Ερωτικά Ταρώ 6/12/2023


Για Τετάρτη 6/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Φανείτε προσεχτικοί σ’ αυτά που θέλετε και σ’ αυτά που αισθάνεστε να εκφράσετε προς το σύντροφο. Το ύφος σας απέχει από αυτό που θα ήθελε εκείνος. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Η επικοινωνία σας με τον αγαπημένο/η σας θα είναι άριστη και θα υπάρξει μεταξύ σας συμφωνία. Έχετε και οι δύο την ανάγκη να εκφραστείτε!

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι συνθήκες της μέρας σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Μην στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Το βράδυ θα εμφανιστούν στη ζωή σας κάποια πρόσωπα που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματά σας. 

ΛΕΩΝ
Συναισθηματικά η κατάσταση θα είναι εξαιρετική, δίνοντάς σας πολλές ελπίδες για να βελτιώσετε την σχέση σας. Το πάθος σας ανανεώνει την ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η αυτοέκφρασή σας συνδυάζεται περίφημα με την συγκρατημένη σας αισιοδοξία χαρίζοντάς σας έναν ακαταμάχητο ερωτισμό που γοητεύει.   

ΖΥΓΟΣ 
Σήμερα θα κάνετε ενδοσκοπήσεις και ενδέχεται να μπλοκάρετε την άμεση συναισθηματική σας έκφραση, περνώντας τον εαυτό σας από αυστηρή κριτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι περισσότεροι θα αναζητάτε σήμερα περισσότερες απολαύσεις. Η ανταμοιβή σας θα είναι το απρόβλεπτο ‘χτύπημα‘ της πόρτας σας απ’ τον Έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η προσωπική σας ζωή μπορεί να υποφέρει απ’ την ιδιόρρυθμη στάσης σας. Συγκρατήστε κάθε τάση που μπορεί να προκαλέσει ένταση κλονίζοντας το δεσμό. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συναντήσεις σας με φίλους και εραστές φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα το βράδυ που θα θέλετε να αποκαλύψετε  το ενδιαφέρον σας.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετοί, θα καταπιέσετε ή θα καταπιεστείτε μέσα στις σχέσεις σας. Είτε προς χάρη διατήρησή τους, είτε λόγω ανεπιθύμητης ρήξης τους.

ΙΧΘΕΙΣ
Υπέροχη ημέρα θα είναι η σημερινή για τους περισσότερους όσον αφορά τα αισθηματικά τους. Εκδηλώστε το πάθος σας και αφεθείτε στις στιγμές.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 
Τηλεφωνίστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια