Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 27/12/2023


ΤΕΤΑΡΤΗ 27/12

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα εισπράξετε κομπλιμέντα, για την εξωτερική σας εμφάνιση. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις ζώντας ευχάριστες στιγμές. Θα έχετε την ανάγκη να δημιουργήσετε στο χώρο της εργασίας σας αδιαφορώντας για το πώς θα πρέπει να ενεργήσετε για να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα λάβετε υποστήριξη από το άμεσο περιβάλλον σας. Οι πλανητικές θέσεις δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια συζήτηση με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο ίσως σας βγάλει από τα αδιέξοδά σας. Ίσως κάποιοι, να αναπτύξετε μία σχέση  με κάποιο πρόσωπο με το οποίο θα έχουν μια βαθιά ψυχική ταύτιση. Οι εξελίξεις είναι ευχάριστες…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εάν αισθανθείτε κάπως άβολα με τις καταστάσεις γύρω σας φροντίστε να μην συνεχίσετε και αποχωρήστε ευγενικά. Εκφράστε την αγάπη σας. Το βράδυ συναντήστε τα πρόσωπα που αφυπνίζουν τα συναισθήματά σας και αφεθείτε στις ευχάριστες στιγμές!

ΛΕΩΝ
Μην επιτρέψετε σε στενάχωρες καταστάσεις να σας ρίψουν την ψυχολογία. Η ακατανίκητη γοητεία σας κάνει για άλλη μία φορά το σύντροφό σας να σας εκφράσει πόσο δύσκολο του είναι να ζήσει χωρίς την παρουσία σας…!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάθε απόκρυφη υπόθεση σήμερα θα έλξει το ενδιαφέρον σας χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να ανακατευθείτε και με θέματα άλλων. Μην πιστέψετε πως βρίσκεστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος, δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Αντισταθείτε στις επιθυμίες σας.

ΖΥΓΟΣ
Πάρτε τις αποφάσεις σας και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να ενεργήσετε. Οι θετικές όψεις θα συνδέσουν αισθηματικά με επαγγελματικά. Η συμπεριφορά σας θα γοητεύσει τα άτομα του επαγγελματικού χώρου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σκέψη σας είναι ξεκάθαρη και η μεθοδολογία σας για κάποια μελλοντικά σχέδια είναι σωστή. Ίσως να αντιμετωπίσετε μία περίεργη διάθεση του συντρόφου σας. Προσέξτε τις κόντρες και διαφωνίες που μπορεί να δώσουν το τέλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση δείχνοντας σταθερότητα. Το ηλιακό σύστημα σταθεροποιεί τους μακροχρόνιους έρωτες. Την ένταση σήμερα δεν θα την αποφύγετε. Αποφύγετε να υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας και να φανατίζεστε με τις υποθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα σας είναι κάπως δύσκολο να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας καθώς θα υπάρξουν άλλα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν. Αισθηματικά μάλλον εμφανίζεστε μπερδεμένοι. Οι καταστάσεις που διαδραματίζονται έχουν ξεπεράσει τα όριά σας. Υπομονή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο σύντροφος δυσαρεστημένος απ’ τη συμπεριφορά σας πιθανόν να κρίνει τις φιλίες και τους στόχους σας. Μην δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις του. Οι προσπάθειές σας θα έχουν  σύντομα επιτυχία και οπωσδήποτε θα ικανοποιηθείτε πνευματικά.

ΙΧΘΥΣ
Οι εντάσεις που θα έρθουν διαταράσσοντας τα νερά της ήρεμης σας ζωής με το σύντροφό σας, σύντομα θα αποδειχθούν εποικοδομητικές. Στην δουλειά σας ίσως χρειαστεί να γίνουν κάποιες αλλαγές γνωρίζοντας ήδη ότι η επιτυχία απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990