2024 ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Και αυτή η χρονιά, μέσω των δυσκολιών που θα προκύψουν θα συμβάλει, σταδιακά, σε μια ολοκληρωτική στροφή της ύπαρξής σας και σε γενική αναθεώρηση των αρχών σας. Η γοητεία, ο δυναμισμός και η μαγνητική σας επίδραση, θα ασκηθούν έντονα στον περίγυρο, περνώντας εύκολα τις απόψεις σας και πείθοντας με χαρακτηριστική άνεση. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας σε περίπτωση που η λογική, δεν σας βοηθά στην επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων.
Τώρα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην έρευνα και ιδιαίτερα οι σύγχρονες επιστήμες θα σας γοητεύσουν. Νέοι τρόποι επικοινωνίας και προτίμηση σε γρηγορότερα μέσα μεταφοράς, θα έχουν οι περισσότεροι Τοξότες, θέλοντας να πιάσουν κάποιες άλλες συχνότητες και κανάλια του χωροχρόνου, καθώς θα συνειδητοποιήσουν εύκολα την αλλαγή των Εποχών 
Ίσως θα πρέπει να αναμένετε αυτή τη χρονιά, την απομάκρυνση ενός οικείου σας προσώπου και δυσκολίες στις οικογενειακές σας σχέσεις όπως και στον τρόπο προσέγγισης της καθημερινότητας. Ο Δίας απ’ τον Ταύρο μέχρι τις 25/5 βελτιώνεις τις συνθήκες τις καθημερινότητας σας αλλά θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την δίαιτά σας.
Η παρουσία του ανατρεπτικού Πλούτωνα στον Υδροχόο 21 Γενάρη με 1η του φετινού Σεπτέμβρη φαίνεται να φέρνει καταλυτικές αλλαγές στη σκέψη, στην έκφραση και στο στενό περίγυρο των γεννημένων τις πρώτες μέρες του Ζωδίου σας.
Συνεχίζοντας ο Κρόνος την πορεία του απ’ τους Ιχθείς επηρεάζει τους Τοξότες του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου με οικογενειακά θέματα ή υποχρεώσεις για την ακίνητη περιουσίας τους.
Το πέρασμα του Κυβερνήτη σας του Δία στους Διδύμους από 26/5 εγκαινιάζει μία περίοδο εύνοιας στις προσωπικές σχέσεις αλλά και τα συμβόλαια και συμβάσεις που θα συνάψετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι αυξημένες ευθύνες και οι υποχρεώσεις του Κρόνου από το ζώδιο των Ιχθείων μπορεί να σας φέρνουν κόπωση και να αισθάνεστε πως κρίνεται η επαγγελματική σας θέση και ταυτότητα -κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο αλλά και τρίτο δεκαήμερο,  αλλά φερθείτε υπεύθυνα και υπομονετικά όλα θα ξεπεραστούν.
Η διέλευση του Διός απ’ τον Ταύρο μέχρι τις 25/5 βοηθά την καθημερινότητα και τις εργασιακές υποθέσεις να διεκπεραιωθούν ενώ σας φέρνει και πολύτιμους βοηθούς και υφισταμένους στον εργασιακό σας χώρο. Το πέρασμα το Δία απ’ τον Ταύρο και το 6ο Σπίτι του Ηλιακού σας Χάρτη δίνει χείρα βοηθείας σε όσους εργάζονται στο εξωτερικό.
Ανανεώστε τον εξοπλισμό της επιχειρήσεώς σας με νέα μέσα και οργανώστε το γραφείο σας με σύγχρονες συσκευές.
Πιθανόν να υπάρξουν συγκρούσεις με συνεργάτες και συναδέλφους από 21/7 μέχρι και 4/9 που ο Άρης θα φιλοξενείτε απ’ τους Διδύμους.
Το δεύτερο εξάμηνο, ευνοεί κάθε είδους συνεργασία και συνεταιρισμό, καθώς ο Δίας θα βρίσκεται στους Διδύμους, και θα αισθανθείτε την βοήθεια των άλλων. 
Οι πιθανότητες για ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι από τον Αύγουστο μέχρι και τις πρώτες δεκαπέντε μέρες του Σεπτέμβρη είναι αυξημένες.
Τον Οκτώβρη και Νοέμβρη, διοικείστε υπεύθυνα και μην μεταφέρετε τις ευθύνες στους υφισταμένους. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορεί τα προβλήματα τις καθημερινότητας να σας κουράσουν αυτή τη χρονιά και να απορροφήσουν το ενδιαφέρον σας, αλλά δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους τα αισθηματικά σας.
Η διέλευση του Πλούτωνα από το Ζώδιο του Υδροχόου και τον 3ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη 21/1-1/9 μεταβάλλει τον τρόπο επικοινωνίας και σκέψης των γεννημένων των τριών πρώτων ημερών κάνοντας τους γοητευτικούς, μαγνητίζοντας συντρόφους και εραστές. 
Ευχάριστες αποδεικνύονται οι πρώτες είκοσι μέρες καθώς το Ζώδιό σας θα φιλοξενεί την Αφροδίτη και εσείς θα θελήσετε, με αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση να εντυπωσιάσετε τον περίγυρο.
Τον Μάιο όπως και τις πρώτες οκτώ μέρες Ιουνίου, αναζητάτε τις έντονες συγκινήσεις με τον Άρη στον Κριό. Οι παρορμητικές σχέσεις τις εποχής, μπορεί να μην έχουν διάρκεια, αλλά έχουν να σας δώσουν εμπειρίες, ενώ παράλληλα θα αφυπνίσουν υπερβολικά τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.
21/7-4/9, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας που θα ενεργοποιήσει ο Άρης απ’ τους Διδύμους.
Από 26 Μάη, προβλέπεται να υπάρξει βελτίωση στον αισθηματικό τομέα καθώς ο Δίας θα βρίσκεται στον 7ο Ηλιακό σας Οίκο και στο Ζώδιο των Διδύμων και η νομιμοποίηση μιας σχέσης, είναι πολύ πιθανή.

Κώστας Κονδύλης
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990