2024 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Στηριγμένοι σε συνειδητοποιήσεις αλλά και ευκαιρίες που έλαβαν χώρα το περασμένο καλοκαίρι, ακολουθείτε ήδη τον δικό σας δρόμο που κατευθύνεται μπροστά. Διαβάζοντας αυτές τις πρώτες αράδες ίσως θεωρείτε πως παρουσιάζουν μια εικόνα ωραιοποιημένη. Πράγματι, παράλληλα με τα θετικά υπάρχουν και τα προβλήματα. Ιδιαίτερα στον τομέα της οικογένειας και γενικά του στενού σας περιβάλλοντος αντιμετωπίζετε ιδιόρρυθμες καταστάσεις, δεσμεύσεις και αναποδιές που σας ρίχνουν την ψυχολογία, πάνω που είστε έτοιμοι να πετάξετε ψηλά…Η χρονιά αυτή, θα αποδειχθεί ωφέλιμη για την ψυχική, συναισθηματική και πνευματική σας ανανέωση ενώ θα ανοιχτούν καλύτεροι δρόμοι για το μέλλον σας, σε όλα τα επίπεδα.
Η παρουσία του Διός απ’ τον Ταύρο και τον 7ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη μέχρι και τις 25 Μάη θα σας βοηθήσει να εμπιστευθείτε το χρόνο που θα δουλεύει για εσάς τώρα, ενώ κάθε είδους σχέση, επαγγελματική ή συναισθηματική θα ευνοηθεί, αρκεί να αποφευχθεί από μέρους σας η υπερβολική ανάλυση των καταστάσεων εάν δεν θέλετε να χάσετε ευκαιρίες.  
Όσα έχετε διδαχθεί από τις εμπειρίες σας των τελευταίων ετών έχουν επηρεάσει την ψυχοσύνθεσή σας καταλυτικά. Η νοοτροπία σας έχει αλλάξει, όπως και ένα μέρος από το σύστημα αξιών στο οποίο πιστεύετε με προσήλωση. Μια σειρά από συμπτώσεις θα σας οδηγήσουν πιο κοντά σ’ αυτή την καινούργια συνειδητότητα, ιδιαίτερα στην διάρκεια του Μαρτίου και του Απριλίου όπως και στα τέλη του 2024.
Στον οικονομικό τομέα, θα διαπιστώσετε πως υπάρχει εύνοια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις οικονομικές σας δυνατότητες.
Ίσως κάποιες στιγμές του έτους, να δεχθείτε πίεση από οικογενειακά πρόσωπα, αλλά θα υπάρξει η καλή διάθεση να λυθούν τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν στο σπίτι. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το 2024, με λίγες προσπάθειες από μέρους σας, θα μπορεί να χαρακτηριστεί δημιουργική περίοδος και ιδιαίτερα από 26 Μάη που ο Δίας θα περάσει στους Διδύμους. Καλό όμως, θα είναι να είστε προσεχτικοί στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συμφωνίες, καθώς ο Κρόνος απ’ τους Ιχθείς και τον 5ο Ηλιακό σας Οίκο συνεχίζει να δοκιμάζει κάθε επιχειρησιακή σας δράση και να μην την “περιτυλίγει” από εύνοια αλλά από καταστάσεις που για να ξεπεραστούν απαιτούν από εσάς συνειδητές προσπάθειες.
Ο Μάιος, φαίνεται να φέρνει στο προσκήνιο πλήθος προβλημάτων και δυσκολίες στις συνεργασίες σας, παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειές σας, αλλά το δεύτερο εξάμηνο, ανοίγονται νέοι ορίζοντες και θα διαπιστώσετε κέρδη μέσω τρίτων και συνεργασιών με τη βοήθεια του Διός απ’ τους Διδύμους και τον 8ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη. Κάποιοι από εσάς, ενδέχεται να βοηθηθούν οικονομικά από τον σύντροφό τους, αντιμετωπίζοντας έτσι με άνεση τα έξοδα της επιχείρησής τους. Δείξτε προσοχή στις νομικές διευθετήσεις και φροντίστε κάθε σας πώληση να συνοδεύεται απ’ τα αντίστοιχα φορολογικά στοιχεία.
Το τελευταίο δίμηνα του 2024 που ο Άρης θα διελαύνει το Λέοντα αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με προϊσταμένους ή εργοδότες σας και μην αναλαμβάνετε υποθέσεις που δεν σας έχουν αναθέσει.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το έτος αυτό, σε γενικές γραμμές κυριαρχείται από το στοιχείο των δυσαρμονικών αισθηματικών σχέσεων και την εξέτασή τους, λόγω της διέλευσης του Κρόνου από τους Ιχθείς και να αναζητάτε σταθερότητα και σιγουριά που εάν πιστέψετε πως δεν θα την βρείτε δεν θα σας συγκινούν τα εφήμερα φλερτ.
Ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι 25/5ου σας δίνει τις δυνατότητες να συνάψετε καινούργιες, ή ακόμα και να νομιμοποιήσετε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις.
Ο Μάρτιος, από τις12 εύκολα μπορεί να θεωρηθεί ένας ευνοϊκός μήνας για τα αισθηματικά σας με τη διέλευση της Αφροδίτης από τους Ιχθύς, καθώς οι πιθανότητες για την ανάπτυξη ενός δεσμούς, θα είναι αυξημένες όπως και οι πρώτες τέσσερις μέρες του Απρίλη μέχρι η Αφροδίτη να ολοκληρώσει τη διέλευσή της απ’ το δωδέκατο Ζώδιο.
Το δεύτερο εξάμηνο, ο Δίας θα βρίσκεται στους Διδύμους και στον 8ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, αυξάνοντας κατακόρυφα τη σεξουαλική διάθεση και τα πάθη σας, που με τη σειρά τους θα σας οδηγήσουν σε μια συναισθηματική ανανέωση.

Κώστας Κονδύλης
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990