UFO δίπλα στο Αεροπλάνο του Μπάιντεν

ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ η Μαρία Μιχαήλου μίλησε για ufo στην Αμερική
Κατά τη διάρκεια ταξιδιού του προέδρου Τζο Μπάιντεν στο Λος Άντζελες , ένα αντικείμενο που μοιάζει με UFO τράβηξε την προσοχή των μαρτύρων, αιωρούμενο πάνω από το Air Force 1.

Σε μια παράξενη τροπή των γεγονότων, ένα περίεργο σφαιρικό λευκό ή ασημί αντικείμενο φέρεται να αιωρείται πάνω από το Air Force 1 κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στο Λος Άντζελες. 
Η ενδιαφέρουσα θέαση έχει πυροδοτήσει ένα κύμα εικασιών, με ορισμένους να υποδηλώνουν την πιθανότητα εμπλοκής εξωγήινων.
Η DailyMail.com έφερε στο φως το ασυνήθιστο περιστατικό την Πέμπτη, αποκαλύπτοντας ότι το μυστηριώδες αντικείμενο είχε μαγνητοσκοπηθεί πολλές φορές πάνω από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (LAX) και ήταν μάρτυρες πολλών θεατών. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες που δείχνουν την αινιγματική σφαίρα.
Έχουν προκύψει διάφορες εξηγήσεις σχετικά με τη φύση του αντικειμένου, που κυμαίνονται από το εγκόσμιο, όπως είναι ένα μπαλόνι, έως την πιο ασυνήθιστη υπόθεση ότι είναι εξωγήινος ανιχνευτής. Η αβεβαιότητα γύρω από την παρατήρηση έχει τροφοδοτήσει την περιέργεια και τη δημόσια συζήτηση.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990