Ερωτικά Ταρώ 9/12-10/12/2024


Για Σαββατοκύριακο 9/12-10/12/2023 

Για Σάββατο 9/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Το άγχος που έχετε αποκτήσει απ’ την καθημερινότητα δεν επιτρέπει σε εσάς και στον αγαπημένο σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές όταν είστε οι δυο σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα σας βοηθά να πλησιάσετε το σύντροφό σας να βρείτε μαζί του λύσεις για να κάνετε τη ζωή σας πιο ευχάριστη και σας κάνει αισιόδοξους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή μέρα αποδεικνύετε ευνοϊκή για εσάς. Οι αδέσμευτοι έχουν μεγάλες πιθανότητες να γνωρίσουν το ταίρι τους. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αισθήματα πληρότητας θα έρθουν σήμερα μέσα από τη σχέση σας αν και θα αναζητάτε περισσότερες ελευθερίες. Το βράδυ εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ
Καλή ημέρα για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, αρκεί να παραμερίσετε κάθε εγωιστική τάση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή από τρίτους οι οποίοι θέλουν να μάθουν πράγματα για να έχουν αργότερα να λένε. Δείξτε την αγάπη σας στο σύντροφό σας.  

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα φαίνεται να σας απασχολούν κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο και θα εισπράξετε αγάπη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για να ξεπεράσετε τις χθεσινές εντάσεις στη σχέση σας, συμπεριφερθείτε φιλικά. Κάποιοι από εσάς θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε μία καινούργια γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ροή της αγάπης ενισχύεται. Εμπιστευθείτε σήμερα τα συναισθήματά σας και βρεθείτε σε σωματική και πνευματική επικοινωνία και επαφή με το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς αναζητάτε μία ρομαντική σχέση. Η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι είναι αρκετά ευχάριστη για τους δεσμευμένους του ζωδίου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είναι ωφέλιμο ούτε για εσάς ούτε και για την αισθηματική σας ζωή να κλείνεστε και τόσο πολύ απ’ τον εαυτό σας. Η στάση αυτή θα σας κάνει μονόχνοτους.

ΙΧΘΕΙΣ
Αισθάνεστε πως ο έρωτας σας απελευθερώνει απ’ τις δεσμεύσεις της καθημερινότητας και του κοινωνικού κατεστημένου. Εκδηλώστε αυτά που αισθάνεστε στο σύντροφο. 


Για Κυριακή 10/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια της μέρας αισθάνεστε αισιόδοξοι και κοινωνικοί. Η διάθεσή σας, κερδίζει και τον σύντροφό σας και σας παροτρύνει να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ
Εσείς σήμερα και ο σύντροφό σας όπου και αν πάτε τραβάτε τα βλέμματα. Ο δεσμός αυτός φαίνεται να έχει υγιείς βάσεις και επικοινωνία μεταξύ σας είναι θαυμάσια. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποια απωθημένα που έχετε ενδέχεται σήμερα να βγουν προς τα έξω. Ωστόσο το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα αποκρυφιστικά, το σεξ και τη λίμπιντο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διάθεσή σας κατά τη διάρκεια της μέρας, σας βοηθά να εκφράσετε συναισθήματα, πάθος και επιθυμίες προς το σύντροφό σας. Ζήστε ευχάριστες στιγμές μαζί του.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ξεφαντώσετε μαζί με το ταίρι σας και αγαπημένους φίλους. Αφήστε πίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας και διασκεδάστε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συζητήστε με το σύντροφό σας για τα προβλήματα που αντιμετωπίσετε και αισθανθείτε την υποστήριξή του. Αν σας απασχολεί η εξέλιξη ενός δεσμού, υπάρχει εύνοια.

ΖΥΓΟΣ
Δώστε σήμερα περισσότερη προσοχή σ’ αυτά που καιρό προσπαθεί να σας πει ο σύντροφός σας. Η εγωιστική συμπεριφορά δεν θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ερωτικό στοιχείο και η ανταπόκριση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής βραδιάς κατά τη διάρκεια των εξόδων σας. Η γοητείας σας δεν περνά απαρατήρητη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από τις πρώτες κιόλας ώρες της σημερινής μέρας θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις ερωτικές σας σχέσεις, αρκεί να πλησιάσετε το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα δίνετε έμφαση στην πνευματική επικοινωνία με τον αγαπημένο/η σας. Οι στιγμές μεταξύ σας θα είναι ευχάριστες και η σχέση σας θα βρεθεί σε καλύτερη φάση.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κατάπτωση των δυνάμεών σας, η πνευματική και ψυχική σας εξάντληση από κάποιες επίπονες εργασίες σας απομακρύνουν προσωρινά από το σύντροφό σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι συναναστροφές σας, οι φιλίες και οι κοινωνικές σας σχέσεις, σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα τυχόν συναισθηματικά σας προβλήματα. Διασκεδάστε με την παρέα σας. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990