Ερωτικά Ταρώ 26/12/2023


Για Τρίτη 26/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Την αρμονία που αναζητάτε θα την βρείτε στα πλαίσια της οικογένειάς σας. Ο σύντροφος είναι σε θέση να καταλάβει τις διαθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η σημερινή μέρα αυξάνει τις πιθανότητες ανάπτυξης ενός ερωτικού δεσμού που θα ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα και το βράδυ σας υπόσχεται έντονες απολαύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι καταστάσεις της μέρας δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η μέρα είναι καλή για να ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση και το ντύσιμό σας. Η γοητεία που θα ασκείτε δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΛΕΩΝ
Μια σημαντική και ειλικρινής συζήτηση με το σύντροφο θα βοηθήσει στην ομαλή πορεία της σχέσης σας. Κρατείστε ισορροπίες και μην ενδίδετε σε κόντρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Ισχυρή προβλέπεται θα είναι η επιθυμία σας για αισθηματικές επιτυχίες. Τα ερωτικά πάθη ‘φουντώνουν‘ αλλά θα υποστείτε εμπλοκή.

ΖΥΓΟΣ 
Δίνετε έμφαση στην πνευματική επικοινωνία με τον αγαπημένο/η σας. Οι στιγμές μεταξύ σας θα είναι ευχάριστες και η σχέση σας θα βρεθεί σε καλύτερη φάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η ανάγκη σας γι' αλλαγή είναι πιθανόν να σας ωθήσουν σήμερα σε μία ταραχώδη συναισθηματική ζωή με πολυποίκιλες εμπειρίες που όμως δεν θα διαρκέσουν και πολύ.   

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ανάγκη σας να απαλλαχθείτε από ένα είδους «πατρονάρισμα» θα πρέπει να ελεγχθεί για να μην προκύψουν προβλήματα στη σχέση σας με το σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα συναισθήματά σας αλλά και του συντρόφου σας, θα σας αναστατώσουν και θα νιώσετε μεγάλη συγκίνηση. Θα αναζητήσετε την ικανοποίηση και θα εκφραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην είστε εύθικτοι, ούτε να παίρνετε τα λόγια του συντρόφου σας τόσο κατάκαρδα. Το βράδυ, μην είστε απαιτητικοί προς τον άνθρωπο που σας συντροφεύει.

ΙΧΘΕΙΣ
Η προσωπική σας ακτινοβολία μέσα από ένα σοβαρό πρίσμα θα τραβήξει το ενδιαφέρον του ανθρώπου που επιθυμείτε. Κάντε του την πρότασή σας και περάστε ευχάριστα.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990