Ερωτικά Ταρώ 22/11/2023


Για Τετάρτη 22/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Εξαιτίας των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, φαίνεται τελευταία να έχετε αφήσει στην άκρη τα οικογενειακά ζητήματα, δυσαρεστώντας το σύντροφo.

ΤΑΥΡΟΣ 
Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και προτείνετέ του για το βράδυ. Μαζί του είναι σίγουρο πως θα περάσετε ευχάριστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Θα είστε κατά κάποιο τρόπο απαλλαγμένοι από τις απαγορεύσεις σας. Η στάση σας αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση σας με το ερωτικό σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Για να μην προκληθούν προβλήματα στη σχέση σας συμπεριφερθείτε φιλικά. Κάποιοι, θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε μία καινούργια γνωριμία. 

ΛΕΩΝ
Για να μην προκληθούν προβλήματα στη σχέση σας συμπεριφερθείτε φιλικά. Κάποιοι, θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε μία καινούργια γνωριμία. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Δεν πρέπει τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και η καθημερινότητα να επηρεάσουν αρνητικά τη στάση και τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο.   

ΖΥΓΟΣ 
Σήμερα υπάρχει η πιθανότητα ο σύντροφος να απασχοληθεί ιδιαίτερα με τα επαγγελματικά του προβλήματα και η σχέση σας να γίνει ανταγωνιστική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, αρκεί να εκφράστε συναισθήματα και επιθυμίες αν θέλετε να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καθώς φαίνεται η σχέση θα περάσει από εμπόδια και δυσκολίες. Η στάση σας θα είναι εριστική και εσείς κουρασμένοι απ’ τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πορεία των αισθηματικών σας θα εξαρτηθεί σήμερα από εσάς. Προκύπτουν θετικές και αρνητικές επιδράσεις και από εσάς εξαρτάται η πορεία της σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ανάμικτα φαίνεται να είναι τα συναισθήματα σας. Μην προχωρήστε σε εξομολογήσεις εάν δεν είστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα.

ΙΧΘΕΙΣ
Υπέροχη η σημερινή μέρα για εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Εκδηλώστε την αγάπη σας, μην φοβάστε ότι δεν θα βρείτε συναισθηματική ανταπόκριση. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990