Ερωτικά Ταρώ 7/12/2023


Για Πέμπτη 7/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Εμφανίζεστε γοητευτικοί με πλούσια συναισθήματα, πρόθυμοι να τα μοιραστείτε με αυτούς που σας αγαπούν και σας δέχονται όπως είστε.

ΤΑΥΡΟΣ
Για να συνεχίσει την πορεία του ο δεσμός σας θα πρέπει και οι δύο να κατανοήσετε τα λάθη σας και να προσπαθήσετε να μην επαναληφθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εξαιρετική προβλέπεται η μέρα για εσάς καθώς σας δίνει ελπίδες για να βελτιώσετε την σχέση σας. Το πάθος ανανεώνει την ερωτική σας ζωή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθήστε ακόμα και αν σας φαίνεται δύσκολο να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο οι οικονομικές αναποδιές.

ΛΕΩΝ
Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Μην στέκεστε στα ασήμαντα και στα ανούσια. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σχέση σας δοκιμάζετε και προβλήματα του παρελθόντος επανεμφανίζονται κάνοντας πολύ δύσκολη την αρμονική συνύπαρξη μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ
Ο ρομαντισμός θα είναι το κλειδί που θα ανοίξει νέες πύλες στην ερωτική σας ζωή. Έχετε ανάγκη να παραδοθείτε σε παθιασμένες σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποιες  απρόσμενες γνωριμίες σας αναστατώνουν ακόμα και αν είναι ευχαριστημένοι απ’ την πορεία της αισθηματικής σας σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν θα αισθανθείτε άνετα και ζεστά μέσα από μια στενή σχέση. Θα νιώθετε ότι δεν αγαπιέστε ή ότι οι άλλοι είναι πολύ πιεστικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελάτε πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο δείξτε την αγάπη σας, είναι σίγουρο όπως θα διαπιστώσετε ότι την χρειάζεται πραγματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έχετε τη διάθεση να ξεφαντώσετε μαζί με το ταίρι σας και αγαπημένους φίλους. Αφήστε πίσω τα προβλήματα και διασκεδάστε. 

ΙΧΘΕΙΣ
Διασκεδάστε σήμερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας. Το βράδυ κάντε μία έκπληξη στον άνθρωπο που σας συντροφεύει!

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990