Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ


Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της καλαισθησίας, της ευγένειας και του έρωτα, από 29/12/2023 και ώρα 22:23 μέχρι τις 23/1/2024 και ώρα 10:51 π.μ. θα βρίσκεται στο Ζώδιο του Τοξότη.
Αναλυτικά η επίδρασή της στα 12 Ζώδια.

Κριός
Φίλες φίλοι Κριοί, η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Τοξότη και τον 9ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου σας προτρέπει να ταξίδια αναψυχής και αποδράσεις σε κάθε ευκαιρία. 
Στον ερωτικό τομέα, ο τρόπος που φιλοσοφείτε τη ζωή φέρνει νέους θαυμαστές! 
Κάποιοι από εσάς θα ερωτευτούν είτε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, είτε πρόσωπο αλλοδαπό ή πρόσωπο που μένει σε άλλη πόλη ή χώρα.

Ταύρος
Αγαπητοί Ταύροι, η παρουσία της Αφροδίτης απ’ τον 8ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου και το Ζώδιο του Τοξότη σας κάνει να αναζητάτε πάθος και ένταση και να συμπεριφέρεστε με τρόπο ανάλογο για να έλξετε αντίστοιχες καταστάσεις. 
Το σεξ και το παιγνίδι της κατάκτησης και του πάθους θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της σχέσεις σας, ενώ δεν αποκλείονται και τα ..ξεπορτίσματα σε κάποιες/κάποιους από εσάς για να ζήσουν έστω εφήμερες περιπέτειες. 

Δίδυμοι
Η φιλοξενία της Αφροδίτης στον 7ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, αυξάνει την κοινωνικότητά σας κάνοντας σας ευχάριστους στους άλλους, κυρίως στα άτομα που διατηρείτε μαζί τους σχέσεις και δεσμούς. 
Μέσα σε αυτό το διάστημα, θα διαπιστώσετε πως ο σύντροφός σας γίνεται ποιο ερωτικός απέναντί σας ενώ υπάρχουν όλες οι προοπτικές για να ζήσετε μέσα στη συμβίωσή σας καλύτερες στιγμές και ανανεωθεί ο δεσμός σας.

Καρκίνος
Αγαπητοί φίλοι Καρκίνου, η Αφροδίτη μέσα απ’ τον 6ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου φέρνει καλύτερες επαφές με τα πρόσωπα που εργάζονται μαζί σας και θα αισθανθείτε ευχάριστα στο χώρο της εργασίας σας. 
Πολλοί από εσάς, θα θέλουν αυτή την περίοδο να ομορφύνουν το χώρο που εργάζονται και οι ίδιοι θα συμβάλλουν στη διακόσμηση ή ανανέωσή του.
Υπάρχουν προοπτικές για να συναντήσετε τον έρωτα μέσα από την εργασία σας.

Λέων 
Διανύετε μία απ’ τις ευνοϊκότερες περιόδους του έτους για τα αισθηματικά σας, με την Αφροδίτη να διελαύνει τον 5ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου. 
Έχετε φίλοι μου καλή διάθεση και αυτό αντανακλά στο περιβάλλον όπου έλκεται ευκαιρίες και νέα πρόσωπα για να ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο! Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και εξωτερικεύστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

Παρθένος
Η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη και στον 4ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, σας προτρέπει να διακοσμήσετε το σπίτι σας, να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα πρόσωπα που ζουν μαζί σας, να κάνετε αγορές για να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης ή ακόμα και να συγκατοικήσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο.
Το διάστημα αυτό, θα έχετε την ανάγκη να εκφράσετε τα εσώψυχά σας στο σύντροφο, ενώ ορισμένοι από εσάς θα θελήσουν να πλησιάσουν κάποιο πρόσωπο απ’ το παρελθόν καθώς οι μνήμες θα τους ξυπνούν στιγμές που έζησαν.

Ζυγός
Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την περίοδο η Αφροδίτη –ο Κυβερνήτης του Ζωδίου σας- θα διελαύνει τον 3ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, χαρίζοντάς σας μία ιδιαίτερη άνεση στην έκφρασή σας και δίνοντάς σας μία ευγένεια στη συμπεριφορά σας προς το στενό σας κύκλο.
Τηλέφωνα, μηνύματα, e-mails, και άλλοι τρόποι επικοινωνίας, χρησιμοποιούνται για να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις διαθέσεις σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Κάποιες νέες γνωριμίες φαίνεται να συναρπάζουν αρκετούς της Ζωδιακής σας ομάδας.

Σκορπιός
Η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη και στον 2ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, ενισχύει με την παρουσία της τα έσοδά σας, αλλά σας ωθεί και σε έξοδα τόσο για την ψυχαγωγία σας όσο και για βελτίωση της εμφάνισής σας με ότι συνεπάγεται για τον ερωτικό τομέα.
Αποφύγετε με κάθε τρόπο να φερθείτε κτητικά απέναντι στο σύντροφό σας εάν δεν θέλετε να κλονιστεί ο δεσμός σας.

Τοξότης
Φίλες και Φίλοι μου Τοξότες, το πέρασμα της Αφροδίτης απ’ το Ζώδιό σας και τον 1ο Ηλιακό οίκο του Ωροσκοπίου σας, σας χαρίζει πάνω από όλα καλή διάθεση, ερωτισμό, έλξη και χάρη! 
Ο αισθησιασμός σας κορυφώνεται και αναζητάτε με κάθε τρόπο να ζήσετε απολαυστικές στιγμές! 
Κάποια πρόσωπα δε θα μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία σας και προκύπτουν ευκαιρίες ανά πάσα στιγμή! Εκμεταλλευτείτε τη διέλευση της Αφροδίτης απ’ το Ζώδιο σας για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή αλλά και την οικονομική σας.

Αιγόκερως
Φίλες και φίλοι Αιγόκεροι, το πέρασμα της Αφροδίτης απ’ τον 12ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, σας κάνει πονόψυχους και συναισθηματικούς απέναντι σε πρόσωπα που έχουν πραγματική ανάγκη. Διαπιστώνετε τώρα πως η Αλληλεγγύη είναι μία απ’ τις συμπεριφορές που πρέπει να διαθέτουμε για να ξεπεράσουμε ενωμένοι την κρίση που διανύουμε και δεν έχετε άδικο.  
Στον ερωτικό τομέα, αρκετοί από εσάς θα έχουν την τάση να αναπτύξουν ένα δεσμό που για ειδικούς λόγους δεν θα θέλουν να αποκαλυφθεί στο περιβάλλον τους. Παράνομες σχέσεις, μυστικές συναντήσεις στο προσκήνιο.

Υδροχόος
Αγαπητοί Υδροχόοι, η παρουσία της Αφροδίτης στον 11ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, βελτιώνει τις σχέσεις σας με φίλους και την παρέα σας γενικότερα όπου και θα αναζητάτε περισσότερες συναντήσεις για διασκεδάσεις μαζί τους.
Στα αισθηματικά σας, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε διαμέσου φίλων κάποιο πρόσωπο που θα αφυπνίσει τα συναισθήματα σας, ενώ θα αναζητάτε ταυτόχρονα και μεγαλύτερη ελευθερία στις προσωπικές σας σχέσεις. 
Δείτε το σύντροφό σας σαν ένα καλό και έμπιστο φίλο και όλα θα πάνε καλά!

Ιχθείς
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 10ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, θα αποδειχθεί μία θετική διέλευση για την επαγγελματική σας εικόνα, το κοινωνικό σας στάτους και θα φέρει οφέλη στην καριέρα σας.
Διαμέσου της καλής σας φήμης στον επαγγελματικό σας χώρο και των καλών σχολίων που θα ακουστούν για εσάς, ενδέχεται κάποιο πρόσωπο να εντυπωσιαστεί και να σας εκδηλώσει τον ερωτικό του ενδιαφέρον.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της Αφροδίτης απ’ τον Τοξότη που είναι καθοριστική στην πορεία αισθηματικών θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. 
Καλέστε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990