Ερωτικά Ταρώ 23/11/2023


Για Πέμπτη 23/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Ο σύντροφος,σας βρίσκει ιδιαίτερα γοητευτικούς, εκμεταλλευτείτε το και αφήστε τον να σας πλησιάσει ακόμα περισσότερο. Τονίστε τα θετικά σας σημεία!

ΤΑΥΡΟΣ
Ιδανική μέρα για να δώσετε ένα πάρτι για φίλους μαζί με τον αγαπημένο σας. Αναδείξτε τον καλύτερο εαυτό σας, ανανεώστε τον έρωτά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν καταπληκτικές ευκαιρίες να γνωρίσουν τον άνθρωπο που τους ταιριάζει. Κινηθείτε σε φιλικούς χώρους, βγείτε έξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην προκαλείτε τη ζήλια του συντρόφου σας. Το αποτέλεσμα θα είναι εις βάρος σας και δεν υπάρχει λόγος αφού το ταίρι σας είναι τρελό μαζί σας.

ΛΕΩΝ
Μια θαυμάσια ημέρα ξημέρωσε για εσάς! Φαίνεται πως η σχέση σας έχει αρχίσει να ανανεώνεται και τα μηνύματα που θα πάρετε θα είναι σαφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και τολμήστε να παραδεχτείτε τα λάθη σας. Ο ταίρι σας είναι έτοιμο να δώσει τη συγγνώμη του.

ΖΥΓΟΣ
Μελαγχολικοί είστε σήμερα! Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να περάσουν στην αισθηματική σας ζωή. Ο σύντροφος, σας νοιάζεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέματα που αφορούν κοινά οικονομικά με το σύντροφό σας και ίσως εκκρεμότητες σχετικά με κάποιο ακίνητο θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα και απ’ την πλευρά του ερωτικού σας συντρόφου. Η μόνη σωστή άποψη δεν είναι η δική σας. Καταλάβετέ το. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία λαμπερή ημέρα! Η ερωτική σας ακτινοβολία βρίσκεται στα ύψη. Τολμήστε να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην μεταδίδετε την κακόκεφη διάθεσή σας στον σύντροφο. Αντιμετωπίστε την σας κάτι παροδικό και αφήστε περιθώρια να σας ανυψώσουν το ηθικό. 

ΙΧΘΕΙΣ
Ίσως μελαγχολήσετε αγγίζοντας τραύματα του ερωτικού παρελθόντος. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τις συγκρίσεις. Το παρόν είναι εδώ και σας καλεί!

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990