2024 ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η χρονιά αυτή, εύκολα μπορεί να θεωρηθεί για τους περισσότερους από εσάς σημαντική καθώς τώρα όλα θα ξεκαθαρίσουν και εάν παίξατε ένα καθαρό και τίμιο παιχνίδι στη ζωή σας θα σας βοηθήσει να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Οι φιλοδοξίες σας, θα αναπτυχθούν σχεδιάζοντας τις κινήσεις σας για τους επόμενους στόχους. 
Το 2024, πολλοί Λέοντες θα κληθούν να λάβουν μέρος σε κάτι νέο και εντελώς άγνωστο γι’ αυτούς ως τώρα, με άμεσες συνέπειες στην ουσιαστική αλλαγή του περίγυρου και των συναναστροφών από 21 Γενάρη με τον Πλούτωνα να έχει περάσει το Ζώδιο του Υδροχόου και τον 7ο Ηλιακό σας Οίκο. 
Παραμένοντας ο Ουρανός στον Ταύρο, θα σας γνωρίσει στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο με ασυνήθιστους και εκκεντρικούς ανθρώπους που θα αλλάξουν την πορεία σας. 
Ο Δίας, παραμένοντας στον Ταύρο και στο Μεσουράνημα του Ηλιακού σας Χάρτη μέχρι τις 25 Μάη, θα δώσει επαγγελματική και κοινωνική άνοδο, εξαπλώνοντας τη φήμη σας.
Το πέρασμα του Μεγάλου Ευεργέτη της Αστρολογίας του Δία από 26 στους Διδύμους και στο 11ο Σπίτι του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου φαίνεται να αυξάνεις τις επαφές με φίλους και ομοϊδεάτες ή την επαφή σας σε πολιτιστικούς χώρους διευρύνοντας την κοινωνικοποίησή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το σκηνικό στον επαγγελματικό χώρο, προδιαγράφεται ευνοϊκό για τους περισσότερους Λέοντες αυτή τη χρονιά, αρκεί να προσέξουν συνεργασίες και πελατεία. Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου και τον 10ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου μέχρι 25 Μαΐου, σας δίνει τις δυνατότητες να επεκτείνετε τις επιχειρήσεις σας, με άμεση θετική επίπτωση και στις εισπράξεις σας.
Δυσκολίες και προβλήματα, ενδέχεται να προέρθουν που απαιτούν περισσότερες προσπάθειες για να ξεπεραστούν με τον Άρη στον Ταύρο 9/6-20/7. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, διοικώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους υφισταμένους σας. 
Από 26/5 Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 11ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη, θέλοντας να επεκτείνει τους στόχους σας με τη διεύρυνση παράλληλα, των κοινωνικών και επαγγελματικών σχέσεων. Καλή περίοδος για όσους ανήκουν στον Διοικητικό τομέα ιδρυμάτων, ανωνύμων εταιρειών, σωματείων και πολιτικών κομμάτων. 
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ενδεχομένως να μην σας αφήσουν ήσυχους ούτε από 4/11 και έπειτα, που οι δυνατότητες για την τακτοποίησή τους, ωθούν αρκετούς του Ζωδίου σας σε περισσότερες ώρες απασχόλησης και διαφωνίες με το περιβάλλον, καθώς ο Άρης θα διελαύνει το Ζώδιό σας. Δεν θα πρέπει όμως να είστε βιαστικοί σε οποιαδήποτε ενέργεια και ιδιαίτερα στο σχεδιασμό της πορείας σας.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή τη χρονιά θα απαιτηθεί σύνεση και προσοχή όσον αφορά τις προσωπικές και αισθηματικές σας σχέσεις και πιθανόν να χρειαστεί να τακτοποιήσετε υποθέσεις που αφορούν τη συντροφικότητα ή το γάμο. Προσπαθήστε να καταλάβετε τις απαιτήσεις, τις διαθέσεις και τις ανάγκες του συντρόφου σας.
Βρισκόμενος ο Πλούτωνας στον Υδροχόο από 21 του φετινού Γενάρη μέχρι 1η Σεπτέμβρη και στον 7ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη φαίνεται να διαταράσσει ουσιαστικά της μακρόχρονες των Λεόντων που έχουν γεννηθεί 23, 24, 25 Ιουλίου και να αισθάνονται πως ο σύντροφός τους μεταβάλλει την συμπεριφορά του κλονίζοντας την πορεία του δεσμού τους.
Θετικά μηνύματα θα υπάρξουν το καλοκαίρι και ιδιαίτερα από 11/7ου 4/8ου που η Αφροδίτη θα συντροφεύει με την παρουσία της το Ζώδιό σας, όπως επίσης και με τη διέλευσή της απ’ τον 7ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη και το Ζώδιο του Υδροχόου από 7 Δεκέμβρη. Τις περιόδους αυτές, τα αισθηματικά προβλήματα παραμερίζονται και η γοητεία σας ασκεί έλξη στον περίγυρο.

Κώστας Κονδύλης
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990