Ερωτικά Ταρώ 25/12/2023


Για Δευτέρα Χριστουγέννων 25/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Το κυριαρχικό στοιχείο θα είναι το συναίσθημα. Αν έχετε ήδη ένα κρυφό έρωτα, σήμερα θα βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να έρθει στο φως. 

ΤΑΥΡΟΣ
Το πάθος που αναζητάτε με το σύντροφό σας μπορεί να μην είναι αποδεκτά από εκείνον. Η καθημερινότητα έχει προσβάλει τον ψυχικό του κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πάθος που θα έχετε για να ζήσετε τη ζωή και κάθε της πρόκληση που σας χαρίζει δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Ο έρωτας σας παρασύρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι δεσμευμένοι παίρνουν δυναμικές αποφάσεις και εναρμονίζονται με τον σύντροφό τους. Έχετε ευκαιρίες κοινής δράσης.

ΛΕΩΝ
Σήμερα δίνετε έμφαση στο αντίθετο φύλλο και σε θέματα συναισθηματικής φύσης, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο εγωισμός θα φέρει σήμερα προβλήματα στη σχέση σας και μπορεί να απειλήσει τη συζυγική ζωή κάποιων από εσάς. Δείτε τα λάθη σας.

ΖΥΓΟΣ
Μην μπλέξετε τη φιλία με τον έρωτα. Προσέξτε ο κίνδυνος παρεξηγήσεων είναι βέβαιος. Οι περισσότεροι θα νιώσετε σήμερα την αγάπη του συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συνθήκες της ημέρας, φαίνεται να σας δημιουργούν προβλήματα αισθηματικής φύσης. Αποφύγετε τις φιλονικίες ή τους καυγάδες με το σύντροφό σας.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα είστε συναισθηματικά ψυχροί. Τα συναισθήματά σας έχουν επηρεαστεί αρνητικά απ’ τα καθημερινά σας προβλήματα. Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γοητεύετε και όλα είναι πιθανά! Είναι πολύ εύκολο για εσάς σήμερα και κυρίως για τους αδέσμευτους για να αιχμαλωτίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νέες γνωριμίες και φλερτ δίνουν ακαταμάχητη γοητεία στους περισσότερους του ζωδίου σας σήμερα. Με την αισιοδοξία σας βγαίνετε νικητές.

ΙΧΘΕΙΣ
Φανείτε προσεχτικοί σ’ αυτά που θέλετε και σ’ αυτά που αισθάνεστε να εκφράσετε προς το σύντροφο. Το ύφος σας απέχει πολύ από αυτό που θα ήθελε εκείνος. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990