Ερωτικά Ταρώ 15/12/2023


Για Παρασκευή 15/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα στρέφει το ερωτικό ενδιαφέρον των περισσοτέρων Κριών σε ευμετάβλητους ανθρώπους που θα γνωρίσουν απ’ τον ευρύτερο κοινωνικό τους περίγυρο.

ΤΑΥΡΟΣ 
Αν πιστεύετε πως είστε ο ένας για τον άλλον μην αφήσετε τα προβλήματα να διαβρώσουν τη σχέση σας. Πλησιάστε το σύντροφό σας και μιλήστε του.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η διάθεσή σας θα είναι ερωτική. Δεν θα πρέπει κανένα πρόβλημα της καθημερινότητας να χαλάσει αυτή τη καταπληκτική σας διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι μετακινήσεις που θα κάνετε με το σύντροφό σας θα σας θυμίσουν τις πρώτες στιγμές της σχέσεις σας. Οι μνήμες αυτές σας ενώνουν όπως και τα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ
Στοιχεία μιας παλαιότερης εποχής, εισβάλλουν στην ερωτική σας ζωή θυμίζοντάς σας διάφορες καταστάσεις που σας πλήγωσαν. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η ροή της αγάπης ενισχύεται. Εμπιστευθείτε τα συναισθήματά σας και βρεθείτε σε σωματική και πνευματική επικοινωνία και επαφή με το ταίρι σας.  

ΖΥΓΟΣ 
Σήμερα η επικοινωνία σας με το σύντροφο ή με τα πρόσωπα που έλκουν το ενδιαφέρον σας θα κυμανθεί σε πολύ καλά επίπεδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι συγκυρίες όπως προκύπτουν σήμερα απόγευμα, σας κάνουν αδικαιολόγητα κτητικούς προς το σύντροφό σας. Προσέξτε γιατί δεν θα ανέχεται για πολύ αυτή τη συμπεριφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για να ξεπεράσετε τις εντάσεις στη σχέση σας, συμπεριφερθείτε φιλικά. Κάποιοι από εσάς θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε μία καινούργια γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα υπάρξουν πολλοί τρόποι για να εκφράσετε τον θαυμασμό και την αγάπη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ζήστε ευχάριστες στιγμές μαζί του. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παραμερίστε κάθε τάση επιείκειας προς τον εαυτό σας και αναγνωρίστε τα λάθη που κάνατε. Μην ψάχνετε για λύσεις στις αισθηματικές σας υποθέσεις. 

ΙΧΘΕΙΣ
Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν ανάμεσά σας θα σας δώσουν οριστικές απαντήσεις και λύσεις στα ερωτήματά σας και στις ανασφάλειές σας. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990