2024 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η γενικές προβλέψεις για το 2024, χαρακτηρίζονται απ’ την αστάθεια που θα προκληθεί στο περιβάλλον σας από εσάς τους ίδιους, θέλοντας να ανατρέψετε τα πάντα και τους πάντες. 
Ο Δίας μέχρι 25/5 απ’ το Ζώδιο του Ταύρου και τον 4ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου βελτιώνει τις σχέσεις σας με τα πρόσωπα που συγκατοικούν μαζί σας όπως και τους χώρους διαβίωσή σας ενώ σε κάποιους από εσάς θα δώσει προοπτικές βελτίωσης του σπιτιού τους ή γενικότερα της περιουσιακής τους κατάστασης.
Ο  Πλούτωνας από το Ζώδιο σας 21 Ιανουαρίου με 1 Σεπτέμβρη θα χαρίσει στους περισσότερους από εσάς έναν μυστηριώδη μαγνητισμό ενώ θα τους ποιο ερευνητικούς αλλά και ποιο απόμακρους.
Από 26 Μάη ο Δίας θα φιλοξενείτε απ’ τον 5ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη και το φιλικό προς εσάς Ζώδιο των Διδύμων και προβλέπεται μία δημιουργική περίοδος τόσο για επαγγελματικά όσο και για αισθηματικά ζητήματα. Η αισιοδοξία, θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας και η τύχη θα βρίσκεται στο πλευρό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ενδέχεται να προκύψουν αρκετές ανακατατάξεις και στον επαγγελματικό τομέα, ενώ κάθε καινούργια ιδέα ή μέθοδος εφαρμόσιμη στην επιχείρησή σας θα έλξει το ενδιαφέρον σας. 
Οι πρώτες μέρες του Μαΐου προβλέπονται δύσκολες, καθώς τα οικογενειακά ζητήματα θα σας επηρεάσουν τόσο, εκνευρίζοντάς σας, αλλά οι αλλαγές που προκύπτουν, θα πρέπει να σας βρουν έτοιμους. 
Από 5/9-4/11, φαίνεται πως θα εντείνετε τις προσπάθειές σας και είναι πιθανό να εκνευριστείτε με τους υφισταμένους σας που δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν το ρυθμό σας καθώς ο Άρης θα διελαύνει το Ζώδιο του Καρκίνου και το 6ο Ηλιακό σας Σπίτι.
Με τον Δία στους Διδύμους από τις 26 Μαΐου θα είστε δημιουργικότεροι κάτι που θα φανεί στον επαγγελματικό τομέα και θα υπάρξουν επιτυχίες ειδικά με όσους από εσάς ασχολούνται με την παιδεία, τα καλλιτεχνικά, τον αθλητισμό ή ασχολούνται με χρηματιστηριακές δραστηριότητες.
Από 4 Νοέμβρη και έπειτα που ο Άρης θα κινείται στο Λέοντα αποφύγετε αντιπαραθέσεις για αναίτιους λόγους που μπορεί να θίξουν συνεργασίες κυρίως οι γεννημένη στη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου του Υδροχόου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αναζητάτε μεγαλύτερη ελευθερία στις σχέσεις το 2024, θέλοντας ο ανεξάρτητος χαρακτήρας σας να μην περιοριστεί από άτομα και καταστάσεις και πυροδοτείτε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας.
Από 16 Φεβρουαρίου μέχρι τις 11 Μάρτη, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζώδιό σας κάνοντάς σας αρκετά φιλικούς και αρεστούς, ενώ οι αλλαγές που θα κάνετε στην εξωτερική εμφάνιση και στο ντύσιμο θα γοητεύσουν το αντίθετο φύλο. 
Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας από 26/5 που ο Δίας θα φιλοξενείτε από το φιλικό σας Ζώδιο των Διδύμων και ζήστε αξέχαστες στιγμές και αισθηματικές επιτυχίες.
Δύσκολος διάστημα προβλέπεται από 4 Νοέμβρη για τον έγγαμο βίο των Υδροχόων του πρώτου δεκαημέρου καθώς ο Άρης θα κινείται στο Λέοντα κάνοντας τον σύντροφό τους επιθετικό χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Κώστας Κονδύλης
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990