο μέλλον.
Ελαττώστε κάθε βλαβερή συνήθεια που επιφορτίζει αρνητικά την υγεία σας.  
Το δεύτερο εξάμηνο και συγκεκριμένα από τις 26 Μάη, ο Δίας θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 12ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη, δημιουργώντας καταστάσεις που θα σας φέρουν δυσφορία, αλλά η επίδρασή του, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και να αποτρέψετε τις αντίπαλες κινήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μία γενική ανατροπή, ενδεχομένως να συμβεί στον επαγγελματικό σας χώρο, κλονίζοντας αρκετούς του ζωδίου σας μέχρι να προσαρμοστούν ξανά στα νέα δεδομένα. Ευκαιρίες θα σας δοθούν, το θέμα είναι να μην τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες. 
Η διέλευση του Διός από το ζώδιο του Ταύρου και τον 11ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου μέχρι 25 Μαΐου, θα σας βοηθήσει να συνάψετε συμβόλαια και εταιρικά, βρίσκοντας άτομα που θα βοηθήσουν τους στόχους σας, ενώ παράλληλα αρκετές επαγγελματικές και κοινωνικές διευκολύνσεις θα δεχτείτε το πρώτο κυρίως εξάμηνο.
Από 26/5, που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, θα βοηθήσει τους περισσότερους Καρκίνους στον τομέα της έρευνας, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε, για να συνεχιστεί η ανοδική σας πορεία.
Περιορίστε όσο το δυνατό λιγότερο το άγχος που προέρχεται απ’ τις καθημερινές σας προσπάθειες, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα με εναλλακτικές λύσεις και μην διστάσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές στη διάρθρωση του προσωπικού της επιχειρήσεώς σας.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα είστε και αυτή τη χρονιά συναισθηματικοί και ευαίσθητοι με πολλά σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας. Η επίδραση του Διός μέχρι 25 Μάη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει φιλικούς και ανεξάρτητους, ενώ η συμμετοχή σας στην παρέα θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από δυσχέρειες της καθημερινότητας και περιορισμούς. Ίσως κάποια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε στενότερη.
Οι συναισθηματικές σας διαθέσεις, γενικά το 2024, θα είναι έντονες και δεν αποκλείετε να συνειδητοποιήσετε ακόμη και «ξένες» προς εσάς διαθέσεις και επιθυμίες. Αποφύγετε κάθε κτητικό συναίσθημα που μπορεί εύκολα να δημιουργήσει προβλήματα στο σύντροφό σας και μην σας περάσουν καχύποπτες ιδέες, ιδιαίτερα εάν δεν σας έχει δώσει το δικαίωμα για κάτι αντίστοιχο.
Προσοχή χρειάζεται και στις σεξουαλικές σχέσεις, παίρνοντας τις απαραίτητες προφυλάξεις καθώς οι πιθανότητες για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη θα είναι αυξημένες.  
17 Ιουνίου Ερμής και Αφροδίτη επισκέπτονται το Ζώδιό σας όπου παραμένουν μέχρι 2/7ου ο Ερμής και μέχρι τις 11 του ίδιου μήνα η Αφροδίτη αυξάνοντας την κοινωνικότητά σας, κάνοντάς σας εκφραστικούς αλλά και γοητευτικούς έλκοντας νέες γνωριμίες που υπόσχονται ένα ερωτικό θέρος για εσάς. 
Ίσως 13/10-2/11 και 23/9 με 17/10 καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη θα διελαύνουν το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, δίνοντάς σας πολλές δυνατότητες για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να βρουν ανταπόκριση οι επιθυμίες σας και να γνωρίσετε άτομα που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, ζώντας μαζί τους ευχάριστες στιγμές.

Κώστας Κονδύλης
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990