Αφιέρωμα στον Τοξότη


22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990

Στοιχείο  :  Φωτιά   
Φύση : Αρσενική         
Ιδιότητα  :  Μεταβλητή
Κυβερνήτης:   Δίας
Σε έξαρση   :  Ν. Δεσμός
Σε αδυναμία : Ερμής    
Σε πτώση :  Β. Δεσμός
Πλανήτης κυρίαρχος ανά δεκαήμερο - δεκανό:   
22/11-1/12 : Δίας
1/12-11/12: Άρης
12/12-21/12 : Ήλιος


Από 22/11/2023 16:02 μέχρι τις 22/12/2023 05:28 π.μ. θα βρισκόμαστε στο Ζώδιο του Τοξότη. 
Αναδυόμενος μετά το πέρασμά του απ’ τον Σκορπιό, δια πυρός και σιδήρου, μέσα από το ψυχικό χάος και την ένταση που πρεσβεύει η απόλυτη Αλήθεια του Σκορπιού, ο Ήλιος - με τη δόξα του Νικητή – περνά στο επόμενο Ζώδιο τον Τοξότη, έχοντας χιλιάδες μεταφυσικές πληγές στην οντότητά του και αμέτρητες εμπειρίες – βιώματα που θέλει να τα μεταδώσει ως γνώσεις του και μία βαθύτερη φιλοσοφία
Ο Τοξότης είναι το Ζώδιο όπου ανοίγεται τόσο στον Φυσικό όσο και στον Πνευματικό Κόσμο, ενώ είναι ελεύθερος και συνεχώς αναπτύσσεται και επεκτείνει τον εαυτό, μέσα από την κίνηση, τη γνώση, το ταξίδι, την εμπειρία του νέου του καινούργιου. Ο Τοξότης φαίνεται μέσα από βιωματικές εμπειρίες να εσωτερικεύει πολιτισμούς, γνώση, αλλά και κουλτούρες, πεποιθήσεις, συνήθειες, θρησκείες και μία πλατιά φιλοσοφία. Ο κύριος σκοπός του είναι η απόδειξη πως τα πάντα έχουν μια κοινή Βάση. 
Η ελευθερία του ταυτίζεται με την κατακτήσει την υψηλής στάθμης Γνώση και της μετάδοσή της όπως το βέλος του όπου διαπερνά όρια και τυχόν εμπόδια. 
Η πολύπλευρη ευφυΐα του, διοχετεύεται στην ακαδημαϊκή παιδεία και στην πολύπλευρη μόρφωση. 
Η φύση του χαρακτήρα του τον οδηγεί σε μία συνεχόμενη δράση και περιπέτεια και επικοινωνία και πολλούς ανθρώπους, επαφή με την ίδια τη φύση και τις Ενέργειες – Δυνάμεις της και την αίσθηση πως αποτελεί μέρος της ίδιας της φύσης. 
Ο Τοξότης έχει άνεση και σιγουριά στις κινήσεις και τον τρόπο που φέρεται, αλλά γίνεται επιρρεπής στην κολακεία, ή γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από επιτήδειους και τυχοδιώκτες. 
Ανεξαρτήτου εμφάνισης λάμπει από αυτοπεποίθηση και συναίσθηση των απώτερων στόχων του. Γνωρίζει από μικρός το δρόμο που του ταιριάζει να ακολουθήσει. Ταυτόχρονα, επιλέγει να αφεθεί στην περιπέτεια της αναζήτησης, στις ικανοποιήσεις και τις απολαύσεις της ζωής, έως ότου ωριμάσει.
Ο Τοξότης είναι «πολίτης του κόσμου», που κατανοεί τις αγωνίες και τα κίνητρα του μέσου ανθρώπου - γνωρίζοντας τις δυνάμεις που σημειοδοτούν τις πράξεις τους ... Καλές ή κακές. Γι αυτό και θεωρείται ως ο πιο αξιόπιστος Δικαστής. Ένας διανοητής που ξέρει να απονέμει δικαιοσύνη.
Όταν η ζωή φέρει πολλά εμπόδια μπροστά του, στις συνθήκες εκείνες που απαιτούν ιδιαίτερο προγραμματισμό και υπομονή, κινδυνεύει να χάσει την περιώνυμη αισιοδοξία του. 
Επειδή εκ φύσεως είναι ελεύθερος και συχνά ανεξάρτητος δεν αντέχει καταστάσεις καταπίεσης και γίνεται αντιδραστικός και δύσκολος και τότε χάνει την ικανότητά του για επικοινωνία 
Είναι ένας μποέμ της ζωής που του αρέσει η περιπέτεια, η εξερεύνηση, η διάθεση για έρωτα και ταξίδια.
Πάντα ή σχεδόν πάντα αισιόδοξος, γελαστός και ακούραστος, συχνά βγάζει από μέσα του το αιώνιο παιδί και δεν διστάζει να έχει τάσεις φυγής όταν αισθανθεί πίεση ή όταν αισθανθεί πως πρέπει να έρθει σε επαφή με την ίδια τη φύση.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990