Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25 Δεκεμβρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023


ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αρκετά ευνοϊκή περίοδος θα είναι για τους περισσότερους από εσάς, καθώς τώρα θα έχετε εξασφαλισμένη την επιτυχία σε πολλούς τομείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Την περίοδο αυτή ξεκαθαρίστε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και μην κουβαλήσετε το άγχος σας στο χώρο του σπιτιού σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι πλανητικές θέσεις και όψεις, σας βοηθούν να εξωτερικεύσετε συναισθήματα και να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας. Η αισθηματική ευφορία των ημερών θα οδηγήσει τους περισσότερους Κριούς σε ευχάριστες και αξέχαστες συναντήσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το ενδιαφέρον σας, θα στραφεί στα οικονομικά και στις κτήσεις σας, ενώ θα μπορέσετε να υλοποιήσετε πολλά μέσω των οικονομικών σας δυνατοτήτων.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αρκετά δυναμικοί και σίγουροι θα είστε όλη αυτή την περίοδο, ενώ θα μπορέσετε να πετύχετε και τις φιλοδοξίες σας. Ο ιδεαλισμός και οι ψευδαισθήσεις σας οδηγούν στα μέσα της βδομάδας σε απομάκρυνσή από τους καθημερινούς σας ρυθμούς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η δραστηριοποίησή σας στον επαγγελματικό χώρο ενδέχεται να φέρει διαφωνίες με τους προϊσταμένους σας εάν δεν συμμορφωθείτε με τη γνώμη και τις επιταγές τους.
Οι επαγγελματικές προοπτικές ευνοούν την τύχη και την καινοτομία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι μέρες αυτής της βδομάδας προσφέρονται για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Τις τρεις τελευταίες ημέρες της βδομάδας όλοι σας άλλοι πολύ και άλλοι λίγο θα εξωτερικεύσετε προς το σύντροφο σας ακραία και βαθιά συναισθήματα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσαρμοστείτε το συντομότερο με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στον οικονομικό και περιουσιακό τομέα του ωροσκοπίου σας περικόπτοντας κάποιες απ’ τις δαπάνες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Το σύμπαν δίνει ώθηση στην φαντασία σας  εμπνέοντας τις νέες ιδέες και παράλληλα αυξάνει κάθε σας επιθυμία που σχετίζεται με ταξίδια και μακρινά μέρη. Το διάστημα, θεωρείται ευνοϊκό για συλλογισμό και έρευνα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το να εργαστείτε περισσότερο θα έχει θετικό αντίκτυπο αργότερα στην καριέρα σας καθώς θα έχετε την υποστήριξη του περιβάλλοντος. Αυτές τις μέρες η διάθεσή σας, σας προτρέπει να επεκτείνετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο σύντροφος για τους περισσότερους Δίδυμους θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή τους τούτη εδώ τη δύσκολη εποχή. Εάν είστε αδέσμευτοι εκφράστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στις καινούργιες σας γνωριμίες και όλα θα εξελιχθούν καλά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί σε σχέση με τα οικονομικά και του χειρισμούς τους καθώς κάποιες δυσκολίες πρόκειται να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο. Περιοριστείτε σε όσα κρίνετε εσείς απαραίτητα και μην «ανοίγεστε» αυτό το διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι καταστάσεις που θα διαδραματιστούν τις πρώτες τέσσερις μέρες απαιτούν από εσάς υπομονή συγκέντρωση και πρακτική σκέψη.
Θα είστε αισιόδοξοι και θα εκπέμπετε έναν αέρα σιγουριάς στο περιβάλλον σας 30 με 31/12.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα σας παρουσιαστούν αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις και καλείστε να τις αντιμετωπίσετε όσο το δυνατόν πιο υπεύθυνα και αποτελεσματικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το πάθος κυριαρχεί για τους περισσότερους Καρκίνους αυτή τη βδομάδα στα αισθηματικά τους και τους οδηγεί είτε σε αμφίβολες σχέσεις είτε σε κτητικά συναισθήματα. Το σίγουρο είναι ότι η αισθηματική σας ζωή αρχίζει να διαφοροποιείτε χωρίς τη θέλησή σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καλό θα είναι να είστε όσο το δυνατόν πιο προσεχτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Παρουσιάζεστε εσωστρεφείς θέλοντας να προστατεύσετε το συναισθηματικό σας κόσμο από βαθιές πληγές. Εάν έχετε αϋπνίες απ’ το στρες θα χρειασθεί να αποσυρθείτε για λίγο από αυτούς τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Να είστε σίγουροι πως οι πλανητικές θέσεις αυτής της βδομάδας σας βοηθούν να ανταποκριθείτε με άνεση στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Η δύναμη που κρύβετε μέσα σας είναι τεράστια και σας προτρέπει να συντρίψετε κάθε εμπόδιο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Όσοι από εσάς ήταν δυσαρεστημένοι από τις προσωπικές τους σχέσεις φαίνεται πως αυτή τη βδομάδα θα πάρουν την οριστική απόφαση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν οι αυξημένες καθημερινές σας ανάγκες και τα οικονομικά σας τελευταία σας αγχώνουν φροντίστε τουλάχιστον να μην ξανοιχθείτε σε νέα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι σχέσεις με αδέλφια γείτονες και όλο το στενό σας κύκλο ενέχει  στοιχεία μυστηρίου και ίντριγκας. Οι καταστάσεις αυτές φαίνεται να σας αναστατώνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε πως το περιβάλλον σας εγκαταλείπει. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει όχι μόνο να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας αλλά και να επεκτείνετε στόχους και επιχειρήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εκφράστε άφοβα την αγάπη σας στα πρόσωπα που σας στέκονται συνεχώς δίπλα σας και μην σας πιάνουν αδικαιολόγητες φοβίες και υποψίες. Στα μέσα αυτής της βδομάδας εμφανίζεστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και αναλυτικοί στην ερωτική σας έκφραση και προσπαθείτε να καταλάβετε τις διαθέσεις του αγαπημένου σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο οικονομικός τομέας του ωροσκοπίου σας επηρεάζεται απ΄ τις θετικές πλανητικές θέσεις και όψεις της βδομάδας και σας βοηθά να ανταποκριθείτε με άνεση στις υποχρεώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι σχέσεις γενικότερα με το περιβάλλον σας θα είναι αρμονικότερες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τη διάθεσή σας για μία προσωρινή διασκέδαση με φίλους ή εραστές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Σ' αυτό τον τομέα θα χρειαστεί να προσέξετε λίγο με την τάση σας να διοικήσετε τους πάντες στον επαγγελματικό σας χώρο. Θα έχετε την ευκαιρία να αναδειχτείτε και θα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για ανάπτυξη και νέα ξεκινήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας θα είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος να γνωρίσουν κάποιο σοβαρό και αξιόλογο άτομο. Οποιαδήποτε σχέση δημιουργείται αυτή την περίοδο τείνει να είναι επιτυχημένη και πάντα ενδιαφέρουσα και ζωντανή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απρόσμενες ευκαιρίες παρουσιάζονται στον οικονομικό τομέα, τις τελευταίες τρεις μέρες της περιόδου και εσείς δεν θα πρέπει να καθυστερήσετε τις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Την περίοδο αυτή φαίνεται να σας απασχολούν θέματα εξασφάλισης συμφερόντων και θέσεων όπως και οι οικογενειακές σας υποθέσεις. Κρύβετε αγαπητοί μου καλά τις αδυναμίες και τους φόβους σας τις περισσότερες μέρες αλλά το Σαββατοκύριακο εμφανίζεστε αδικαιολόγητα εριστικοί. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται καλύτερα στη δουλειά σας στα μέσα της βδομάδας. Εμφανίζεστε συνεργάσιμοι και αποδίδετε πέρα απ’ τα αναμενόμενα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι εντάσεις δεν θα λείψουν απ’ την αισθηματική σας ζωή αυτή τη βδομάδα. Αυτές όμως οι εντάσεις σύντομα θα δείξουν αν η σχέση σας βασίζεται σε υγιείς βάσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι απόλυτα λογικό για τους περισσότερους Σκορπιούς να περιμένουν αυτή τη βδομάδα μία αύξηση στις αποδοχές τους και γενικά μια οικονομική ευημερία. Τα αποτελέσματα κάποιας συμφωνίας προσδίδουν κέρδη στους περισσότερους του ζωδίου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η διάθεσή σας αυτή την εποχή θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα ακόμη και αν δεν έχετε ελεύθερο χρόνο. Οι πλανητικές όψεις αυτής τη βδομάδας σας βοηθούν να ξαναβρείτε την ψυχική σας ισορροπία και να αισθανθείτε εναρμονισμένοι με το φιλικό σας περιβάλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Φανείτε προσεχτικοί απέναντι σε κάποια πρόσωπα που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη θέση σας για το συμφέρον τους και σας παρουσιάζουν ένα φιλικό προσωπείο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από τα μέσα της βδομάδας και μετά μην επιμένετε να επενδύσετε περισσότερα στους άλλους εξιδανικεύοντας και υπερεκτιμώντας τόσο τους χαρακτήρες και την ποιότητά τους όσο και τις απώτερες προθέσεις τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κινήσεις με χρήματα που εμπλέκουν φίλους. Ελέγξτε και περιορίστε τις δαπάνες σας στις 28-29/12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τις μέρες αυτές φίλοι μου πρέπει να εφαρμόσετε μία δίαιτα και μια ισορροπημένη διατροφή που θα βοηθήσει τον οργανισμό σας να αντεπεξέλθει καλύτερα στην κούραση των ημερών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Χρειάζεται να επαναφέρετε την τάξη στην επινοητικότητά σας για να επιτύχετε τους στόχους σας και την κατεύθυνση που κινείται σε κάποιοι εργασιακό σχέδιο. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις καθημερινές σας συναλλαγές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ανεξάρτητα απ’ το αν είστε δεσμευμένοι ή όχι θα υπάρχει αυτές τις μέρες η τάση να τραβάτε ανθρώπους για τους οποίους τρέφετε τόσο έντονα συναισθήματα που φτάνουν μέχρι την εμμονή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τις μέρες αυτές δεν θα πρέπει να είστε απελπισμένοι απ’ την πορεία των οικονομιών σας συναλλαγών καθώς με άνεση θα ανταπεξέλθετε στα καθημερινά σας έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Ανοίξτε νέους ορίζοντες και επεκταθείτε στις 26/12 και 28/12. Οι πλανήτες σας παρακινούν να συνεργαστείτε με άτομα που έχουν κάποιο κοινό ενδιαφέρον ή σκοπό με εσάς. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Εάν εργάζεστε σε έναν οργανισμό ή ακόμα και σε μία ανώνυμη εταιρία, υπάρχουν αρκετές προϋποθέσεις για να διακριθείτε ιδιαίτερα εάν είστε μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάποιοι από εσάς παρασυρόμενοι απ’ τις ευαισθησίες τους είναι πιθανόν να αναπτύξουν μία ακατάλληλη σχέση. Τις τελευταίες δύο μέρες θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στις αρχές της βδομάδας φαίνεται να ξοδεύετε κάποια ποσά για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και οι προσωπικές σας επιθυμίες.
Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίσατε πριν λίγο καιρό φαίνεται πως τώρα θα ξεπεραστούν με σχετική άνεση.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η επικοινωνία σας σε γενικές γραμμές με τον περίγυρο θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και η σκέψη σας θα βρίσκετε πάντα κοντά στον σύντροφό σας. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και απομακρυνθείτε  από κάποιες υποχρεώσεις που έχουν σας έχουν καταβάλλει ψυχικά και σωματικά. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Για να διεκπεραιώσετε κάποιες υποχρεώσεις στη δουλειά σας, καλό θα είναι να είστε συνεργάσιμοι με τους συναδέλφους σας ώστε η ροή της εργασίας να σας είναι ευχάριστη, και αποδοτική.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές θα θέλετε να απολαύσετε τον έρωτα και τις απολαύσεις. Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να γνωρίσετε καλύτερα τον αισθηματικό σας σύντροφο και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σε αρκετά καλά επίπεδα θα κυμανθούν τα οικονομικά σας αν και κάποιες δαπάνες που εμφανίζονται στα τέλη της βδομάδας αποσταθεροποιούν το κλίμα.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990