Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 10/12/2023

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/12

ΚΡΙΟΣ
Αντλώντας δύναμη από το ταίρι σας που κέρδισε την εμπιστοσύνη σας, αναθεωρείτε αντιλήψεις που εμπόδιζαν την πορεία της σχέσεις σας. Κοινωνικότητα και αποδοχή απ’ τους άλλους θα υπάρξουν εάν και εσείς «ρίξετε νερό στο κρασί σας» κάνοντας τις απαραίτητες υποχωρήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα θα επιδράσει αρνητικά στη σχέση σας. Αποφύγετε να συζητήσετε τα κρίσιμα θέματα της για να μην προκύψουν παρεξηγήσεις. Κατάλληλη μέρα για να αναλάβετε κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις και να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στο σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή μέρα δίνει ευκαιρίες σ’ εσάς διαμέσου των φίλων και των γνωστών να βρείτε τον άνθρωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας. Καθώς φαίνεται θα είστε αρκετά υποχωρητικοί προς τους άλλους τώρα, θέλοντας να δημιουργηθεί πνεύμα φιλίας και συνεργασίας μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι ερωτικές σας φαντασιώσεις, επηρεασμένες απ’ τις πλανητικές θέσεις είναι γεμάτες από παθιασμένες επιθυμίες που μάλλον δεν θα τις εκπληρώσετε. Ίσως να χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες ιδέες που είχατε για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ
Ασχοληθείτε με τις οικογενειακές σας υποθέσεις, βοηθήστε το σύντροφο στις δουλειές του σπιτιού. Το βράδυ βγείτε μαζί του. Μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, περιμένει εσάς και τους φίλους σας για να βρεθείτε μαζί τους και να περάσετε διασκεδάζοντας το σημερινό σας βράδυ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Να είστε προσεχτικοί για να μην υπάρξει σύγχυση μεταξύ φιλικών και ερωτικών προθέσεων. Είναι πιθανόν να υπάρξουν αισθηματικές απογοητεύσεις. Ενημερωθείτε σχετικά με την νέα τεχνολογία και τον κόσμο της πληροφορικής, όσο είναι ακόμη καιρός και πριν χάσετε οριστικά το τρένο.

ΖΥΓΟΣ
Θέλετε να παίξετε για να τραβήξετε την προσοχή του συντρόφου ή κατά τύχη ρίχνετε το ποτό σας πάνω στο αντικείμενο του πόθου σας; Η ψυχολογική σας κατάσταση θα είναι ανεβασμένη σε καλό επίπεδο. Η προσοχή σας σήμερα θα στραφεί στον κοινωνικό σας ρόλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εάν δεν θέλετε η ανασφάλεια να εισβάλει στη ζωή σας, μην επιστρέψετε σε παλιές ιστορίες. Εάν θέλετε να επιστρέψετε ξεκαθαρίστε το λόγο. Οι φίλοι σας θα είναι διατεθειμένοι ένα βέβαια τους το ζητήσετε να σας βοηθήσουν σε κάποια καθημερινά σας προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Διασκεδάστε διαμέσου κάποιον εκδηλώσεων που θα σχετίζονται με το επάγγελμά σας. Η φήμη σας και το κύρος σας θα αναπτυχθούν από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Το Σύμπαν διαταράσσει την συμβίωση σας με το σύντροφο. Γίνεται απρόβλεπτος και επιρρεπείς σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία καλή ημέρα θα είναι η σημερινή που θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε να κοιμηθείτε παραπάνω και φυσικά να συναντήσετε και τις παρέες σας. Η σημερινή μέρα αφυπνίζουν τα συναισθήματά σας φέρνοντας θετική επίδραση, αρκεί να προσέξετε τον τρόπο της έκφρασής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μοναδικός σας σκοπός σήμερα φαίνεται να είναι η αναζήτηση της προσωπικής Ταυτότητας. Το χθες δεν έχει καμιά σημασία καθώς ανήκει σ’ έναν άλλο κύκλο. Η σημερινή μέρα αγαπητοί μου φίλοι, σας υπόσχεται μια παθιασμένη ερωτική ζωή που θα επουλώσει τις συναισθηματικές σας πληγές.

ΙΧΘΥΣ
Τα αισθηματικά σας προβλέπεται να σας απασχολήσουν. Η σημερινή μέρα σας επηρεάζει κάνοντάς σας ευάλωτους και ευσυγκίνητους. Φροντίστε να είστε συνεπείς στα πρόσωπα τις οικογενείας σας αφού μία Κυριακή μένει για να τους την αφιερώσετε.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990