2024 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Το έτος αυτό, φαίνεται να είναι δημιουργικό σε θέματα καριέρας αλλά και αισθηματικών καθώς μέχρι 25 Μάη ο Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο, σχηματίζοντας γωνία 120ο με το ζώδιό σας. Η πιθανότητα αλλαγών στα αρχικά σας σχέδια δεν θα πρέπει να σας προβληματίσει καθώς οι κοσμικές επιδράσεις θα εργαστούν προς όφελός σας. Κερδισμένοι, θα είναι αυτοί που θα αντιμετωπίσουν πρώτοι τις ανασφάλειές τους, θα αγαπήσουν πραγματικά τον εαυτό τους, θα ακολουθήσουν τα συναισθήματά τους και θα κρατήσουν μία εξωστρεφή διάθεση, ανταλλάσσοντας ιδέες με τον περίγυρο. Έτσι λοιπόν, θα υπάρξουν αρκετά επιτυχή γεγονότα, που θα σημειοδοτήσουν την περίοδο,  αρκεί να περιορίσετε την έμφυτη απαισιοδοξία σας και να βοηθήσετε την εκδήλωσή τους.
Το πέρασμα του Διός στις 26 Μάη στους Διδύμους φαίνεται να μεγαλώνει το κοινωνικό προφίλ των περισσοτέρων της Ζωδιακής σας Ομάδας.
Είναι καλό να διατηρήσετε μία μυστικότητα όσον αφορά τα σχέδιά σας, μέχρι να υλοποιηθούν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να ξεκόψετε σχέσεις και να κλειστείτε στο καβούκι σας.
Σε επίπεδο υγείας, καλό θα είναι να προσέχετε τη διατροφή σας και να βρείτε τρόπους που θα διοχετεύσουν την ενέργειά σας για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα νευρικής φύσεως και δυσφορίες. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να καταφύγετε από μόνοι σας σε φάρμακα χωρίς την παρότρυνση του ιατρού σας.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Χρησιμοποιείστε τις γνώσεις που αντλήσατε από σπουδές και σεμινάρια και μην διστάσετε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στην εργασία σας, τουλάχιστον σε επίπεδο τεχνολογίας. Οι πιθανότητες να πραγματοποιήσετε τουλάχιστον ένα επαγγελματικό ταξίδι μέχρι τις 25/5 που ο Δίας θα διελαύνει τον Ταύρο, φαίνονται αυξημένες, όπως και η άντληση περισσοτέρων πληροφοριών στην ειδικότητά σας, είτε μέσω σεμιναρίων και διαλέξεων, είτε ακόμη και με την ανταλλαγή πληροφοριών με συναδέλφους.
Η παρουσία του Διός στους Διδύμους και το πέρασμά του απ’ τον 10ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη, από την 26η του Μάη, θα βοηθήσει την επαγγελματική σας εξέλιξη και την κοινωνική σας άνοδο, είτε μέσω προαγωγής και οικονομικής ανόδου, είτε με την αύξηση της πελατείας σας καθώς τώρα θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας. 
Ο μυστηριώδης και απόμακρος Πλούτωνας, θα βρεθεί στον 6ο Οίκο και στο Ζώδιο του Υδροχόου 21/1 - 1/9, δίνοντας ξαφνικές και απροσδιόριστες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο. Εάν έχετε υφιστάμενους, η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε την απομάκρυνσή τους, φαίνεται αυξημένη και αυτό σίγουρα δεν θα βοηθήσει καθόλου την παραγωγικότητά της επιχειρήσεώς σας, αλλά ούτε και την ψυχολογία σας. Η χρησιμοποίηση σύγχρονων μέσων και μεθόδων, θα αποδειχθεί έξυπνη κίνηση για την λύση των καθημερινών προβλημάτων και την αντιμετώπιση των υποχρεώσεών σας. 
Με προσοχή και επιμονή, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που θα εμφανιστούν, που κύριο σκοπό έχουν να πάρετε περισσότερες γνώσεις και να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι θετικές επιδράσεις των πλανητών, αφορούν και τα αισθηματικά σας, αρκεί εσείς να αποβάλλετε τις διάφορες ιδέες σας και να αφήσετε επιθυμίες και πάθη ελεύθερα για να γίνουν κατανοητά.
Όσοι από εσάς, σκέφτονται να παντρευτούν το 2024, δεν θα πρέπει να διστάζουν επειδή η χρονιά είναι δίσεκτη, καθώς ο Δίας απ’ τον 9ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου και το Ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 25 Μάη, ευνοεί την παρουσία σας στα σκαλιά της εκκλησίας. Έτσι λοιπόν, οποιαδήποτε σχέση δημιουργείται τώρα, υπάρχουν αρκετές προϋποθέσεις για να θεωρηθεί επιτυχημένη και ενδιαφέρουσα.
Η Αφροδίτη, διελαύνοντας τον Αιγόκερω από τις 11/11 μέχρι και 7/12, υπόσχεται ευχάριστες και ερωτικές στιγμές στους περισσότερους του ζωδίου σας, όπως επίσης και από τις 11/3 μέχρι 5/4 που θα βρίσκεται στους Ιχθύς.
Η σεξουαλικότητά σας, θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα αυτή την εποχή, αυξάνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό σας, ιδιαίτερα Μάιο αλλά και μέχρι 9/6 που ο Άρης θα φιλοξενείται από το Ζώδιο που Κυβερνά τον Κριό και το 8ο Ηλιακό σας Σπίτι.
Κάποιο ξεκαθάρισμα μακροχρόνιων σχέσεων και προβλήματα γάμου, θα πρέπει να αναμένετε τον 23/3-30/4, που ο Άρης θα φιλοξενείτε απ’ τους Ιχθείς και εκείνη την περίοδο, είναι σχεδόν βέβαιο πως ο σύντροφός σας δεν θα αντέξει τις ιδιοτροπίες σας, ενώ οι δουλειές του θα τον αποκόψουν απ’ τις οικογενειακές υποχρεώσεις.
Προβλήματα ενδέχεται να αντιμετωπίσετε στα μέσα του καλοκαιριού όπου θα πιστέψετε πως δεν γίνονται κατανοητά σας συναισθήματά σας, ή πως κάποιοι τα εκμεταλλεύονται, ενώ σε μεμονωμένες περιπτώσεις, η ανάπτυξη κάποιας εξωσυζυγικής σχέσης, μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη.  

Κώστας Κονδύλης
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990