2024 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Είναι πολύ πιθανό το 2024, να έρθουν αντιμέτωποι με άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους καθώς και το υποσυνείδητο τους αρκετοί Αιγόκεροι. Οι περισσότεροι, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα είναι απασχολημένοι με κρυφές έννοιες και ενδέχεται να ζήσουν και κάποιες δοκιμασίες που θα τους κάνουν να απομονωθούν απ’ το περιβάλλον τους.
Η παρουσία του Διός μέχρι και 25 Μαΐου, δίνει δυνατότητες για διασκέδαση και ψυχαγωγία, αλλά ο Κρόνος ο κυβερνήτης του Ζωδίου σας απ’ τους Ιχθείς περιορίζει στο ελάχιστο επικοινωνιακά τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο του Ζωδίου.
Το πέρασμα του Διός στον Ταύρο στις 26 Μάη και στον 5ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου βελτιώνει σημαντικά τη διάθεσή σας, σας κάνει αισιόδοξους και χαρωπούς στα μέτρα του δυνατού για έναν/μία Αιγόκερω ενώ κάποιοι θα δουν την τύχη με το μέρος τους.
Η παρουσία του ανατρεπτικού και απόμακρου Πλούτωνα στον Υδροχόο από 21/1 – 1/9 φέρνει στυς γεννημένους των πρώτων τριών ημερών συναίσθημα φόβου στον οικονομικό τους χειρισμό περιορίζοντας δαπάνες και έξοδα της καθημερινότητάς τους. 
Τέλος, δυσβάσταχτες υποχρεώσεις, είναι πιθανό να προκύψουν στην εργασία το Φθινόπορω που απαιτούν να εντείνετε τις προσπάθειές σας, όπως επίσης και προβλήματα υγείας. 
   
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στον επαγγελματικό τομέα, προβλέπονται ευχάριστες εξελίξεις κυρίως από 26/5ου και έπειτα που ο Δίας θα φιλοξενείτε από το Ζώδιο των Διδύμων και τον 6ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη, κάνοντάς σας δραστήριους. Οι επιτυχίες θα διαδεχτούν η μία την άλλη με αναμενόμενο αποτέλεσμά τους την προαγωγή σας ενώ ευνοούνται και όσοι αναζητούν μια νέα εργασία.
Ο Κρόνος από τον 3ο Ηλιακό σας Οίκο και τους Ιχθείς, δεν αφήνει περιθώρια για λάθη και επιπολαιότητες στις επιχειρήσεις, ούτε και για οικονομικά ρίσκα, αλλά θα αντέξουν τα μακροχρόνια σχέδια και οι υπεύθυνοι επιχειρηματίες.  
Από 21/7 μέχρι και 4/9 που ο παρορμητικός Άρης θα βρίσκεται στους Δίδυμους, πολλοί από εσάς θα εργαστούν ακατάπαυστα θέλοντας να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να δώσουν λύση στα καθημερινά ζητήματα, αλλά γρήγορα θα διαπιστώσουν πως είναι δύσκολο να συντονίσουν τις προσπάθειές τους με τους άλλους.
Τον Σεπτέμβριο, ο Κρόνος θα επισκεφτεί το ζώδιο των Διδύμων δυσκολεύοντας για λίγο τα πράγματα, φορτώνοντάς σας στρες και κατάπτωση.
Μεταξύ 14 Ιανουαρίου με 4/2ου που το Ζώδιό σας θα φιλοξενήσει τον Ερμή, βοηθώντας σας να πάρετε αποφάσεις και να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καθώς φαίνεται, στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, δεν θα είστε ικανοποιημένοι απ’ την αισθηματική σας ζωή και είναι πολύ φυσικό να νοιώσετε μοναξιά και πλήξη. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο περιοριστικός Κρόνος από το ζώδιο των Ιχθείων, θα περιορίσει επικοινωνίες και συναντήσεις φέρνοντας ως αντίκτυπο αρνητικές επιπτώσεις και στην αισθηματική σας ζωή.
Ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι 25/5, θα φέρει στο φως συναισθήματα και συγκινήσεις, χρωματίζοντας έτσι τη ζωή σας. Η πιθανότητα της αναχώρησης ενός δεσμού, φαίνεται επίσης αυξημένη, όπως και η ανάπτυξη μιας αισθηματικής σχέσης με άτομο αλλοδαπό ή αλλόθρησκο.
Από 23/1 μέχρι και 16/2 όπως και 11 Νοέμβρη με 7/12ου που η Αφροδίτη θα φιλοξενείτε από το Ζώδιό σας, η εξωτερική σας εμφάνιση θα εντυπωσιάσει τον περίγυρο με τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα.
Το Φθινόπωρο αλλά και τον Χειμώνα δεν θα σας λείψουν οι γνωριμίες καινούργιων προσώπων που θα έλκουν το ενδιαφέρον σας, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια μετακινήσεων.
Το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου και το πρώτο του Ιουλίου που η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον Καρκίνο, ζήστε αξέχαστες στιγμές με το σύντροφο και αφήστε τον να εξωτερικεύσει τις επιθυμίες του.
Ο Αύγουστος, προσφέρετε για διακοπές και φυγή απ’ τα καθιερωμένα, βοηθώντας έτσι, να ζήσετε ευχάριστα με τον άνθρωπό σας.
Προβλήματα αισθηματικής φύσεως και δραματοποίησης των γεγονότων από μέρους σας, φαίνεται να δημιουργούνται από τις 19/10 μέχρι 12/11 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Τοξότη.

Κώστας Κονδύλης
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990