2024 ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Πολλά πράγματα στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, θα εξελιχθούν ομαλά ιδιαίτερα το πρώτο τρίμηνο έτους. Εδραιώστε καινούργιες συνεργασίες και απαλλαχθείτε από προβλήματα του παρελθόντος.
Η παρουσία του Διός στον 8ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη μέχρι 25 Μάη, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από άχρηστους και περιοριστικούς παράγοντες, ξεφεύγοντας πραγματικά απ’ τα καθιερωμένα και δίνοντάς σας τη δυνατότητα για περαιτέρω ανάπτυξη. Αποφύγετε τις σπατάλες και μην καταφύγετε σε δανεισμούς. Ίσως πολλοί του Ζωδίου σας, να συγκεντρώσουν κεφάλαια, για να ξεκινήσουν κάτι νέο.
Καθώς ο Κρόνος και αυτή τη χρονιά θα βαδίζει στους Ιχθείς, ενδέχεται να απογοητευθείτε από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που καλείστε να αναλάβετε κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο αλλά και του δευτέρου δεκαημέρου.
Αν το επιδιώξετε, από 26 Μαΐου που ο Δίας θα βρίσκεται στο φιλικό Ζώδιο των Διδύμων, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε ταξίδια, να επικοινωνήσετε με άτομα που όλο και κάτι έχουν να σας δώσουν, ενώ γενικότερα θα δεχθείτε την εκτίμηση των άλλων. Το ίδιο διάστημα, οι φιλοσοφικές και θρησκευτικές σας αναζητήσεις θα αφυπνιστούν, κάνοντας επίμονες προσπάθειες να προσεγγίσετε την Αλήθεια και την Γνώση.
Ίσως κάποιες στιγμές του έτους, να δεχθείτε πίεση από οικογενειακά πρόσωπα, αλλά θα υπάρξει η καλή διάθεση να λυθούν τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν στο σπίτι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο περιορισμός των δαπανών και η συγκέντρωση κεφαλαίων, θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο και να απαλλαχθείτε από δεσμεύσεις του παρελθόντος. Οι συνεργασίες, θα στεφθούν με επιτυχία μέχρι 25/5 που ο Δίας θα διελαύνει τον Ταύρο.
Τον Μάρτιο αλλά και τον Απρίλιο, εδραιώστε καινούργιες τεχνικές στην ενασχόλησή σας και ανανεώστε τον εξοπλισμό, ακόμη και αν χρειαστεί να ξοδέψετε περισσότερα απ’ ότι υπολογίζατε αρχικά.
Η διέλευση του Κρόνου από τους Ιχθείς και τον 6ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη, σας φέρνει δυσβάσταχτες εργασιακές υποχρεώσεις που καλείστε να φέρετε εις πέρας και προβλήματα και την έλλειψη βοήθειας από υφιστάμενα πρόσωπα.
Γενικά, από 26 Μάη που ο Δίας θα φιλοξενείτε απ’ τους Διδύμους, θα αυξήσετε την θεωρητική σας κατάρτιση είτε μέσω σεμιναρίων είτε μέσω συμβουλών από συνεργάτες, ενώ αρκετοί του Ζωδίου σας θα πραγματοποιήσουν επαγγελματικά ταξίδια, θέλοντας να εισβάλλουν και σε άλλες αγορές. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα και φροντίστε κάθε σας κίνηση να είναι νομότυπη, προσέχοντας και τη σχέση σας με την αρμόδια φορολογική υπηρεσία. Είναι μια καλή περίοδος για τη λύση δικαστικών υποθέσεων, ή την ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών σας. 
Οι τελευταίοι δύο μήνες, αυξάνουν την απόδοσή σας, αλλά δημιουργούν προβλήματα συνεργασιών.   
  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο και φέτος στην αισθηματική σας ζωή, τόσο σε ψυχικό όσο και σε φυσικό επίπεδο, αλλά θα έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα μέσα από ένα ροζ χρωματισμένο πρίσμα, εξιδανικεύοντας εύκολα τους άλλους. 
Η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη και διάφορα γεγονότα που θα συμβούν απροσδόκητα φαίνεται πως θα αναστατώσουν αυτό που όλοι ονομάζουμε συναίσθημα. Απομακρύνετε κάθε σας προσωπική απαγόρευση και μην περιορίζετε το σύντροφό σας.
Την Άνοιξη, ενδέχεται να καταληφθείτε από φοβίες που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σας με τους άλλους, ιδιαίτερα εάν εκδηλώσετε κτητικές διαθέσεις.
Ο περιοριστικός Κρόνος που θα διελαύνει το Ζώδιο των Ιχθείων και τον 6ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, ενδέχεται να δημιουργήσει «κοιλιά» στη σεξουαλική σας διάθεση εξαιτίας καθημερινού φόρτου και κόπωσης.
Η παρουσία του Πλούτων στο Υδροχόο 21/1-1/9 μετασχηματίζει τον ερωτισμό των Ζυγών που γεννήθηκαν τις πρώτες δύο μέρες κάνοντάς τους ακραίους αναζητώντας πάθος και ένταση στα αισθηματικά τους ή τίποτα καθώς αν δεν παθιαστούν θα είναι αδιάφοροι.

Κώστας Κονδύλης
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990