2024 ΙΧΘΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Έμφαση θα δοθεί αυτή τη χρονιά στον περίγυρο και στην επικοινωνία σας μ’ αυτόν και ιδιαίτερα σε συγγενικά πρόσωπα. 
Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε απρόσμενες δυσχέρειες και θα πρέπει να αγωνιστείτε κατά των ατόμων που σας υποτιμούν. Οι πιθανότητες να απομακρυνθεί ένα φιλικό σας πρόσωπο, φαίνονται αυξημένες, όπως και η διάλυση μιας μακρόχρονης φιλίας. Η χρονιά αυτή, ευνοεί κάθε σας δραστηριότητα που μπορεί να αγγίξει τον ψυχικό ή τον πνευματικό σας κόσμο.
23 Μάρτη με 30 Απρίλη που ο Άρης θα βρίσκεται στο Ζώδιό σας, έχετε αρκετή όρεξη και ενέργεια και φέρνετε “τα πάνω κάτω” για να πετύχετε τους σκοπούς σας.
Και αυτή η χρονιά ο Κρόνος θα είναι στο Ζώδιο σας θέλοντας να σας ωριμάσει με τις δυσκολίες και τα μικροπροβλήματα που θα προκύψουν. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα και διώξτε απ’ τη σκέψη σας κάθε δυσάρεστη ιδέα.
Από 26/5 ο Δίας θα βρίσκεται στο Ζώδιο των Διδύμων και μέσα από τον 4ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου υπάρχουν αρκετά καλές προοπτικές για να θέσετε καινούργια στηρίγματα στη ζωή σας, όπως επίσης και για να επιτύχετε μία καλύτερη οικογενειακή ατμόσφαιρα.
Η παρουσία του Πλούτωνα στο Υδροχόο 21/1-1/9 τα αποθέματα των Ιχθείων που γεννήθηκαν 19-21/2 του υποσυνείδητου τους ενεργοποιούνται και πάλι, προκειμένου να εξαγνιστούν και ν' αναγεννηθούν. Πολλά πράγματα του παρελθόντος αναθεωρούνται και αναγεννιούνται, με την επίδραση αυτής της διέλευσης και κυρίως οι συνήθειες που μεταβάλλονται εύκολα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η χρονιά αυτή, φέρνει ανακατατάξεις στο επαγγελματικό στερέωμα, που θα αποδειχθούν θετικές για τους περισσότερους του ζωδίου σας. Ο τομέας της έρευνας και της ανακάλυψης, θα έλξει το ενδιαφέρον σας κυρίως μεταξύ 21/-1/9 με τον Πλούτωνα να διελαύνει τις πρώτες δύο μοίρες του Υδροχόου.
Η διέλευση του Κρόνου από το Ζώδιο σας και το ‘24 θα βοηθήσει όσους σκοπεύουν να πάρουν μακροπρόθεσμες αποφάσεις, μέσα από κάποιες αντιξοότητες που θα εμφανιστούν οι οποίες χρειάζονται υπομονή και σταθερότητα. 
Η περίφημη διαίσθησή σας, εξακολουθεί να αποτελεί αλάνθαστο κριτήριο, για την εξασφάλιση της ορθότητας των κινήσεών σας. 
Η καλλιτεχνική σας έκφραση γίνεται όλο και πιο χειροπιαστή, πιο εφηρμοσμένη, βοηθώντας σας να βιοποριστείτε μέσα από το ταλέντο σας …Παρά να αναλώνεστε σε άχαρες δραστηριότητες, απλά και μόνο για να εξασφαλίσετε τα προς το ζην.
Μέχρι 25 Μάη που ο συγκυβερνήτης του Ζωδίου σας ο Δίας θα διελαύνει τον Ταύρο, θα ευνοήσει κάθε εμπορική δραστηριότητα, όπως επίσης και την συμμετοχή σας σε διαλέξεις, σεμινάρια και παρουσιάσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα είστε περισσότερο διστακτικοί και αρκετές στιγμές θα θελήσετε να απομονωθείτε στους δικούς σας χώρους για να ανακαλύψετε τις πραγματικές σας ανάγκες, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις επαφές σας με τους άλλους καθώς ο Κρόνος συντροφεύει και αυτή τη χρονιά το Ζώδιό σας. Αυτό σίγουρα δεν θα έχει θετικό αντίκτυπο στα αισθηματικά σας.
Σοβαροί και υπεύθυνοι σε κάθε υποχρέωση σας απέναντι στον άνθρωπό σας θα είστε αυτή τη χρονιά, αλλά και αρκετά καταθλιπτικοί, επηρεάζοντας τον αρνητικά.
Η διέλευση του Διός στον Ταύρο και η παραμονή του στον 3ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη έως και 25 του φετινού μας Μάη, θα φέρει εύνοια και στον τομέα των αισθηματικών σας, καθώς τώρα θα εξωτερικεύσετε συναισθήματα και επιθυμίες που θα γίνουν εύκολα αποδεκτά απ’ τον περίγυρο.
Από τις 12/3 μέχρι και 5/4 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζώδιό σας κάνοντας  ευχάριστη την συμπεριφορά σας και εσάς κοινωνικούς και γοητευτικούς.
Επίσης, καλή περίοδος για τα αισθηματικά, είναι από 17/6 μέχρι και 11/7 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 5ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου και στον Καρκίνο. Οι αδέσμευτοι του Ζωδίου σας, έχουν πολλές πιθανότητες για να συνάψουν μια σχέση κατά τη διάρκεια των διακοπών και όλοι σας γενικά θα αισθανθείτε τους χτύπους της καρδιάς σας.

Κώστας Κονδύλης
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990