Γυναικοκτονία με θύμα 43χρονη στη Σαλαμίνα


Η κ. Μιχαήλου προέβλεψε στην εκπομπή της Κοσμική αστρολογία 4/12/2023 για γυναικοκτονία
Θα δείτε το απόσπασμα ΕΔΩ στο 46:49

Γείτονες άκουσαν φασαρία από λογομαχία και πυροβολισμούς και κάλεσαν την αστυνομία ● Το θύμα φέρεται να είχε ζητήσει προστασία από τις αρχές μετά από ξυλοδαρμό, μόλις τρεις μέρες πριν
Μία γυναίκα έπεσε νεκρή, λίγο πριν τις 10 το πρωί στην οδό Αιαντος στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, αφού χτυπήθηκε από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας η 43χρονη έφερε δύο τραύματα από σφαίρες στην κοιλιά και το στήθος, ενώ εντοπίστηκαν δύο κάλυκες, πιθανότατα από πιστόλι.

Οι γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς και έντονη λογομαχία και ειδοποίησαν την αστυνομία. Τα αίτια και τις συνθήκες της τραγωδίας διερευνά η υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Κατά την ίδια πηγή, αναζητείται άνδρας περίπου 70 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρονη είχε ζητήσει βοήθεια από τις αρχές μετά από κακοποιητική συμπεριφορά που είχε δεχθεί από τον πρώην σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, στις 2 Δεκεμβρίου, η γυναίκα είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τον άνδρα και οι αστυνομικοί άρχισαν να τον αναζητούν σε όλο το νησί. Tαυτόχρονα της είπαν να φύγει από το σπίτι και να κατεβάσει στο κινητό της την εφαρμογή panic button, ώστε να το χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε στιγμή νιώσει ότι κινδυνεύει.

Η 43χρονη πράγματι έφυγε από το σπίτι και σήμερα ο πρώην σύντροφός της την εντόπισε, πήγε έξω από το πατρικό της όπου είχε καταφύγει, άρχισε να φωνάζει και μόλις η γυναίκα βγήκε έξω την πυροβόλησε δυο φορές και εξαφανίστηκε.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990